_ الگوی خوبی باشید: کودکان از شما تقلید می کنند. به موقعیتهایی که فحش می دهید و ناسزا می گویید دقت کنید، کودک شما نیز در برخورد با چنین موقعیتهایی از روش برخورد شما استفاده خواهد کرد.آنها درک نمی کنند که چرا شما می توانید فحش بدهید و لی او مجاز نیست.آنها درک نمی کنند که انسانها چه فرقی دارند که شما به بعضی ها فحش می دهید به بعضی ها نه، آنها فقط انسان و موقعیت را می بینند. بنابراین از فحش و ناسزا بپرهیزید.
_ برخورد مناسب داشته باشید. به کودکان با قاطعیت کامل بگویید که اصلاً دوست ندارید این کلمات را از او بشنوید، بگویید که این کلمات مناسب با شخصیت او نیست.اگر بارها این کلمات را سمت کودک خود می شنوید به دلیل آن فکر کنید، به برخورد خودتان و یا خواهر و بردارها فکر کنید، چه عاملی سبب می شود کودکتان ترغیب شود از این کلمات استفاده کند.
گاهی کودکان با این کار مثل شما آرامش می گیرند، گاه توجه والدین را می خواهند چون می دانند والدی که حواسش به او نیست یک کار اشتباه انجام دهد به او توجه می کند. راه های صحیح آرامش را هم خودتان یاد بگیرید هم به کودک یاد بدهید، به او توجه کنید تا به این توجه دردناک شما راضی نشود.
به کودک بگویید که حرفهای ناشایست شما دیگران را ناراحت می کند ،اگر در جواب گفت: «اما شما هم این کلمه را به کار می برید» می توانید پاسخ دهید: «لطفا هر وقت از این کلمه استفاده کردم به من گوشزد کن». هز بار که در حضور کودک خود از کلمات ناشایست استفاده می کنید خود را سرزنش کنید و ابراز تأسف کنید که حواستان نبود و سعی می کنید دیگر تکرار نکنید.
از پی آمدهای منفی استفاده کنید.
♦ برخی از امتیازات را از او بگیرید، تماشای تلویزیون، بازی کامپیوتری، استفاده از موبایل و … اجازه دهید تا با پی آمدهای رفتار ناشایست خود روبه رو شود و تاوان بدهد. شما نیز باید تاوان حرفهای زشت خود را بدهید.
♦ یک جعبه ناسزا تهیه کنید و هرکس هر بار که فحش داد باید مبلغی را در صندوق بیندازد حتی شما والد گرامی، در این مورد از پول تو جیبی کودک کم می شود. جمع پول حاصل در هفته به کسی که کمترین ناسزاگویی را داشته هدیه داده می شود.
♦ قانونی در خانه بگذارید، هرکس فحش داد حتی اگر حواسش نبود باید همان لحظه مثلاً 10 تا دراز نشست برود.
♦ اگر کودک شما فکر می کند کلمات راهی برای تخلیه عصبانیت و هیجانات است می تواند کلمات بی معنی ابداع کند و آنها را بگوید.
♦ معمولاً کودکان به ویژه پسران وقتی فحش می شنوند،سعی می کنند با فحش جواب دهند، به آنها توضیح بدهید که فحش فقط کلماتی ناشایستی است که به زبان می آید و آسیبی به شما نمی زند. به او یاد دهید که به آنها اعتنایی نکند، به او کمک کنید تا به نوعی دیگر دوستان خود را تنبیه کند « مثلاً بگوید اگر فحش بدهی اصلاً با تو بازی نمی کنم».
لعیا عباسی – کارشناس ارشد علوم تربیتی
بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران
شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!
کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است
شماره تماس های نوبت گیری سریع
مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.
واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎
واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627 ☎
واحد مشاوره و روانشناسی ☎ 22636863_021 ☎
اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.
درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)
اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)
درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)