سندروم تورت و وسواس با و بدون تیک

بیشتر افراد مبتلا به سندروم تورت دچار پرش عضله و تیک هایی می شوند که اختلالی در زندگی رومزه آنها بوجود نمی آورد.
بیشتر افراد مبتلا به سندروم تورت دچار پرش عضله و تیک هایی می شوند که اختلالی در زندگی رومزه آنها بوجود نمی آورد.

اگرچه هنوز درمان قطعی برای سندروم تورت وجود ندارد، روش های درمانی موجود است که به کنترل و مهار تيك های (زنش غير ارادى عضلات به ويژه در صورت و گردن ) حاصل از سندروم تورت کمک میکند. بیشتر افراد مبتلا به سندروم تورت دچار پرش عضله و تیک هایی می شوند که اختلالی در زندگی رومزه آنها بوجود نمی آورد، بنابراین، نیازی به درمان آن نیست. با این وجود، مصرف دارو و استفاده از تکنیک های رفتاردرمانی برای درمان تیک های ناشی از آسیب های جسمی و دردهای مزمن و مخل فعالیت های روزانه کاربردپذیر است. خوشبختانه، متد جدیدی از رفتار درمانی به نام مداخله شناختی-رفتاری برای درمان تیک بوجود آمده است.

افزایش آگاهی عمومی در ارتباط با بیماری سندروم تورت
افزایش آگاهی عمومی در ارتباط با بیماری سندروم تورت

آموزش افراد جامعه (برای مثال، همسالان، همکاران، مربیان و …) در رابطه با موضوع سندروم تورت میتواند به افزایش آگاهی مردم از علائم بروز بیماری و کاهش فشارهای روانی وارده به افراد مبتلا بعلت مورد تمسخر قرار گرفتن توسط دیگران کمک بسیار کند. افراد مبتلا به سندروم تورت نمیتوانند ار بروز تیک جلوگیری کنند و علاقه ای هم ندارند که برای دیگران مزاحمت ایجاد کنند و آرامش آنها بر هم زنند. زمانی که افراد جامعه نسبت به این موضوع آگاهی پیدا می کنند، افراد مبتلا به سندروم تورت احساس می کنند که تحت حمایت مردم و اطرافیان هستند و این تصور ذهنی به بهتر شدن بیماری و کاهش نشانه های بیماری کمک می کند.

سندروم تورت و بروز رفتارهای نابهنجار
سندروم تورت و بروز رفتارهای نابهنجار

برای افراد مبتلا به سندروم تورت بسیار اتفاق می افتد که به طور همزمان دچار شرایط خاصی میشوند، بویژه زمانی که اختلال کم توجهی، اختلال بیش فعالی و وسواس های فکری و رفتاری با هم به سراغ فرد می آیند. بیماران ممکن است در شرایط دیگری قرار بگیرند که بسته به نوع علائم بیماری، روش های درمانی مخصوص به خود را می طلبد. گاهی اوقات، درمان و رفع این  عارضه میتواند به کاهش تیک کمک کند. به منظور ارائه راه حلی مناسب برای درمان بیماری سندروم تورت، تمامی افراد مرتبط با موضوع از خود بیمار گرفته، والدین او تا پزشکان باید با یکدیگر همکاری مستمر داشته باشند و هیچگاه حمایت خود را از بیمار دریغ نکنند. بهره گیری از تمامی این منابع میتواند به ما در دستیابی به نتیجه مطلوب کمک کند.

119357

مصرف دارو


اگر به دنبالی راهی برای افزایش هوش و حافظه و بهبود عملکرد مغزتان هستید، دوره تقویت هوش و تقویت حافظه دکتر مصطفی امیری را از دست ندهید.

تقویت هوش


 

دارو می تواند به کاهش اثر تیک های شدید و مخل آرامش و آسایش که ممکن است پیش تر ها مشکلی را برای اطرافیان فرد مبتلا به سندروم تورت ایجاد کرده باشد، کمک کند. مصرف دارو همچنین می تواند در کاهش علائم بیماری های مرتبط چون اختلال کم توجهی و بیش فعالی موثر واقع شود.


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

4 دیدگاه دربارهٔ «سندروم تورت و وسواس با و بدون تیک»

  1. باسلام .پسر8 ساله من پارسال بعدازرفتن به مدرسه دچارتیک شد به مدت دوماه..بعداین تیک قطع شدتاامسال دویاره یک ماهی هست که شدیدشده.میخواستم ببینم درکلینیک شمادرمان قطعی میشه؟ممنونم

    1. مدیر ارشد دپارتمان تحقیقات توجه و تمرکز

      با سلام. بدون تشخیص دقیق نمی توان حدس زد که درمان کامل صورت می گیرد یا خیر. پزشکتان در این زمینه شما را راهنمایی می کنند. خانم دکتر رنجبر یا آقای دکتر موسوی که هردو فوق تخصص کودک هستند در این زمینه به شما کمک می کنند. باسپاس

  2. با سلام و خسته نباشید
    من در قسمت سر بالای گوش و پشت گوشم و گیجگاه ضربان رگ دارم که همراه با درد خفیف و سر درد برام هستش
    این اتفاق 95 در صد در سمت چپ سرم هستش که در طول روز چند بار اتفاق می افته
    میخواستم بدونم مشکل از چیه
    البته این اتفاق الان سه چهار ماه هست که بوجود اومده
    عکس سی تی سر هم گرفتم و همه چیز نرمال
    با تشکر از راهنماییتون

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      باید موارد دیگری هم به طور دقیق و بالینی مورد بررسی قرار گیرد و در این مورد همراه با تمام مدارک پزشکیتان برای جناب دکتر امیری در کلینیک شریعتی نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *