بلفارواسپاسم یک بیماری مزمن است، که اغلب به تدریج بدتر می شود . اگر چه هیچ درمان قطعی در حال حاضر وجود ندارد ولی گزینه های درمانی بسیار عالی در دسترس است. از آنجا که این بیماری اغلب با وجود درمان پیشرفت می کند، بیماران ممکن است ناامید شوند وبا توسل به راه حل های غیر متعارف،قربانی شارلاتانیزم در پزشکی گردند!
بلفارواسپاسم چیست؟
بلفارواسپاسم؛ یک اختلال سیستم عصبی پیشرونده است که با انقباضات عضلانی غیر ارادی و اسپاسم عضلات پلک و اطراف چشمها و صورت همراه است.بلفارواسپاسم نوعی اختلال حرکتی است که در آن انقباضات عضلانی مکرر باعث بسته شدن پلک بصورت پایدار ، کشش و یا حرکات تکراری اطراف چشمها و صورت می شود. این اختلال هم در مردان و هم زنان دیده می شود، ولی در زنان میانسال و مسن رایج تر است.حالت دوطرفه،مزمن وغیر قابل کنترل بلفارواسپاسم را نوع بلفارواسپاسم خوش خیم می گویند.
معمولا اولین نشانه های بلفارواسپاسم افزایش تعداد پلک زدن است که به تدریج پیشرفت می کند طوری که باز نگه داشتن چشمها دشوار می گردد.
همراه این اختلال در اکثر موارد حساسیت به نور نیز وجود دارد.
بلفارواسپاسم ممکن است خوش خیم باشد و یا گاهی با اختلالات جدی مغز و اعصاب همراهی داشته باشد (تشخیص نوع اختلال توسط پزشک متخصص صورت می پذیرد)
به دلیل دوره های طولانی بسته ماندن یک یا هر دوچشم ،این اختلال ممکن است سبب باعث اختلال بینایی قابل توجهی و یا کوری عملکردی شود.
ندرتا انقباض پلک ممکن است نشانه ای از اختلالات مغزی و سیستم عصبی باشد.
اختلالات مغزی که می توانند باعث بلفارواسپاسم شوند عبارتند از:
- دیستونی های گردن
- انواع دیگر دیستونیا
- مولتیپل اسکلروزیس
- پارکینسون
- عوارض جانبی داروها ، به خصوص داروهای مورد استفاده در درمان صرع و داروهای روانپزشکی
- سندرم تورت
- فلج بل (فلج عصب صورت)
درمان های بلفارواسپاسم:
- استفاده از عینک های ضد آفتاب
- استفاده از اشک مصنوعی برای کاهش خشکی چشم
- درمان های دارویی
- درمان جراحی
- تزریق بوتاکس (دیسپورت): درمان ارجح و انتخابی بلفارواسپاسم
[divider]
♦ دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات – دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
♦ مدیر دپارتمان مغز و اعصاب مجموعه کلینیک های تخصصی آلومینا
کلینیک آلومینا مرکز فوق تخصصی پیشگیری و درمان اختلالات مغز و اعصاب و روان در ایران است.
بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران
شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!
کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است
شماره تماس های نوبت گیری سریع
مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.
واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎
واحد انجام تست خواب ☎ 02122639401 ☎
واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب ☎ 02122648627 ☎
واحد مشاوره و روانشناسی ☎ 22636863_021 ☎
واحد مغز و اعصاب و روان غرب تهران (آزادی) ☎ 02166158469 ☎
اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.
درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)
اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)
درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)
باعرض سلام وخسته نباشید دختر 16 ساله ای دارم که حدود 50 روز پلک چسم چپش کاملا بسته شده وهر دکتری بردم گفتن مشکلی نداره خودش خوب میشه حتی ام آرآی هم بردم اما ام آرآی هم خوب بوده خیلی دخترم بهم ریخته به خاطر چشمش همه دکترایی که بردم فقط قرص آرام بخس بهش دادن تورا خدا شما بگین من باید چه کار کنم تا چشمش باز بشه اولشم که بسته شد حساسیت شدید گرفت وزیاد عطسه میزد که چشمش بسته شد وهنوز هم باز نشده
با تمام مدارک پزشکی برای خانم دکتر وهابی در کلینیک شریعتی نوبت ویزیت تهیه فرمائید.
سلام، امیدوارم تا حالا خوب شده باشن
اما من هر وقت قسمتی از صورتم پرش داره یا به قول خودم
«می درزه» لوبیا آب پز می کنم و می خورم
شاید کمبود منیزیم باشه
بعدش خوب میشم
فعلن ۲ روزه پلک بالایی چشم چپم جمع میشه و پرش داره
البته ۲ روز پیش حرص خوردم خفن!
حالا لوبیا می پزم اگه خوب بشم یعنی که بیراهم نمیگم
البته من ده ساله که ام اس خفیییییف هم دارم،اما دارو نمیخورم
سلام وعرض ادب خانمم زهره که اموزگاراست فعلا ۵۲ساله میباشد روزی از دبیرسنان به حالت بسیار ناخوش بخانه برگشت ظرف چند ساعت دوبار ببهوش شد البته این حادثه ده سال پبش اتفافافتاد چون خودم مهاجر افغان درپاکستان میباشم خانمم را به بار اول به دوکتور قلب نشان دادم ولی دکتور قلب موضع را بپزشک عصبی راجع ساخت بعد ازمعیانات متعدد ستی سکن ای ای جی وخون چیزی دریافت نشد بالاخره دکتوران حکم صرع نمود تابایت کابیمیزاپم وادویه ضدافسردگی تجویز نمود،باانهم ماه یکبار یا در دوماه یکبار حمله برابش می امد بعد از تداوی چندین ساله حلتش خوب شد واهسنه، اهسته… Read more »
سلام
نیاز است که به صورت حضوری با تمامی مدارک پزشکی برای جناب دکتر دهقانی در کلینیک شریعتی نوبت ویزیت تهیه فرمائید.
سلام.من 18 سالمه وقتایی که میخوام با بعضی افراد مثل معلمم،پدرم یا کسایی که میخوام جلوشون خوب به نظر بیام(اینطور مواقع خوب استرس هم دارم)و یک سری های دیگه صحبت کنم نمیتونم به چشماشون و رو به بالا نگاه کنم چون هر دو پلکم به طور کامل و غیر ارادی بسته میشه ولی مثلا اگه اونا نشسته باشن و من سر پا باشم طوری که بخوام به پایین نگاه کنم و باهاشون صحبت کنم هیچ مشکلی ندارم و پلکهام هم بسته نمیشهاینا همه در حالیه که در ارتباط با بعضی افراد به هیچ وجه مشکلی ندارم مثل فروشنده های مغازه… Read more »
با سلام و احترام
با تشکر از شرح دقیق علایم ،در شرایط مختلف.با توجه با اینکه علایم شما بسته به وضعیتهای مختلف و سطوح استرس که خودتون هم در سوال به درستی اشاره کردین،فرق دارد،توصیه میکنم که در اولین فرصت ممکن به روانپزشک برای بررسی و درمان مناسب مراجعه کنید.
سلام من زیاد پلاک میزنم هرازگاهیم یکی ازچشممام بسته میشه دوبارم بوتاکس کردم ولی خوب نشده اکثرآ تو بیرون این اتفاق میفته میشه منو راهنمایی کنید
سلام دوست گرامی
دلایل دقیق بلفارواسپاسم چشم ناشناخته است، اما این عقیده وجود دارد که مرتبط با عملکرد غیر ارادی برخی اعصاب واقع در پایهی مغز میباشد. این نواحی مسئول هماهنگی حرکت عضلات هستند.
علل متعددی می تواند موجب بروز این حالت گردد مانند استرس، خستگی و خواب آلودگی، عوارض برخی داروها، اختلالات سیستم عصبی و …
توصیه می شود در این خصوص توسط متخصص مغز و اعصاب معاینه شوید. در صورت تمایل با مرکز شماره یک تماس بگیرید همکاران راهنماییتان می کنند.