7 نکته مهم در مورد مقابله با افسردگی و استفاده از روش TDCS

مقابله با افسردگی1مقابله با افسردگی

  1. شناخت علائم ناراحتی: افسردگی های فصلی دوره ای هستند که معمولا در طول فصل پاییز و زمستان و در دوره افسردگی بهار و تابستان بروز می کند. سایر علائم مربوط به افسردگی عبارتند از خواب بیش از حد، کم شدن انرژی، از دست دادن علاقه به فعالیت های معمول، عدم توانایی در تمرکز و افزایش اشتها.
  2. افزایش قرار گرفتن در معرض نور در طول روز: خانه خود را روشن تر کنید – در صورت امکان پنجره ها را در طول روز باز بگذارید و پرده ها را کنار بزنید. از رنگ های روشن برای دیوار و اثاثیه منزل استفاده کنید. صبح زودتر بیدار شوید تا از نور روز استفاده کنید. در صورت امکان در محل کار نیز در نزدیکی یک پنجره بنشینید.
  3. در فعالیت های لذت بخش شرکت کنید. به جای اینکه از تمام تعطیلات خود در تابستان استفاده کنید، بهتر است مدتی از تعطیلات خود را نیز به زمستان اختصاص دهید. در فعالیت هایی شرکت کنید که شما را خوشحال می سازد. وقت خود را با دوستان و اعضای خانواده خود بگذرانید که نقش حمایتی برایتان دارند.
  4. عادت های سالم را تمرین کنید. ورزش کنید، به اندازه کافی بخوابید، یک رژیم غذایی متعادل انتخاب کنید و اضطراب خود را کاهش دهید. زمانی را به انجام فعالیت های تفریحی اختصاص دهید – اسکی کردن یک راه بسیار خوب برای انجام ورزش های زمستانی است. وقت کافی برای خواب خوب و زمان استراحت اختصاص دهید. بیشتر غذاهای سالم بخورید و مصرف کافئین را محدود کنید.
  5. تمام داروها را درست طبق دستور پزشک مصرف کنید. در مورد داروهای با نسخه و بدون نسخه و همچنین مکمل ها (مانند ویتامین D) و داروهای گیاهی مورد استفاده خود با پزشک مشورت کنید. دستورات پزشک را با دقت دنبال کنید و مراقب تداخلات و عوارض جانبی باشید. از مصرف الکل و مواد مخدر اجتناب کنید.
  6. نوردرمانی را امتحان کنید. دستگاه های مختلفی به این منظور وجود دارند، اما مراقب باشید و پیش از استفاده از نور درمانی با پزشک خود مشورت کنید.
  7. به دنبال علائم اولیه وخیم شدن افسردگی باشید. اگر از افسردگی شدید زمستان رنج می برید، با یک روانشناس یا روانپزشک مشورت کنید. متخصصین در این زمینه می توانند تعیین کنند که آیا علائم مشاهده شده مربوط به افسردگی هستند یا نه. درمان های دیگر عبارتند از روان درمانی، رفتار درمانی، تکنیک های مدیریت استرس و داروهای ضد افسردگی.

در کلینیک فوق تخصصی آلومینا از روش غیرتهاجمی TDCS برای درمان افسردگی و دیگر مشکلات روحی استفاده می شود. در این روش یک تحریک مستقیم فراجمجمه ای مغز با دستگاه TDCS انجام می شود.

نگارنده سمیه محمدی

تیم فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان آلومینا

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با روش درمانی TDCS اینجا کلیک کنید.

IMG_20151115_232338

لیلا نوروز جم

کارشناس ارشد روانشناسی

 


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

3 دیدگاه دربارهٔ «7 نکته مهم در مورد مقابله با افسردگی و استفاده از روش TDCS»

  1. با سلام و تشکر از زحمات شما
    بنده گرفتار به اعتیاد هستم و فعلا قرص متادون مصرف میکنم اما مشکل اساسی که گریباگیر بنده شده برا انجام کوچکترین کارها نفسم بند میاد و قادر به خوب صحبت کردن نیستم و احساس مضطرب بودن بهم دست میده و از لحاظ جنسی هم یه مدتی مشکلای بسیاری برام پیش آمده . اما به خاطر تجربه هایی که دیدم از مراجعه به پزشک خودداری میکنم لطفا راهنمایی کنید . ممنون

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      در خصوص درمان دارویی و غیردارویی برای جناب دکتر قاسم زاده نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *