تاثیرات مصرف طولانی مدت قرص های ضد افسردگی

داروهای افسردگی و عوارض جانبی آن

خواه بحث داروهای غیر مجاز و بدون نسخه در میان باشد و چه داروهای مجاز تایید شده از سوی سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری افسردگی، حتما با پزشک خود مشورت کنید و نسبت به این مسئله  آگاهی پیدا کنید که آیا با تغییر در سبک زندگی و عادات فردی و یا روش های درمانی جایگزین می توان از مصرف داروهای ضد افسردگی جلوگیری کرد یا خیر.

مطالعات نشان می دهد دریافت همزمان داروهای ضد افسردگی و شرکت در جلسات مشاوره روان درمانی تاثیر بسزایی بر بهبود بیماری و بیمار دارد.

کارشناسان اظهار دارند شدت بیماری افسردگی و مدتی که بیمار با بیماری دست و پنجه نرم کرده است، میزان سازگاری بیمار با دارو و نوع روش درمانی مورد استفاده را تعیین می کند. انجام فعالیت های ورزشی و هوازی خود به عنوان یک داروی ضدافسردگی طبیعی عمل می کند.

اگر احساس می کنید که به بیماری افسردگی دچار هستید، از ملاقات با پزشک متخصص و بهره گیری از تجربیات و توصیه های پزشکی او پرهیز نکنید، زیرا آنها معتقدند که دریافت داروهای ضدافسردگی راه حل نهایی نیست.

منبع:

http://health.usnews.com 

 نگارنده: حدیث بختیاری

[divider]

کلینیک فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان آلومینا


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

5 دیدگاه دربارهٔ «تاثیرات مصرف طولانی مدت قرص های ضد افسردگی»

  1. با سلام و احترام من 42 سالمه من داروی مکلوبماید مصرف میکردم حالم خوب بود بعد از چندسال به پزشکم مراجعه کردم به من قرص پاروکستین 20 داده شبی نصف قرص میخورم حالم خوب است الآن که ماه رمضان است روزه می گیرم نمی دانم از روزه است یا نه در طول روز دچار یک گیجی یا احساس عدم تعادل میکنم خواستم از اساتید گرامی بپرسم آیا مصرف طولانی مدت این عازضه را ایجاد کرده یا نه و مدتی هم هست احساس فراموشی دارم حس میکنم عدم تمرکز دارم مطالب زود از ذهنم میرود لطفا راهنمایی بفرمائید در ضمن چه دارویی مصرف کنم تا سرترالین مغزم بیشتر شود محل سکونت شهرستان نیشابور. ممنون

    1. مدیر بخش توسعه و تحقیق

      دوست گرامی ، در مورد مصرف سرترالین باید بدانید که سر خود مصرف کردن داروها ممکن است باعث عوارض جانبی شود و هرگز سرخود دارو مصرف نکنید
      روزه هم با توجه به ساعات طولانی ، طبیعتا با ضعف و بیحالی همراه است
      در مورد عوارض جانبی پاروکستین این دارو میتواند تمرکز شما را تحت تاثیر قرار دهد. در دوره مصرف پاروکستین از رانندگی و کارهایی که به تمرکز حواس بالا نیاز دارد خودداری کنید . در صورتی که با مصرف این دارو هرگونه علائمی از آلرژی مشاهده کردید سریعا با اورژانس تماس بگیرید . نشانه های حساسیت به پاروکستین می تواند شامل این موارد باشد : خارش چشم و قرمز شدن چشم ها ، تنگی نفس ، آبریزش بینی ، زکام ، خشک شدن دهان و گلو ، تورم زبان و لب ، خارش پوست و …
      در صورتی که در دوره مصرف پاروکستین تغییرات خلقی و عصبانیت شدید احساس کردید به پزشک مراجعه نمایید . تغییراتی مانند : تمایل به خودکشی ، تمایل به آسیب رساندن به دیگران ، تمایل شدید به درگیری و دعوا ، شنیدن صداهایی که شما را دعوت به آسیب رسانی به اطرافیان می کند و …سایر عوارض جانبی مصرف پاروکستین عبارتند از :
      کم خوابی و بی خوابی / حرف زدن در خواب / خواب آلودگی
      سیاهی رفتن چشم / تاری دید / دوبینی / دیدن هاله نور در اطراف اجسام / مشکل در تشخیص رنگ
      درد عضلات / بدن درد / درد استخوان ها
      افزایش اشتها و چاقی
      کبود شدن آسان بدن با کوچکترین برخورد و ضربه / خونریزی لثه / زخم در دهان / خونریزی بینی / افزایش خونریزی پریود / خونریزی از واژن و مقعد
      افزایش ضربان قلب / بیش فعالی / درد قفسه سینه
      زیاد حرف زدن / تحرک زیاد
      حالت تهوع / استفراغ / اسهال / ضعف / غش
      تورم لب و زبان / پف کردن پلک و زیر چشم / جمع شدن آب زیر پوستی / تورم و پف کردن شکم و پهلوها / پاها و دست ها
      کاهش میل جنسی / مشکل نعوظ / از دست دادن نعوظ در بین رابطه جنسی / مشکل در ارگاسم و ارضا شدن / خشکی واژن / کاهش ترشحات واژن / درد در هنگام رابطه جنسی
      سرگیجه / مشکل حفظ تعادل / مشکل در تغییر حالت از خوابیده و نشسته به حالت ایستاده
      مشکل در حرف زدن / مشکل در پیدا کردن کلمات و ساخت جمله / کاهش سرعت حرف زدن / فراموش کردن حرفی که در حال گفتن بودید
      بزرگ و گشاد شدن مردمک چشم / احساس درد در هنگام حرکت دادن چشم / خشک شدن آب چشم / حساسیت به نور
      کم شدن ادرار / تکرر ادرار / ادرار کردن همراه با درد و سوزش / تغییر رنگ ادرار / عدم کنترل ادرار و مثانه
      در این زمینه باید با پزشک معالج مشورت کنید
      امید است پاسخ سوال خود را دریافت کرده باشید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *