7 شاخصه روابط خوب و موفق

 7 شاخصه ی روابط موفق و خوبداشتن روابط موفق با دیگران چیزی است که همه ی افراد دوست دارند. روابط خوب می‎توانند به طرق مختلفی  به شما کمک کنند و زندگی را برایتان شیرین‎تر کنند، اما چگونه می‎توانید  یک رابطه خوب بسازید؟

 7  شاخصه روابط موفق و خوب

اگر می‎خواهید زندگی را به طور کامل زندگی کنید، روابط باید ضروری‎ترین بخش زندگی‎تان باشد. در واقع روابط‎تان باید نخستین اولویت‎ در زندگی‌تان باشند. و این همان دلیلی است که چرا باید یاد بگیریم روابط خوبی در زندگی‎مان ایجاد کنیم. روابط خوب نه تنها به ما کمک می‎کنند که نیازهای‎مان را برآورده کنیم بلکه زندگی کاملی را برایمان پدید می‎آورند.

یک راه ایجاد روابط خوب درک شاخصه های آن است. با درک این مشخصات و نکات است که برای ساختن روابط خوب در زندگی‎مان مجهز می‎شویم.

از واژه «روابط» با معنای عام آن استفاده کرده‎ایم ، چراکه اصول و قاعده کلی «روابط خوب» جهانی است و فقط به روابط عاشقانه محدود نمی‎شود و روابط دوستانه و کاری را نیز در برمی‎گیرد.
روابط خوب دو طرفه می باشد، هنگامی‎که یک طرف پیشقدم می‎شود، به نقش طرف دوم نیاز است تا رابطه آن‎ها به یک رابطه خوب تبدیل شود.

 اینجا به هفت مشخصه یک رابطه خوب اشاره می‎کنیم:

1)     دو طرف، رابطه را فرصتی برای از خود گذشتن ‎می بینند.

یکی از مشکلات اساسی در روابط خودخواهی طرفین است. خودخواهی چگونه رخ می‎دهد؟ شاید خودخواهی زمانی رخ می‎دهد که فرد بر این موضوع که بیشتر دریافت کننده باشد تا ارائه دهنده بیشتر متمرکز می شود، هرچه این تمرکز بیشتر شود آن فرد خودخواه‎تر می‎گردد. هر دو طرف باید رابطه را به عنوان فرصتی برای   از خود گذشتن ببینند. از خودگذشتگی پایه‎ای ست که سایر بخشهای رابطه روی آن بنا می‎شود.

2)     دو طرف تمایل به تغییر دارند.

هیچ کس کامل نیست اما همه می‎توانند رشد کنند. در یک رابطه خوب، هر دو طرف تمایل به تغییر دارند. پی می‎برند که کامل نیستند و هنوز موارد زیادی وجود دارد که باید در آن‎ها بهتر شوند. به‎جای مقصر دانستن شریک‎شان در زمانی که مشکلی پیش می‎آید، ابتدا به خود می‎نگرند تا اگر نقصی هست آن را تغییر دهند. وقتی هر دو طرف این دیدگاه را دارند، رابطه آنها قوی‎تر و کامل‎تر می‎شود.

3)     دو طرف تمایل به پذیرفتن اشتباهات‎شان دارند.

در یک رابطه خوب، دو طرف ترسی از پذیرفتن اشتباهات‎شان  ندارند. به‎جای حالت تدافعی گرفتن ، با فکری باز، اشتباهاتی که کرده‎اند را می‎پذیرند. بعد از آن است که قادر خواهند بود با همکاری هم اشتباهات‎شان را تصحیح کنند. البته انجام این‎کار آسان نیست، قلبی متواضع و فروتن لازم است تا فرد اشتباهاتش را بپذیرد.

4)      دو طرف تمایل دارند ابتدا گوش دهند.

در یک رابطه خوب، هر دو طرف شنوندگان خوبی هستند. آن‎ها تمایل دارند ابتدا موقعیت شریک‎شان را بفهمند سپس به کمک او فهمیده شوند. انجام این نکته وقتی دو طرف رابطه را به عنوان فرصتی برای از خود گذشتن می‎بینند راحت تر می‎شود( یعنی شاخصه 1).

5)     دو طرف از دیگری حمایت می‎کند

نه تنها دو طرف تمایل به گوش دادن دارند، بلکه همچنین به نیازهای شریک‎شان نیز جامه عمل می‎پوشانند. این قانون حالات متقابل است که وقتی ما کار خوبی برای دیگران می‎کنیم، آن‎ها نیز در مقابل، کار خوبی برای ما می‎کنند. با حمایت از همدیگر، هر دو طرف رابطه، چیزی که می‎خواهند را به دست می‎آورند.

6)      دو طرف با هم راحت هستند

نفهمیدن همدیگر یکی از مشکلات اساسی رابطه است. به همین دلیل مهم است که هر دو طرف با هم راحت باشند. وقتی مسئله‎ای هست که در مورد شریک‎شان دوست ندارند باید با هم در میان بگذارند نه این‎که در دل خود نگه دارند. البته، باید به شیوه‎ای محترمانه این کار را بکنند تا موجب رنجیدن شریکشان نشوند.

7)      دو طرف امانتدار هم هستند

در یک رابطه خوب، دو طرف در یک خط فکری و گفتاری رفتار می‎کنند. وعده‎های‎شان را به خاطر دارند. این از آن جهت اهمیت دارد که می‎توانند به یکدیگر اعتماد کنند. اعتماد رابطه را قوی می‎کند.
روابطی که این مشخصات را دارند در طول زمان قوی‎تر می‎شوند. روابط در ذات خود، فقط برای افرادی که درگیر آن هستند منافع ندارد؛ بلکه همچنین برای اطرافیان‎شان هم مفید است، چراکه  با همکاری هم، افراد ارزشمندتری هستند تا زمانی که تنهایی کار کنند و اطرافیان از این ارزش افزوده بیشتر بهره‎مند می‎گردند!

حالا که بعضی مشخصه‎های روابط خوب را دیدیم، چکار باید بکنیم؟ چگونه باید روابط خوبی بسازیم؟ پاسخ این است که باید از خودمان شروع کنیم. سخت است بخواهیم دیگران را تغییر دهیم، اما ما همیشه می‎توانیم خودمان را تغییر دهیم. مواردی که در بالا گفته شد را در زندگی و روابط خود به کار بگیرید. اگر این‎کار را بکنید، افرادی که با شما در ارتباط هستند نیز هوشیار شده و در نهایت مشابه همین کارها را در مورد شما انجام خواهند داد.

 آنچه در ادامه می آیدکارهایی است که باید انجام دهید:

♦ رابطه را به عنوان فرصتی برای از خود گذشتن ببینید
♦ تمایل به تغییر داشته باشید
♦ تمایل به پذیرش اشتباهات‎تان داشته باشید

♦ ابتدا شنونده باشید
♦ شریک‎تان را حمایت کنید
♦ با شریک‎تان راحت باشید
♦ امانتدار هم باشید
با عمل به این موارد،قادر خواهید بود یک رابطه خوب، قوی و محکم بسازید.

منبع:

lifeoptimizer 


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *