جدیدترین اثرات کافئین بر محرک های پویا

جدیدترین اثرات کافئین بر بدن

 

خلاصه =>  یک مطالعه جدید گزارش می دهد که کافئین با افزایش هوشیاری و دقت تشخیص برای اجسام متحرک، دقت بینایی را بهبود می بخشد.

منبع: دانشگاه واترلو

 


در اولین مطالعه  برای بررسی اثرات کافئین بر مهارت های بینایی پویا، محققان به این نتیجه رسیدند که

کافئین هوشیاری و دقت تشخیص را برای اهداف متحرک افزایش می دهد. کافئین همچنین زمان واکنش شرکت کنندگان را بهبود بخشید.


اگر به دنبالی راهی برای افزایش هوش و حافظه و بهبود عملکرد مغزتان هستید، دوره تقویت هوش و تقویت حافظه دکتر مصطفی امیری را از دست ندهید.

تقویت هوش


 

دکتر کریستین دالتون اپتومتری و علوم بینایی از مدرسه واترلو گفت:

«بسیاری از چیزهایی که در محیط ما اتفاق می‌افتد حرکت هستند، مانند تلاش برای عبور از یک تقاطع

شلوغ به عنوان عابر پیاده یا پیدا کردن چیزی در قفسه در حالی که در راهروهای یک فروشگاه مواد غذایی قدم می‌زنید.

دقت تست بینایی در شرایط پویا می‌تواند اطلاعات بیشتری در مورد عملکرد عملکردی ما در این سناریوها نسبت به اندازه‌گیری‌های سنتی ارائه دهد.

دقت بینایی که به عنوان وضوح دید نیز شناخته می شود، به توانایی فرد در تشخیص و تشخیص جزئیات کوچک اشاره دارد و می تواند در شرایط ایستا (ایستا) یا پویا (متحرک) اندازه گیری شود.

در حالی که دقت بینایی ایستا و پویا اطلاعات مهمی در مورد نحوه تعامل ما با دنیای اطرافمان ارائه می‌دهند،

مهارت‌های بینایی پویا در بسیاری از فعالیت‌های روزانه که در آن ما یا اشیاء اطرافمان در حال حرکت هستند، اهمیت ویژه‌ای دارند.

Beatríz Redondo یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: «در حالی که ما قبلاً می دانستیم که کافئین سرعت حرکات سریع چشم را افزایش می دهد،

می خواستیم بیشتر بررسی کنیم که چگونه کافئین دقیقاً پردازش بینایی را تقویت می کند و تشخیص محرک های بینایی متحرک را با آزمایش دقت بینایی پویا تسهیل می کند.

در دو روز جداگانه، نیمی از شرکت کنندگان در مطالعه، یک کپسول کافئین (4 میلی گرم بر کیلوگرم) و نیمی دیگر یک کپسول دارونما مصرف کردند.

با استفاده از یک آزمون کامپیوتری که در دانشگاه واترلو طراحی و تایید شد، مهارت‌های بینایی پویای بر شرکت‌کننده قبل و 60 دقیقه پس از مصرف کافئین اندازه‌گیری شد.

محققان دریافتند که شرکت‌کنندگانی که کپسول‌های کافئین را مصرف کرده بودند، دقت و سرعت بیشتری را هنگام شناسایی محرک‌های متحرک کوچک‌تر نشان دادند.

استنباط کافئین بر پردازش محرک و تصمیم‌گیری شرکت‌کنندگان تأثیر مثبت می‌گذارد، سرعت حرکت چشم و حساسیت کنتراست، که در عملکرد بینایی پویا دخیل هستند، به مصرف کافئین نیز حساس بودند.

دالتون گفت: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که مصرف کافئین در واقع می‌تواند با افزایش هوشیاری و احساس بیداری برای عملکرد بینایی فرد مفید باشد.

این امر به ویژه برای آن دسته از وظایف حیاتی و روزمره، مانند رانندگی، دوچرخه سواری یا ورزش، که ما را ملزم به توجه به اطلاعات دقیق در مورد اجسام متحرک هنگام تصمیم گیری می کند نیز صدق میکند.

منبع 

روانشناس

مریم عبداللهی 

روانشناس و رواندرمانگر فردی


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

2 دیدگاه دربارهٔ «جدیدترین اثرات کافئین بر محرک های پویا»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *