اختلال پر خوری

علائم

در صورت ابتلاء به اختلال پرخوری افراطی، ممکن است هیچ علامت و نشانه جسمانی مشخص و آشکاری نداشته باشید. این امکان وجود دارد که چاق بوده یا دچار اضافه وزن باشید، و یا اینکه ممکن است وزن طبیعی و نرمال داشته باشید. با این حال، به احتمال زیاد علائم و نشانه‌‍‌های رفتاری و احساسی متعددی می توانید داشته باشید، مانند:
_  به طور غیرعادی مقدار زیادی غذا می خورید.
_  حتی وقتی که سیر هستید و یا احساس گرسنگی نمی‌کنید، به غذا خوردن ادامه می‌دهید.
_ غذا خوردن را تا جایی ادامه می‌دهیدکه به طور ناخوشایندی احساس سیری و پری می‌کنید.
_  اغلب  تنها غذا می‌خورید.
_  این احساس را دارید که رفتارهای تغذیه‌ای شما، خارج از کنترلتان است.
_  احساس افسردگی، تنفر، خجالت و شرمساری، گناه، یا ناراحتی و آشفتگی در مورد غذا خوردن خود دارید.
_  تجربه افسردگی، نگرانی و اضطراب دارید.
_ احساس تنهایی می کنید و در بیان احساسات خود با دیگران مشکل دارید.
_  رژیم‌‎های غذایی مکرر را تجربه کرده‌اید، که شاید اصلاً با کاهش وزن نیز همراه نبوده باشد.
_   مکرراً وزن کم می کنید و اضافه می کنید ، که پدیده یویو(yo-yo)  نیز نامیده می‌شود.
بعد از یک دوره پرخوری، این امکان وجود دارد که شما  تصمیم به گرفتن رژیم غذایی و یا خوردن وعد‌های غذایی به‌طور طبیعی داشته باشید، اما همین محدودیت در غذاخوردن، ممکن است درحقیقت منجر به غذاخوردن بیشتر و حرص و ولع بیشتر گردد، که درنهایت موجب ایجاد یک سیکل و چرخه اشتباه می‌شود.

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر متوجه هرگونه علامت یا نشانه اختلال پرخوری افراطی در خود شدید، هرچه ‌سریعتر به دنبال راه‌ چاره و کمک پزشکی باشید. معمولاً این اختلال به خودی خود بهتر نمی‌شود و در صورتیکه درمان نگردد، این امکان هست که روز به‌ روز بدتر نیز شود. با پزشک و یا روانپزشک، در مورد نشانه‌های پرخوری و احساسات خود، صحبت کنید.
اگر نسبت به درمان تمایلی ندارید، با فردی که مورد اطمینان شماست، در مورد آنچه که برسرتان آمده، و مشکل خود صحبت کنید. یک دوست، یا فردی که  مورد علاقه شماست، معلم و یا یک راهنمای مذهبی، میتواند به شما کمک نماید تا اولین قدم‌ها را جهت درمان موفقیت‌آمیز این اختلال بردارید.

کمک به دوستی که مبتلا به اختلال خوردن می باشد.
فردی که مبتلا به اختلال پر‌خوری افراطی است، می‌تواند آنچنان در پنهان کردن رفتار خود مهارت پیدا کند، که امر شناسایی مشکل خود از جانب دیگران را برای آنها دشوار ‌سازد. اگر شما به فردی علاقه دارید که فکر می‌کنید علائم و نشانه‌های اختلال پرخوری افراطی را از خود نشان می‌دهد، یک بحث و گفتگوی صریح، صمیمانه و صادقانه  در مورد نگرانی‌های خود داشته باشید. شما می‌توانید دلگرمی و حمایت خود را ارائه دهید و به فرد مورد علاقه خود کمک نمایید تا یک پزشک واجدشرایط و یا روانپزشک پیدا کند و ترتیب قرار ملاقاتی را با او بدهد. می‌توانید حتی پیشنهاد همراهی با او را هم بدهید.

در ادامه: علل و عوامل خطر آفرین


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *