چگونه یک فرد مقاوم را به دکتر رفتن راضی کنیم!

ویزیت دکتر

بسیاری از مردم از رفتن به نزد پزشک به دلایل مختلفی اجتناب می کنند. اگر یکی از نزدیکان و عزیزان شما نیز اینگونه است و شما نگران حال او هستید،مراحل زیر را برای کمک به متقاعد کردن او دنبال کنید.

 

1- تحقیق در مورد علائم

نیازی نیست کسی را که مشکلی ندارد متقاعد کنید که به پزشک مراجعه کند! باید مشکل پزشکی باشد که نیاز به مراجعه به پزشک وجود داشته باشد.

آیا گمان می کنید که آن فرد نیاز به مراجعه پزشکی دارد؟ چرا؟ آیا درد دارد؟ آیا اختلال خواب و یا مشکلات گوارشی و…دارد؟

لیستی از مشکلات احتمالی اش تهیه کنید و در مورد آنها از اینترنت و کتابها تحقیق کنید و نتایج بررسی هایتان را با او در میان بگذارید.

 

2-معقول باشید

اجازه ندهید که نتایج تحقیقاتتان شمارا بترساند!

هر علامتی ممکن است بسیار خوش خیم یا بسیار بدخیم باشد. نیازی نیست شما به تشخیص دقیق برسید،همینکه بدانید این علامت می تواند نشانه یک بیماری باشد،برای مراجعه به پزشک و شروع بررسی کافی است.

 

3-دکتر مربوطه را پیدا کنید

جستجو کنید که برای هر علامت باید نزد چه پزشکی بروید،مثلا برای اکثر مشکلات گوارشی شما باید به یک متخصص طب داخلی مراجعه کنید و برای سردرد به یک متخصص مغز و اعصاب.

 

4-از آنچه در ذهن آن فرد می گذرد اطلاع پیدا کنید.

در مورد علت مراجعه نکردن به دکتر از او بپرسید،بسیاری از افراد مسن به دلیل خاطرات بدی که از بیمارستان و پزشکان در دوران کودکی دارند،در بزرگسالی بصورت ناخودآگاه یا آگاهانه دچار ترس از پزشکان و سیستم درمانی هستند. بسیاری افراد نیز شدیدا نگران یک بیماری جدی طبی هستند و می ترسند که با رفتن به دکتر این بیماریشان آشکار شود! اگر آنها تمایل دارند در این مورد با آنها صحبت کنید.

حتی ممکن است بعضی افراد بخاطر خجالت از درآوردن لباس در نزد پزشکان از مراجعه پزشکی صرف نظر کنند!

متقاعد کردن بیمار

 

5-روی مشکل کار کنید.

به عنوان مثال اگر فرد از این نگران است که جلوی دکتر برهنه شود،بهتر است بگردید و یک دکتر همجنس پیدا کنید. یا اگر نگرانی فرد اینست که دکترها مثل یک جسم بی ارزش و بی جان با او برخورد کنند،بگردید و یک دکتر مهربان و خوشرو و دلسوز پیدا کنید.

 

6- بگذارید بداند.

به او بگویید که چقدر دوستش دارید و سلامتی او برای شما چقدر مهم است.


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

7 دیدگاه دربارهٔ «چگونه یک فرد مقاوم را به دکتر رفتن راضی کنیم!»

  1. سلام پدرم مشکل گوارشی دارند چند ساله الان نمیدونم چه طور راضیشون کنم به دکتر مراجعه کنند
    ۴۴سالشونه

    1. دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

      سلام دوست گرامی
      توصیه می شود در این خصوص با روانشناس مشورت نمایید. جهت بررسی این موضوع و ارائه راهکار مناسب، نیاز جلسه مشاوره و روانکاوی می باشد. متناسب با علت و شرایط فرد، راهکار مناسب اتخاذ می گردد. در صورت تمایل، با مرکز جایروس کلینیک تماس بگیرید همکاران راهنمایی تان می کنند.

  2. سلام برادرم که مشکل اعصاب پیدا کرده به هیچ وجه به رفتن پیش دکتر و خوردن دارو راضی نمیشه و روز به روز حالش بدتر میشه باید چکار کنیم

    1. دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

      سلام دوست عزیز
      قطعا کنترل و درمان این حالت با مراجعه نزد درمانگر و اتخاذ راهکار درمانی مناسب، متناسب با علت و شدت اختلال می باشد.
      با توجه به مواردی که ذکر کردید بهتر است جهت متقاعد کردن برادرتان یک جلسه خودتان بدون حضور وی، با درمانگر مشورت نمایید.
      در صورت تمایل با مرکز شماره یک تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند.

  3. سلام ،من خواهر زاده پانزده ساله ای دارم که امسال وارد رشته تجربی شده،بسیار دختر استرسی هست ،به تازگی در مورد مسائلی صحبت‌ می‌کنه که به شدت نگرانش شدیم،اون میگه چیزهایی مثل روح میبینه،یا چیزهایی بسیار ترسناک که لمسش میکنند، از زمانی که فیلم ترسناک دیده شرایطش بدتر شده،الان هم راضی نمیشه تا با روانشناس صحبت کنه ،در حالی که یه روز وقتی داشت تو گوشی فیلمی از معلم ریاضی رو تماشا میکرد یه دفعه گفت سر معلم داره میچرخه، لطفاً راهنماییم کنید چطور راضیش کنیم؟؟لطفا مشخصاتم خصوصی بمونه

    1. دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

      سلام دوست عزیز
      علل متعددی می تواند موجب بروز این رفتارها در وی شده باشد.
      با توجه به مواردی که ذکر کردید توصیه می شود جهت بررسی این موضوع و ارائه راهکار مناسب، با درمانگر نوجوان در این زمینه صحبت کنید.
      با مرکز شماره یک تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *