1- برنامه خواب و بیداری متفاوت در روزهای تعطیل!
شما باید هر روز در زمان مشخصی به رختخواب بروید و در زمان مشخصی نیز از خواب بیدار شوید،تغییر زمان خواب و بیداری در آخر هفته ها و روزهای تعطیل باعث می شود که مغز شما هیچوقت به ریتم شبانه روزی خواب و بیداری اش عادت نکند.
2-خیلی زود به رختخواب رفتن
وقتی شما خیلی زود به رختخواب می روید در واقع دارید به مغزتان می گویید: هی! من وقت زیادی برای فکر کردن در رختخواب دارم،عجله ای در کار نیست،در افکارت غوطه ور شو!
در درمان شناختی رفتاری در اختلالات خواب یکی از اهداف محدود کردن زمان سپری کردن در رختخواب است. به عنوان مثال اگر شما هر روز ساعت 8 صبح از خواب بیدار می شوید بهتر است به جای رفتن به رختخواب در ساعت 10 شب،ساعت 12 به رختخواب بروید و فقط همان 8 ساعت به خودتان اجازه بدهید در بستر بمانید.
3-نداشتن برنامه ای برای شروع خواب!
برای ورود به خوابی عمیق نیاز دارید که بدنتان را گرم کنید! به عنوان مثال : برنامه یک ساعت قبل از خواب را به سه قسمت تقسیم کنید
بیست دقیقه اول:انجام کارهای روزانه به تعویق افتاده مثل پیاده روی سبک،چک کردن ایمیل ها و…
بیست دقیقه دوم: انجام امور مربوط به بهداشت خواب (دوش گرفتن، مسواک زدن دندان ها، پوشیدن لباس خواب)
بیست دقیقه سوم (قبل از خواب):انجام کاری آرامش بخش مانند مدیتیشن، یوگای ملایم، و یا خواندن یک کتاب و سپس خاموش کردن چراغها
[divider]
4- نگاه کردن به ساعت!
این از بدترین کارهایی است که میتوانید در مواقع بیخوابی انجام دهید. با نگاه کردن به ساعت میزان ترشح هورمون های شرایط استرس مثل کورتیزول و آدرنالین افزایش می یابد و ترشح این هورمون ها موجب تحریک بیداری و اختلال بیشتر خواب می شوند.
[divider]
♦ دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات – دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
♦ مدیر دپارتمان مغز و اعصاب مجموعه کلینیک های تخصصی آلومینا
کلینیک آلومینا مرکز فوق تخصصی پیشگیری و درمان اختلالات مغز و اعصاب و روان در ایران است.
بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران
شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!
کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است
شماره تماس های نوبت گیری سریع
مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.
واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎
واحد انجام تست خواب ☎ 02122639401 ☎
واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب ☎ 02122648627 ☎
واحد مشاوره و روانشناسی ☎ 22636863_021 ☎
واحد مغز و اعصاب و روان غرب تهران (آزادی) ☎ 02166158469 ☎
اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.
درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)
اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)
درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)
درود
برای بیخوابی من وازونیدین ۰.۲ و برای افسردگی سیتالووپرام۴۰ تجویز شده.پس از مصرف دارو به طور چشمگیری بیخوابی ام بهبود یافت و صبح ها نیز سر حال تر هستم ولی پرسش من اینجاست که با توجه به موارد مصرف وازونیدین (مشکلات قلبی عروقی، میگرن، ترک دخانیات (که هیچ یک شامل من نمیشود)) آیا این بهبود اثر وازونیدین است؟ با توجه به عوارض آن که از جمله بی حالی است، پیشنهاد شما ادامه ی این داروست یا خیر؟ در ضمن به شدت دچار خشکی دهان شده ام.
با سپاس از شما
سلام
در مورد تصمیم گیری ادامه یا قطع دارو با پزشکی که آن را تجویز نموده مشورت نمایید.
با سپاس
سلام
آیا وازونیدین برای ترک سیگار هم استفاده میشود؟
سلام
بله