چگونگی رفتار با یک دانش آموز بیش فعال

رفتار با کودک بیش فعال

دانش آموزان بیش فعال در پیروی از قوانین کلاس دچار مشکل می شوند، قوانینی مانند ماندن روی صندلی خود و بالا بردن دست قبل از صحبت کردن.

اگر تاکنون با دانش آموز بیش فعال کار کرده باشید، می دانید که اغلب سعی در پیروی کردن از قوانین کلاس دارند. بنابراین می توانید از برنامه ها و نمودارهای رفتاری برای هدایت کردن آنها استفاده کنید.

برنامه های رفتاری

ارائه ی یک برنامه ی رفتاری برای دانش آموزان بیش فعال مفید خواهد بود. نوشتن این برنامه ها نباید برای معلم پیچیده و وقت گیر باشند. چندین نمونه برنامه ی رفتاری به صورت آنلاین برای مشاهده وجود دارند که معلم ها می توانند از آنها کمک بگیرند. در ادامه مواردی بیان می شوند که در هنگام نوشتن برنامه ی رفتاری باید در نظر گرفته شوند:

  • دانش آموز بیش فعال نیازمند تمرکز بر روی یک یا دو چیز به طور همزمان می باشد. دو موضوع رفتاری را انتخاب کنید که بیش از هر چیز دیگری توانایی دانش آموز شما را برای رسیدن به عملکرد مناسب در محیط کلاس تحت تاثیر قرار می دهد. به عنوان مثال اگر دانش آموز مورد نظر به طور مکرر از صندلی خود خارج می شود، بدون اجازه پاسخ می دهد و به تنهایی در بیرون کلاس بازی می کند، دو مورد را که باید فورا بهبود یابند و مشکل آفرین می باشند را انتخاب کنید. زمانی که این رفتارها بهبود یافتند، می توانید آنها را به طرح رفتاری اضافه کرده و یا آن را اصلاح کنید.

 

  • از خود دانش آموز نیز در نوشتن برنامه ی رفتاری استفاده کنید. وقتی که یک دانش آموز در تنظیم اهداف خود و تنبیه ها و تشویق های آن مداخله می کند، برای رسیدن به اهداف مد نظر تلاش بیشتری خواهد کرد.

 

  • برنامه ی رفتاری باید طوری باشد که دارای تشویق های مثبت برای دانش آموز باشد. مراقب باشید از طریق این برنامه به طور مستقیم رفتارهای بد دانش آموز را زیر سوال نبرید. اگر پس از تنبیه تعیین شده رفتار ناپسند ادامه یافت و حتی تشدید شد، بنابراین تنبیه در نظر گرفته شده رفتار ناخواسته ی دانش آموز را تقویت کرده است. به عنوان مثال اگر دانش آموزی خارج از نوبت صحبت کند و تنبیه مربوط به بی نوبت صحبت کردن محروم شدن از کلاس کامپیوتر باشد، پس از یک بار محروم شدن از این کلاس طبیعتا این دانش آموز باید یا قبل از صحبت کردن اجازه بگیرد و یا اینکه در کلاس به طور کل صحبت نکند. اما اگر باز هم این رفتار تکرار شد، بنابراین تنبیه نام برده موثر نمی باشد. شاید دانش آموز واقعا به کلاس کامپیوتر علاقه ندارد. این ها مواردی است که در زمان تنظیم برنامه ی رفتاری باید در نظر گرفت.

 

در ادامه :استفاده از نمودار رفتاری


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *