چگونه به ترس اجتماعی مان غلبه کنیم؟ (راههای خانگی غلبه بر فوبیای اجتماعی)

ترس اجتماعی

بسیاری افراد از ترس حاضر شدن در جمع یا سخنرانی در جمع ،بسیاری از فرصت ها و موقعیت های زندگی شان را از دست می دهند.

این نوع ترس یا به اصطلاح فوبی اجتماعی با روش های نوین روانشناختی و دارو درمانی قابل درمان می باشد.

این مقاله ممکن است علائم فرد مبتلا به این اختلال را بهبود نبخشد و فقط راهنمایی برای شروع درمان باشد ولی بهرحال امیدواریم که با گامهای نگاشته شده در این مقاله به شما در درمان این اختلال کمک کنیم.

 

1-یافتن علت ترس

اینکه بفهمید چرا از حضور در اجتماع می ترسید به شما در درمان آن کمک زیادی خواهد کرد.شاید فکر کنید که این ترس کاملا بی دلیل است ولی سعی کنید ریشه اصلی ترس را بیابید.

 

2-همه در مورد شما قضاوت نمی کنند!

بسیاری از ترس های اجتماعی ریشه در ترس از اظهار نظر و قضاوت دیگران دارد.اما بیایید و یک قدم به عقب برگردید و بیشتر دقت کنید!واقعیت اینست که آنچه شما انجام می دهید برای بیشتر مردم اهمیتی ندارد و کسی به شما دقت نمی کند.

 

3-از گفتگوهای کوتاه شروع کنید

با همکاران،دوستان،همکلاسی ها و کسانی که هرروز می بینید خیلی کوتاه گپ بزنید.این می تواند شروع خوبی باشد.

 

4-یک کار خلاقانه در جمع انجام دهید!

ریشه بسیاری از ترس های اجتماعی در خجالت نهفته است،می توانید با انجام کاری عجیب و غریب به خودتان اعتماد بنفس بدهید.برای بعضی از مردم پوشیدن یک لباس آستین کوتاه هم خجالت آور است!بهتر است پارا کمی از محدوده ترس هایتان فراتر بگذارید و اجازه دهید تا کمی احساس عجیب و غریب و بی پروا بودن بکنید.این احساس به شما کمک می کند که پس از اتمام کار احساس غرور و موفقیت نمایید.

 

5-یک انجمن یا گروه درمانی پیدا کنید و به آن ملحق شوید.

شنیدن تجربه افرادی که این اختلال را داشته اند و صحبت کردن با آنها و گروه درمانی می تواند برای شما بسیار سودمند باشد. همچنین شما می توانید از ملاقات با افراد جدید لذت ببرید و با توجه به اینکه اینگونه محیط ها کوچک و صمیمی اند ، باعث می شود آسان تر خودتان را مجبور به صحبت کنید.

(گروه درمانی اختلال ترس اجتماعی در کلینیک آلومینا انجام می گیرد،در صورت تمایل با کلینیک تماس بگیرید)

 

6-از محرک های درونی استفاده کنید.

خودتان را تشویق کنید،اینکار باعث می شود برای رسیدن به هدفتان انگیزه بیشتری داشته باشید.

 

7-مردم دوست دارند که با آنها صحبت کنید!

در تمام فرهنگ ها مردم اغلب دوست دارند مخاطب واقع شوند و با آنها صحبت شود.پس ریلکس باشید و خودتان صحبت کردن با مردم را آغاز کنید.

 

8-به آنچه دیگران در مورد شما فکر می کنند بها ندهید!

اگر قرار باشد مرتب فکر کنید که مردم در مورد شما چه فکری می کنند این یعنی شما قادر به برقراری ارتباطات نخواهید بود! با مردم مثبت صحبت کنید،از آنها تعریف کنید و نکات مثبت شان را بگویید،تقریبا همه مردم عاشق تعریف و تمجید اند!

 

9-وسواس به خرج ندهید!

در حرف زدن وسواس به خرج ندهید و نگران قضاوت بقیه هم نباشید، به طور کلی سعی کنید در مورد موضوعاتی حرف بزنید که طرف مقابل دوس دارد بشنود و نه در موضوعاتی که شنونده علاقه ای به آنها ندارد.

 

10-در گروههای بزرگتر فقط کافیست ریلکس باشید.

در گروههای بزرگ لازم نیست زیاد حرف بزنید تا خوب به نظر برسید!نکته اصلی اینست که ریلکس باشید. گوشه ای راحت بنشینید و از گفتگوها لذت ببرید و آرامش خودتان را حفظ کنید و هرجا احساس کردید نظری دارید که باید بیان کنید،حرف بزنید.

 

11-اگر شما  در کلامتان لغزشی داشتید و کاری احمقانه انجام دادید، در موردش نگران نباشید. هر کسی از این اشتباهات می کند.

بقیه حتی ممکن است متوجه هم نشده باشند و حتی اگر فهمیده باشند هم معمولا این موضوع برایشان اهمیتی ندارد.

گروه درمانی

اگر با وجود عمل کردن به مراحل بالا همچنان دچار ترس از اجتماع هستید بهتر است به یک روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنید.

کلینیک آلومینا با استفاده از روش های گوناگونی درمانی (گروه درمانی،بیوفیدبک،مشاوره،دارو درمانی) یکی از بروز ترین مراکز درمان فوبی های اجتماعی در ایران است.


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

43 دیدگاه دربارهٔ «چگونه به ترس اجتماعی مان غلبه کنیم؟ (راههای خانگی غلبه بر فوبیای اجتماعی)»

  1. سلام.
    من هم چند سالی هست که گرفتار این مشکل شده ام و راستش رو بخواهید دقیقاً نمیدانم که کی و چطور به ان مبتلا شده ام ولی این را مطمئن هستم که ربطی به تنها بودنم داشت چون من تک فرزند هستم و خواهر-برادری ندارم و پدرم هم بخاطر کار نمیتواند زیاد اطراف ما باشد.
    بیماری من به جایی رسیده بود که نمی توانستم به جایی بروم یا حتی با کسی صحبت کنم و در اغلب اوقات بخاطر این مشکل لعنتی حقم خورده میشد و نمی توانستم از خودم دفاع کنم، واقعاً برایم تحمل ناپذیر بود که ببینم آن آدم های احمق براحتی حقم رو می خورند و من هم کاری از دستم بر نمی آمد چند سالی به همین منوال گذشت تا اینکه با اصرار پسر خاله ام به یک روان پزشک مراجعه کردم آن هم با روان درمانی و دارو توانست مشکلم رو برطرف کند.
    فقط این رو بهتون اطمینان میدم که این بیماری براحتی قابل درمان هست فقط کافیه یه خورده اراده داشته باشید و اصلا هم به این فکر نکنید که مردم در مورد شما چه فکر می کنند چون در حقیقت خودشون اینقدر بدبختی و مشکل دارند که اصلاً به ما توجه ای نمی کنند.
    امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم.
    در پناه حق.

    1. سلام . میشه بیشتر راجع به اینکه چطور بهبودی کامل پیدا کردید ؟ من با اینکه چند باری میخواستم خودکشی کنم و هنوز هم این تصمیم رو دارم ولی ته دلم امیدی هست اگه کسی بتونه کمکم کنه ، تو شهر ما روان شناس و روان پزشک خوب پیدا نمیشه و من یک ماهی هست که سر کار میرم اما مورد تمسخر واقع شدن و دیدین اینکه بقیه بهم میخندن خیلی برام سخته و از طرفی درمان این مشکل هم طول میکشه و هم اینکه به نظرم حتما باید برای بهبودش در اجتماع حضور داشت ، شما چطور تحمل کردید تا اینکه بطور کامل این مشکلتون حل بشه و مورد تمسخر قرار گرفتن از طرف بقیه رو نادیده گرفتید ، دوره ی بهبودتون و رفع کامل این مشکل چقدر طول کشید؟

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      نیاز است جهت مشاوره و رفتاردرمانی با روانشناس خانم امیری ویا دکتر محرمی ملاقات داشته باشید.

  2. سلام
    من از گیلان هستم خیلی ساله که مشکل فوبی اجتماعی دارم پیش دکترای زیادی رفتم حتی مشاوره پیش روانشناس هم رفتم ولی جواب خوب نگرفتم لطف کنید یه خبره برای این کار معرفی کنید و بفرمایید که من باید چی کار کنم؟

    1. دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

      سلام، دوست گرامی مجموعه جایروس کلینیک فعلا در استان گیلان شعبه مغز و اعصاب راه اندازی نکرده است ولی درصدد است در این استان نیز شعبه ای درخور مردم خوب، راه اندازی نماید. در صورت تمایل از طریق صفحه تماس با ما، میتوانید با هر مرکز دیگری که مد نظرتان است و دسترسی به آن برایتان آسان تر است تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند. امیدواریم به زودی مشکلتان رفع گردد.

  3. منم خیلی وقته که این مشکل رو دارم یاد روزای که ۲دقیقه هم خونه نبودم و کل روزا و ساعتام رو با دوست و رفیقام خوش بودم بخیر الان در در طول ماه ۲دقیقه هم نمیتونم بیرون برم ازترس اینکه مردم من رو میبینن درموردم چی فکر میکنن تیپم چقدر بده موهام رو باید یه مدله دیگه میکردم و…
    خیلی وقته دیگه حتی یک دوستم ندارم .پدر.مادر.خاهر. همه دیگه برام فقط یه اسمن احساس توم مرده جاشو ترس گرفته !
    کاش زمان تو همون قدیما واسم وایمیساد !! یا اینکه تا اخرای عمرم میرفت جلو دیگه خیلی خسته ام خدا بسته !!

    1. دپارتمان ارجاع تخصصی و تحقیقات پزشکی

      سلام، دوست گرامی نا امید نباشید و بهتر است گوشه نشینی و انزوا را ترک کنید. توصیه میشود با روانشناس صحبت کنید، در صورت نیاز ارجاع داده میشوید به روانپزشک. در صورت تمایل میتوانید از طریق صفحه تماس با ما با یکی از مراکز تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند. امیدوارم به زودی به دوران نشاط و تعامل اجتماعی گذشته بازگردید.

    2. من هم مثل شما خیلی خسته ام ، خیلی تلاش کردم 3 سال که اینجوری شدم ، دیگه حالم داره از خودم و این دنیا به هم میخوره ، انگار هیچ راه درمان قطعی برای این مشکل وجود نداره ، همه کاری که واسه خوب شدن میگن امید واحی میده که حداقل زنده بمونیم و خودکشی نکنیم ، ولی من دیگه دارم تسلیمش میشم .

  4. سلام و عرض احترام
    من احمد 26 سال از افغانستان پیام دادم حدود دو سال است که به اضطراب اجتماعی بسیار شدیدی دچار شدم که حتی توان غذا خوردن دور یک میز با دوستان و همکارانمم را ندارم حتی به محافل و مهمانی ها نمی روم از تمام کارهایم عقب ماندم تمام زندگی ام خراب شده اینجا نه دوکتوری روان شناسی است و نه مرکز روان درمانی کمکم کنید لطفا

    1. مدیر ارشد دپارتمان تحقیقات توجه و تمرکز

      اگر امکانش هست نزد یک روانپزشک بروید و یا حتی پزشک عمومی. تا برایتان دارو بنویسد. در غیر این صورت از مطالب سایت استفاده نمایید و یا کتابهای دکتر دیوید برنز، مثل کتاب از حال بد به حال خوب را مطالعه فرمایید. سپاس.

  5. سلام.منم 20سالمه و حدود5سالی هست که چنین مشکلی رو دارم.متاسفانه به خاطر مشکلم تمام دوستام رو از دست دادم.دنبال یه رفیق پسر که چنین مشکلی رو داره میگردم تا باهم مشکل هم رو درمان کنیم اگه از تهران کسی هست پیام بده
    ……….

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      بهتراست به دنبال درمان باشید و در ابتدا با یک روانشناس ملاقاتی داشته باشید.

  6. با سلام وعرض ادب خدمت شما من يك دختر ١٢ ساله دارم ايشان كلاس ٦ ابتدايي هستش اون با وسواس زياد درس ميخونه به صورتي كه يك واو جا نميزاره حتي فرصت حمام رفتن هم نداره حس ميكنم اضطراب داره و با هم كلاسي هاش زياد ارتباط نداره فقط با يكي از دوستاش ارتباط تلفني داره شبها زياد خواب ميبينه وتوي خواب حرف ميزنه وزياد عرق ميكنه من فكر ميكنم از وقتي كه توي مدرسه ازمونهاي مبتكران ازشون ميگيرن اون بد تر شده و بخاطر اين كه هميشه رتبه ي خوب بياره به خودش خيلي فشار مياره در ضمن دخترم به هنگام تولد نارس دنيا امده من فكر ميكنم اون مبتلا به ترس اجتماعيه از شما تمني ميكنم كمكم كنيد اون رو از اين وضع در بيارم حتي اگه شده يك مشاور خبره رو در قالب مشاور تحصيلي به طور خصوصي دعوت به منزل كنم تا بدون اين كه متوجه بشه بهش كمك كنه قبلاً از لطف شما كمال تشكر را دارم بنده منتظر پاسخ جناب عالي هستم

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      برای خانم دکتر رنجبر فوق تخصص اعصاب وروان کودک و نوجوان در شعبه شریعتی نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

  7. سلام
    من 14 سالم است.فکر میکنم به این مشکل دچار شده ام و با مردم نمیتوانم ارتباط خوب و صمیمی ای برقرار کنم(حتی با دوستان خیلی صمیمی ام!!)
    از دوستانم در مورد طرز برخوردم در یک جمع دوستانه پرسیده ام و اکثرا میگویند انگار سطح تفکراتت یک پله بالاتر از بقیه است و به همین دلیل نمیتوانی خودت را با هم سن سال هایت هماهنگ کنی. خب اگر اینطوری که به نظر میرسم باشد پس مسلما باید بتوانم با افراد بزرگ تر از خودم ارتباط خوبی برقرار کنم ولی با بزرگ تر از خودمم خیلی خوب نیستم

  8. آدرس کانال من در تلگرام برای کمک به مبتلایان به اختلال اضطراب اجتماعی و کمرویی

    به امید بهبودیمون

    @socialphobia

  9. با سلام …40 سالمه .متاهل .
    به دلیل شکست شغلی دچار افسردگی وترس از مواجه شدن با مشکلات شدم ..خیلی شدید .حتی مغزم حرفهائ که میشنوم رو نمیتونه دانلود کنه ..راهنمائیم کنید چکار کنم …

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      جهت درمان غیردارویی برای خانم امیری ویا خانم کاشفی می توانید نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

  10. سلام

    در مورد این گروه درمانی که در پایان مقاله گفته شده در مورد فوبیای اجتماعی در کلینیک انجام میشه بیشتر توضیح بدین که به چه صورت هست و برای شرکت در اون باید چی کار کنیم ؟

    ممنون

    1. مرکز تحقیقات مغزواعصاب و روان

      سلام
      برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد با کلینیک شعبه آزادی تماس بگیرید.

  11. با سلا م من خانمی 34 ساله هستم و فوبی اجتماعی دارم و همیشه در رنج و عذابم در جایی خوندم که داروی DCSیا دی سایکلو سرین که برای بیماری سل هست در کنار رفتار درمانی خیلی موثره
    ولی من به روانپزشک مراجعه کردم این دارو را نمی شناخت
    ووقتی در مورد بیماریم بهس توضیح دادم به من هالو پیرادول که برای افراد روان پریش است تجویز کرد برای اینکه وقتی با هاش حرف میزدم راجع به بیماریم هل میشدن و نمی تونستم منظورم رو واضح بیان کنم فکر کنم خیلی راحت این دکتر تشخیص اشتباه داد و این داروهای خطر ناک رو به من تجویز کرد لطفا کمکم کنیک من از ترس قضاوت افراد نمی تونم خوب صحبت کنم و خیلی به خودم فشار میارم واوضاع رو بدتر می کنم

    1. مرکز تحقیقات مغزواعصاب و روان

      احتمالا تجویز دارو صحیح بوده ولی اگر شک دارید بهتر است توسط یک روانپزشک دیگر نیز ویزیت شوید

    2. با سلام بنده هم 12 ساله این مشکل را دارم و تمام راه ها را برای درمان امتحان کرده ام ولی نتیجه ای نگرفته ام دوا و دارو هم علاوه بر این که تاثیر کوتاه مدت دارد عوارض بسیاری نیز دارد آیا واقعا این بیماری علاج دارد؟

  12. سلام من 26 سالمه خجالت میکشم از اینکه همسن های من همه ازدواج کردن و من 26 ساله اینطور دارم زندگی میکنم و نقش یه ادم دیگرو تا الان بازی کردم…و الان انقد روم فشار هست مجبورم که حداقل خودم باشم که این عذاب هاروالان بکشم بهتره تا اینکه خیلی از موقعیت های خوب زندگیمو از دست بدم و بدون تغییر بمونم .من وقتی تو جمع میرم چون تسلطی رو حرف زدنم ندارم و نمیدونم چطور برخورد کنم همه استرسم روحس میکن و با احتیاط حرف میزنم و بیشتراوقات اصلا حرف نمیزنم انگار که یک ادم لالم…
    نشنانه ترس و اضطراب را خیلی دارم خیلی محتاط منفی و شکاکو بدبینم….وقتی یکی حرف میزنه فکرم میره یجا دیگه تا حالا نشده یکبار کامل به حرف کسی گوش بدم تا حدی که بصورت یک عادت شده و خیلی بده خیلی بی دقت شدم طوری که همه میگن گیجه…حدود یک ترم بیشتر از 5ساعت نخوابیدم حتی شده 2ساعت و یا بمدت 4شب و 4روز کامل نخوابیدم وعلائم افسردگی رو کامل داشتم ازمایش تیرویید خون هیچ مشکلی نداشتم…..

    1. مدیر ارشد دپارتمان تحقیقات توجه و تمرکز

      بهتر است به یک روانپزشک مراجعه کنید. به نظر میرسد مشکلات افسردگی و اضطرابتان نیازمند پیگیری و درمان است. آقای دکتر قاسم زاده یا دکتر شیرآلی در این زمینه به شما کمک می کنند. باسپاس

    2. سلام منم متل تو هستم ولی هر جور شده استراحت میکنم اونم روزها نه شبا سعی کن روزی 5 ساعت بخوابی چون ممکنه مغزت آسیب ببینه بالاخره یه خدایی هم هست دکترا که اینجا جواب نمیدن فقط نوبت رزرو میکنن خدا رو شکر.(

  13. سلام من حدود ١٤ سال هست كه از فوبياي اجتماعي رنج ميبرم يعني از سن ١١ سالگي الان ٢٤ سالمه با اينكه چند جلسه هيپنوتيزم شدم ولي با اين حال كمكي بهم نكرده شما چه چيزي براي من تجويز ميكنيد

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      می توانید از رواندرمانی نیز تحت نظر خانم امیری در کلینیک شریعتی استفاده کنید.

  14. با سلام هنگام صحبت در جمع ضربان قلبم بسیار تند میزند به طوری ک بریده بریده حرف میزنم البته چند سال قبل ی مشکلی تو جمع پیش اومد برام بعد از اون دیگه نمیتونم تو جمع صحبت کنم با توجه ب کارم موقعیت اجتماعی زیاد دارم لطفا منو راهنمایی کنید ممنون

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      برای خانم امیری در کلینیک شریعتی جهت رواندرمانی در این حیطه میتوانید نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

  15. سلام، من 17 سالمه و به مردم و اینکه چه قضاوتی راجبم میکنن خیلی فکر میکنم و این موضوع واقعا منو اذیت میکنه و خیلی ذهنمو مشغول کرده، تازگیا بهم میگن چرا تو خودتی این باعث شده بیش تر از قبل بهش فکر کنم و از حضور توی جمع بترسم. حتی وقتی دونفر دارن باهم پچ پچ میکنن فک میکنم راجب من دارن حرف میزنن لطفا کمکم کنید

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      می توانید از رواندرمانی برای خانم کاشفی در کلینیک شریعتی کمک بگیرید.

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      بهتر است با یک روانشناس در شهر خودتان ملاقاتی داشته باشید.

  16. سلام من چند سالی است بامردم نمیتونم ارتبا بر قرار کنم میترسم وقتی میبینم کسی با دوست دخترش حرف میزنه من دارم اتیش میگیرم به خاطر این که نمیتونم من دوست دختر پیدا کنم به خاطر این مشکلم .واینم بگم من نمیتونم ارتباط چشمی برقرار کنم لطفا راهنماییم کنید.ممنون.

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      برای خانم کاشفی در کلینیک شریعتی نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

    1. مرکز تحقیقات مغزواعصاب و روان

      سلام
      لطفاً برای خانم امیری یا آقای دکتر سینا قاسمی نوبت ویزیت بگیرید
      سپاس

    2. ترس بزرگترین و تنها مانع موفقیت است. ما خودمان خالق ترسمان هستیم و خودمان هم میتوانیم آنرا نابود کنیم. بیاد داشته باشید آنکه فکر نمیکند تنها مرده است. مرده ها هم از چیزی نمیترسند . پس ریشه ترش از قضاوت شما از پیرامون شما ناشی میشود. با ترس روبرو شوید. در موقعیت قرار بگیرید ، ابتدا ممکن است با ترس و حتی وحشت همراه باشد ولی بعد از آن آسان میشود و ترس شما نابود میشود و شما از موقعیتی که میترسیدید لذت میبرید چون نشان دهنده شجاعت شما است.
      گور بابای ترس، از آن عبور کنید و مسخره اش کنید و لذت ببرید.
      از زندگی لذت ببر انسان

    3. خیلللللللللللللللللی بده
      من خیلی اذیت میشم…ولی همچنان امید دارم و مظمئنم موفق میشوم و از شرش خلاص میشم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *