مامانایی که صرع دارند و تصمیم به بارداری دارند بخوانند!

مامانایی که صرع دارند و تصمیم به بارداری دارند بخوانند!

 

 

آیا استفاده از داروهای صرع در بارداری با اختلال بیش فعالی – نقص توجه( ADHD )مرتبط  است؟

 

یک مطالعه جدید نشان می دهد هنگامی که یک زن مبتلا به صرع از داروهای ضد تشنج والپروات در دوران بارداری استفاده می کند، احتمال اینکه نوزاد او به رشد ADHD برسد ادامه می یابد.

گزارش دانمارکی نتواسته ثابت کند که داروی والپرات میتواند منجر به اختلال بیش فعالی – نقص توجه میشود و تنها پی به ارتباط بین این دو موضوع برده اند.

طبق یک نظرسنجی که توسط دکتر جاکوب کریستنسن در دانشگاه آروش انجام شده است، قرار گرفتن در معرض والپروات جنین  48 درصد بیشتر از یک کودک بدون در معرض این دارو مبتلا به ADHD مبتلا شده است.

این مطالعه شامل بیش از 900،000 نوزاد در دانمارک در سالهای 1997 تا 2011 بوده است. سلامت روان کودکان از زمان تولد تا زمانی که به طور متوسط حدود 10 سال سن داشت، ردیابی شد.

مرکز تخصصی نورفیدبک- بیوفیدبک

گروه تحقیقاتی کریستنسن نتیجه گرفتند که “استفاده مادر از والپروات در دوران بارداری با افزایش خطر ADHD در پسران، حتی پس از تنظیم  دوز دارو برای  مادران، صرع مادران و سایر عوامل مرتبط است.

محققان خاطرنشان كردند كه سایر داروهای صرعی تاثیری بر میزان ADHD ندارند. یافته ها در 4 ژانویه در JAMA Network Open منتشر شد.

طبق گفته لادو، مدت ها شناخته شده است که “والپرات بر روی 10 در صد از جنین ها رو تحت تاثیر قرار داده و همچنین این دارو میتواند بر روی ضریب هوشی نوزادان پسر نیز تاثیر منفی داشته باشد و همچنین احتمال مشکلات رفتاری را افزایش میدهد.

” در اغلب موارد، زنان می توانند از داروهای ضد تشنج دیگری استفاده کنند، اما در موارد نادری جایگزین والپروات وجود ندار و زنان باید به طور کامل در مورد خطرات و در مورد استفاده از این دارو و  پیشگیری از بارداری مطلع شوند”.

 

نگران بیش فعالی – نقص توجه کودکتان نباشید با ما از خدمات غیردارویی بهره گیرید

دکتر اندرو آدسمان (رئیس بخش رفتاری کودکان در مرکز پزشکی کودکان نیویورک در نیو حید پارک )گفت :

مطالعه جدید یک بار دیگر موجب نگرانی می شود که قرار گرفتن در معرض والپروات قبل از زایمان یک جنین را در معرض خطر ابتلا به اختلال بیش فعالی – نقص توجه  قرار می دهد.”

وی تاکید کرد  در حالی که اجتناب از والپروات انتخابی ترجیح داده می شود در طول بارداری، زنان که در طول بارداری دارو مصرف کرده اند باید هراس نداشته باشند.

ادیسمان گفت: “باید در نظر داشت که علیرغم افزایش خطر ابتلا به اختلال بیش فعالی (ADHD) تنها 10 درصد از کودکان مبتلا در دوره جنینی در معرض والپروات بوده اند .

” بنابراین، زنانی که در حین بارداری با والپروات درمان می شوند باید از این واقعیت اطمینان حاصل کنند که شانس جنین آنها برای ابتلا به اختلال بیش فعالی خیلی کم است “.

 

منبع

  • مریم عبداللهی 
  • روانشناس و نوروتراپیست
  • درمانگر تخصصی واقعیت مجازی (VR)

بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *