اختلال هویت جنسی و درمان آن

اختلال هویت جنسی

جنسیت – مرد یا زن بودن – عنصری اساسی است که کمک می کند فرد شخصیت و حس نسبت به خود را شکل دهد. اختلال هویت جنسی ، شرایطی است که در آن مرد یا زن خودش احساس هویتی قوی برای جنس مخالف بودن دارد.

فرد مبتلا به این اختلال اغلب احساس رنج و ناراحتی زیادی نسیبت به هویت جنسی آناتومیکی واقعی خودش مشکل دارد. ااین افراد ممکن است به عنوان عضوی از جنس مخالف خویش رفتار کنند و در جامعه ظاهر شوند و در برخی موارد عمل جراحی برای تغییر جنسیت را انجام می دهند. این اختلال تصویر خود را در افراد تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند بر اطوار قالبی ، رفتار و پوشش فرد تاثیر بگذارد. افرادی که تصمیم می گیرند تا ظاهر فیزیولوژیکی خویش را از طریق لوازم آرایش ، هورمون و در برخی موارد با به کار بردن جراحی تغییر دهند به عنوان ناراضی از جنسیت (transsexuals) شناخته می شوند.

علل بروز اختلال هویت جنسی

علت دقیق اختلال هویت جنسی ناشناخته است ، اما نظریاتی در این باره وجود دارد. این نظریه ها اظهار می کنند که این اختلال ممکن است بدلیل ناهنجاری های ژنتیکی (کروموزمها) ، عدم تعادل هورمونها در طی دوران جنینی و رشد کودکی ، نقص هایی در ارتباط بین فردی نزدیک و طبیعی و سرپرستی کودکان و یا ترکیبی از موارد گفته شده ایحاد شود.

اختلال هویت جنسی بین چه گروه سنی و جنسی رایج است؟

اختلال هویت جنسی یک اختلال نادر و کمیاب است که کودکان و نوجوانان را مبتلا می سازد. این اختلال ممکن است در سالهای اولیه کودکی نیز مشاهده شود. در حقیقت اغلب افراد تشخیص می دهند که آنها قبل از رسیدن به سنین نوجوانی دارای مشکلاتی در هویت جنسی خویش می باشند. این اختلال در مردان به میزان بیشتری نسبت به زنان بروز می کند.

علائم اختلال هویت جنسی

کودکان مبتلا به اختلال هویت جنسی اغلب علایم زیر را نشان می دهند :

♦  تمایل به بودن در جنس مخالف ( از جمله یاد کردن از خود به عنوان عضوی از جنس مخالف و صدا کردن خویش با اسم جنس مخالف ).

♦  نفرت از دستگاه تناسلی خویش ( پسران ممکن است تمایل به نداشتن آلت مردانه نشان دهند. دختران ممکن است از رشد پستانهای خویش و قاعده شدن بترسند و ممکن است از نشستن در هنگام ادرار کردن خوداری کنند. بعلاوه ممکن است سینه های خویش را محکم ببندند تا کمتر نمایان باشند.)

♦  اعتقاد به اینکه رشد می کنند تا به جنس مخالف تبدیل شوند.

♦  طرد شدن از طرف گروه همسالان و همتایان

♦  لباس و رفتار به شیوه ی جنس مخالف را انتخاب می کنند ( به عنوان  مثال ، یک زن ، لباس زیر مردانه می پوشد. )

♦  اجتناب از فعالیت ها و تعاملات احتماعی

♦  احساس انزوا ، افسردگی و اضطراب داشتن

بزرگسالان مبتلا به اختلال هویت جنسی اغلب اوقات علائم زیر را بروز می دهند :

● تمایل به زندگی کردن به عنوان جنس مخالف

● تمایل به خلاص شدن از اندامهای تناسلی خویش

● رفتار و پوشش به سبک جنس مخالف

● کناره گیری کردن از تعامل و فعالیت اجتماعی

● احساس انزوا ، افسردگی و اضطراب

 


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *