بیماری سلیاک یک بیماری اتوایمن موثر در روده کوچک است که در سراسر جهان از هر 100 نفر 1 نفر دچار میشود.

با عدم درمان می تواند مشکلات جدی در سلامت فرد ایجاد کند.

IBS

محققان است افزایش شیوع این بیماری در کودکان مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر را پیدا کرده اند.
با توجه به بنیاد بیماری سلیاک ، حدود 2.5 میلیون آمریکایی تشخیص داده نشده ، در معرض بیماری سلیاک هستند.
این وضعیت ارثی است و افراد با یک پدر، مادر، فرزند و یا خواهر و برادر مبتلا به بیماری سلیاک 1 در 10 احتمال خطر ابتلا را دارا می باشند.

اگر این بیماری درمان نشود می تواند منجر به :

دیابت نوع 1 ، اسکلروز متعدد،درماتیت هرپتی فرم،کم خونی،پوکی استخوان،ناباروری،سقط جنین،شرایط عصبی و سرطان روده شوند.

اگر چه مطالعات قبلی است افزایش شیوع بیماری سلیاک در بیماران را نشان داده اند اما محققان در این مطالعه تازه  نشان داده اند که بزرگسالانی که دچار بیماری سلیاک شده اند در کودکی مبتلا به IBS  بوده اند.

این مطالعه در دانشگاه باری در ایتالیا به رهبری دکتر کوهورت در بین سالهای 2006 تا 2012 در مرکز پیگیری اختلالات دستگاه گوارش انجام شده است و 992 کودکی که مبتلا به اختلالات  مربوط به درد ، سوء هاضمه و در در ناحیه شکم بودند مورد بررسی و غربالگری قرار گرفتند.

کودکان با مشکلات گوارشی 4 برابر بیشتر از کودکان مبتلا به IBS هستند.

یکی از درمان های موثر جهت درمان IBS  بیوفیدبک می باشد که این درمان در مرکز آلومینا توسط متخصصین نوروتراپیست انجام می پذیرد.

منبع :

MNT

مریم عبداللهی

مریم عبداللهی ، روانشناس و نوروتراپیست

تماس با ما

 

مرکز تخصصی مغز و اعصاب و روان و اختلالات خواب

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!


شماره تماس های نوبت گیری سریع: مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 88391806_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02188395308 ☎

مقاله مرتبط  سندرم خستگی مزمن و شکلات تلخ

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *