رموز برخورداری از خوابی راحت و آرام

 

چگونه خوابی راحت و آرام داشته باشیم؟!
چگونه خوابی راحت و آرام داشته باشیم؟!

مدت زمانی که طول می کشد تا فرد به خوابی آرام و عمیق  فرو رود، به عوامل مختلفی بستگی دارد. به طور متوسط، یک فرد سالم ظرف مدت 7 دقیقه چشمان خود را می بندد و به آرامی به خواب می رود. برخی دیگر به مدت زمان بیشتری، برای مثال 30 دقیقه تمام نیاز دارند تا به خوابی عمیق فرو روند.

در صورتی که در طی چند شب گذشته خواب کافی نداشتید، ممکن است که این بار بر اثر خستگی زودتر به خواب روید.

بسته به سطح هیجان، میزان فعالیت و دیگر عوامل استرس زا،  برای نوزاد  نو پا و کودک خردسال  30 دقیقه زمان نیاز است تا به طور کامل چشمان خود را ببندد و به خواب رود.

گاهی اوقات، مصرف دارو سبب می شود که فرد در خوابیدن دچار مشکل گردد. این موارد شامل قرص های ضد حساسیت، قرص های ضد افسردگی و داروهای قلبی هستند.

خواب شیرین و راحت
خواب شیرین و راحت

داشتن خوابی راحت و سالم با رعایت بهداشت خواب

بهداشت خواب، واژه ای است که توانایی شما را در برخوداری از خواب با کیفیت بیان می کند. فراهم آوردن محیط و شرایط مناسب برای خواب، شما را قادر می سازد تا سریع تر و راحت تر بخواب روید و به ندرت در طول شب از خواب برخیزید یا به عبارتی بپرید. موارد بسیاری وجود دارند که میتوانند در بهبود شرایط و بهداشت خواب موثر واقع شوند:

الگوی خواب: بهبود الگوی خواب می تواند به شما کمک کند تا شب ها زودتر و راحت تر بخواب روید. همواره تلاش کنید تا همه روزه سر ساعت مقرری بخوابید. این کار سبب  بهبود  روند روز و شبي  بدن (در مورد آهنگ كار غده ها و سوخت و ساز و ساعات خواب و بيدارى) می شود.

ساعت مناسب رفتن به بستر: در حال بیداری، مدت زمان زیادی را در محل خواب صرف نکنید. به هر اندازه که زمان بیشتری را به تماشای تلویزیون یا مطالعه در تختخواب اختصاص دهید، دیرتر بخواب می روید. بدن خود را به بودن در رختخواب و بی حرکتی عادت دهید. عدم صرف زمان کافی در بستر یکی دیگر از عوامل مخل کیفیت خواب است.

ساعات مناسب خواب
ساعات مناسب خواب

تغییر عادات پیش از خواب: حدود سه ساعت پیش از خواب، از نوشیدن و خوردن مواد غذایی محرک چون قهوه، نیکوتین و الکل و مواد قندی اجتناب کنید. از محرک های روانی نیز چون تماشای تلویزیون و مطالعه کتاب خودداری کنید.  پیش از رفتن به بستر فعالیت هایی را انجام دهید که به خواب بهتر و راحت تر و آرامش بدن شما کمک می کندف برای مثال انجام حرکات یوگا یا حمام آب گرم. کاهش استرس و تمدد اعصاب از مهم ترین نکاتی است که باید پیش از خواب به دقت آنها را رعایت کرد.

اجتناب از پرخوری پیش از خواب
اجتناب از پرخوری پیش از خواب

بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

2 دیدگاه دربارهٔ «رموز برخورداری از خوابی راحت و آرام»

  1. با سلام وخسته نباشیدمن دوسال قرص ضد افسردگی خوردم تحت نظر دکتر مجد خیلی جاق شدم دارو که مصرف میکردم همیشه صبح که بیدار میشودم دوست نداشتم از تو رختخواب بیام بیرون هیچ فعالیتی نداشتم حوصله رفت و امد با هیچ کس رو نداشتم ادم فعالی بودم اطرافیان همه بهم مگفتن حالت خوب نیست خیلی عوعض شدی الان یک ساله که دارو مصرف نمکنم بهترمولی کم خواب شدم

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      می توانید برای رفع بی خوابی برای خانم عبدالهی در کلینیک شریعتی نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *