چگونه اعتماد به نفس داشته باشم؟ بخش سوم

بخش سوم :حذف باورهای منفی

اعتماد به نفس

1 از درونتان شروع کنید. انتقادها و توهین های مخرب را نادیده بگیرید، مخصوصا موضوعاتی که مربوط به گذشته هستند. نظر شما درباره خودتان مهم تر از نظر هرکس دیگری است، زیرا که شما خودتان را بهتر از هرکس دیگری می شناسید. بسیاری از ما توسط دیگران در برخی زمان ها آسیب دیده ایم. این موضوع بسیار مهم است که از حالا به بعد جلوی سو استفاده اینطور آدمها از خودمان را بگیریم. در واقع هروقت که بتوانیم این کار را بکنیم احساس پیروزمندی داریم و این احساس منجر به خوشحالی ما و حس اعتماد به نفس درونی ما خواهد شد.

2 ساختن تاییدات و اظهارات مثبت روزانه : هر روز به خودتان بگویید که فوق العاده هستید و برای شاد بودن لایق هستید. یک لیست از تمام چیزهایی که در مورد خودتان دوست دارید تهیه کنید. اگر شما اشتباهی مرتکب شده اید که این اشتباه موجب شده که از حق شاد بودن خود را محروم کنید، به خودتان اجازه جبران دهید. مثلا در صورت امکان از فردی که آزارش داده اید معذرت خواهی کنید، و یا اینکه سعی کنید از اشتباهاتان عبرت بگیرید و خود را ببخشید.

3 از گام های کوچک برای بدست آوردن اعتماد به نفس شروع کنید: از گام های کوچک برای بدست آوردن اعتماد به نفس و گام های کوچک برای انتخاب کارهایی که توانایی اش را دارید شروع کنید. به خودت اعتماد کن و به احساساتت احترام بگذار. گام های بزرگ را انتخاب نکن و سعی کن گام به گام پیش بروی.

اعتماد به نفس

4 لطفا خودت باش! به جای اینکه دایما سعی در خوشنود کردن دیگران داشته باشی، به خودت اهمیت بده. این موضوع خیلی فوق العاده است که ملاحظه دیگران را میکنی و به آنها اهمیت می دهی اما تا جایی که خودت را قربانی نیازهای دیگران و توقعات آنها نکنی.

5 خودت باش! سعی نکنید که شخصیت دیگران را کپی کنید، شما وقتی در بهترین حالت خودت هستی که سعی کنی فقط خودت باشی، زیراکه هرکسی منحصر به فرد است. اگر در این راه سقوط های کوتاه و اشتباهاتی هم داشتی سعی نکن که خودت را به باد انتقاد بگیری.

6 از افراد منفی دوری کن: افرادی که نگرش منفی دارند احساسات خوب را فرسوده می کنند. اگر شما فردی ترسو هستید، افراد پرخاشگر و با صدای بلند برای شما مناسب نیستند و بالعکس. هر آنچه که انجام می دهید را با دیگران مقایسه نکنید، شاید آنچه که برای دیگری خوب است برای شما خوب نباشد.

7 با ترستان روبه رو شوید و از شکست های خود درس بگیرید. ما فقط وقتی شکست می خوریم که نتوانیم بهترین نتیجه را از سختی بگیریم. وقتی که اتفاقات آن طور که ما توقع داریم پیش نمی رود در واقع این موضوع یک درس برای ماست. برای اینکه بدانیم در آینده و در اتفاقات مشابه بهتر است که چگونه عمل کنیم تا به نتیجه برسیم.

8 توقف افکار منفی: سعی کنید مثبت فکر کنید، گاهی اوقات این پیشگویی هایی که در مورد خودتان دارید خود به خود به شکست منجر می شود. اگر شما دائما به خودتان بگویید که احمق هستید و توانایی انجام کاری را ندارید و یا … شما هرگز به موفقیت نمی رسید. هنگامی که افکار منفی به ذهنتان می آیند متوقف شان کنید، با یک “نه” بلند! و انگاه افکار مثبت را جایگزین نمایید. این روش به شما کمک می کند که پیام های منفی را که در طول روز بارها و بارها برای خود می فرستید کم شوند و کم کم ناپدید شوند.ذهنتان را به حرف ها مثبت و خوب عادت دهید و از این پیشگویی ها به نفع خودتان استفاده کنید.

9 در مورد کامل بودنتان خودتان نگران نباشید. کامل بودن در نظر افراد مختلف متفاوت است. شاید شما در نظر یکی کامل باشید و در نظر افراد دیگر انسانی بی لیاقت! هیچ کس در نظر همه کامل نیست، پس به جای اینکه سعی در کامل بودن کنید، سعی کنید که به اهدافتان برسید و از زندگی لذت ببرید.

اعتماد به نفس

10 بیاموزید که از خودتان قدردانی کنید! تمرکز بیشتری را بر موفقیت هایی که بدست آورده اید بگذارید و از خودتان به خاطر این موفقیت ها تشکر کنید. همه ما این کار را در مورد بقیه می کنیم اما در مورد خودمان نه! ما افرادی را که دوست داریم را به عنوان دوست برمی گزینیم و سعی می کنیم با آنهایی که دوستشان نداریم زیاد در تماس نباشیم، این موضوع در مورد رفتارهایمان نیز باید صادق باشد. سعی کنید به رفتارهای خوبتان را بیشتر اهمیت دهید. اگر شما این کار را کنید بعد از مدتی دیگر وقتی هم برای فکر کردن به ضعف هایتان ندارید.

بخش اول  و  بخش دوم  این راهنمایی ها را نیز مطالعه کنید.

فاطمه امیری فاطمه امیری -روانشناس بالینی و نوروتراپیست

 


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

1 دیدگاه دربارهٔ «چگونه اعتماد به نفس داشته باشم؟ بخش سوم»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *