نکات فرزندپروری؛مراقبت از کودکان سخت بیمار

 نکات فرزندپروری؛ مراقبت از کودکان سخت بیمار

مقابله با احساسات عمیق و مشکل ساز

فرزندتان ممکن است احساسات مختلفی را بخاطر تغییراتی که بیماری بر بدن او می‌گذارد تجربه کند و می‌بایست تشویق شده و فرصت‌هایی برای ابراز احساسات، نگرانی‌ها و ترس‌هایش به او داده شود. از فرزندتان سوال کنید که چه احساسی دارد و قبل از درمیان گذاشتن احساسات و توضیحات خودتان، به پاسخ‌های او خوب گوش دهید.

این نوع ارتباط لازم نیست همیشه کلامی باشد. موسیقی، نقاشی، نوشتن و هر روش دیگری می‌تواند به کودکانی که مبتلا به بیماری‌های سخت هستند کمک کند احساساتشان را ابراز کنند و از دنیایی که برای خودشان درست کرده‌اند فرار کنند.

همچنین لازم است به بچه‌ها یادآور شوید که آنها مسئول بیماریشان نیستند. کاملاً عادی است که تصور کنند بخاطر فکری که داشته‌اند، حرفی که زده‌اند یا کاری که کرده‌اند به آن بیماری دچار شده‌اند. به آنها اطمینان‌خاطر بدهید که اینطور نیست و با زبانی ساده برایشان توضیح دهید که چه چیز موجب بیماریشان شده است (همچنین می‌توانید خواهر یا برادرهای فرزند بیمارتان را هم مطمئن کنید که بیماری خواهر یا برادراشان به خاطر حرف یا عملی از آنها نبوده است.

ممکن است برای خیلی از سوالات آنها جوابی نداشته باشید. و نمی‌توانید همیشه قول بدهید که همه چیز خوب پیش خواهد رفت. اما می‌توانید با گوش دادن به حرف‌های فرزندتان و اطمینان دادن به او که کاملاً طبیعی است که چنین احساساتی داشته باشد و اینکه شما و خانواده همه تلاشتان را برای مراقبت از او می‌کنید، به او کمک کنید.

اگر کودکتان بپرسد، “چرا من باید دچار این بیماری شوم؟” اشکالی ندارد که صادقانه به او بگویید که نمی‌دانید. برای او توضیح دهید که حتی اگر هیچکس نداند چرا آن اتفاق افتاده است، پزشکان درمان‌هایی برای آن دارند. اگر فرزندتان گفت “عادلانه نیست که من مریض باشم”، باید درک کنید که حق با اوست. خیلی مهم است که فرزندتان بداند طبیعی است که بخاطر بیماریش عصبانی باشد.

ممکن است فرزندتان سوال کند که “آیا قرار است بمیرم؟” پاسخ شما به این سوال به سن و سطح بلوغ فرزندتان بستگی دارد. خیلی مهم است که بدانید فرزندتان چه نگرانی‌ها و ترس‌هایی دارد و به آن به درستی پاسخ دهید.

اگر می‌توانید برای فرزندتان اطمینان‌بخش باشد می‌توانید به اعتقادات مذهبی، معنوی و فرهنگی خودتان درمورد مرگ اشاره کنید. نباید به فرزندتان بگویید که مردن مثل خوابیدن می‌ماند زیرا ممکن است باعث شود از خوابیدن بترسند.

خیلی مهم است که بچه‌ها، صرفنظر از سنشان، بدانند که کسانی هستند که دوستشان دارند و مراقبت آنها هستند.

بچه‌ها هم درست مثل بزرگترها برای تطبیق یافتن با تشخیص بیماری و تغییرات فیزیکی که در آنها ایجاد می‌شود به زمان نیاز دارند و ممکن است دچار ناراحتی، افسردگی، عصبانیت، ترس یا حتی انکار بیماریشان شوند. اگر نشانه‌هایی از این احساسات را در فرزندتان مشاهده کردید که در زندگی روزمره آنها اختلال ایجاد کرده است یا فرزندتان افسرده به نظر رسید و عادات غذایی و خوابیدن او تغییر کرد، بهتر است از متخصص مشاوره بگیرید.

 


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *