مقاومت به دارو حدود 30-20 درصد در میان صرع ها شیوع دارد.
ولی بسیاری از این موارد در واقع مقاوم به درمان نیستند! بسیاری از این بیماران تشخیص اشتباه به عنوان تشنج دارند و بسیاری دیگر در نحوه دارو درمانی مشکل دارند.
در زیر مروری خواهیم داشت بر علل صرع مقاوم به درمان:
- اشتباهات تجویز دارو توسط پزشک و یا نحوه استفاده از دارو توسط بیمار
- سندرم های مشابه اپیلپسی با تظاهرات بالینی مشابه(مثلا اختلالات خواب می توانند بسیار شبیه تشنج باشند)
- مصرف داروی با روش غلط
- وجود ضایعه ساختاری مغز که نیازمند جراحی باشد.
- بعضی سندرم های ژنتیکی
دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب (بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران)
در صورت تمایل به تعیین نوبت ویزیت دکتر امیری به صفحه تماس با ما مراجعه نمایید.
بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران
شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!
کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است
شماره تماس های نوبت گیری سریع
مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.
واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎
واحد انجام تست خواب ☎ 02122639401 ☎
واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب ☎ 02122648627 ☎
واحد مشاوره و روانشناسی ☎ 22636863_021 ☎
واحد مغز و اعصاب و روان غرب تهران (آزادی) ☎ 02166158469 ☎
اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.
درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)
اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)
درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)
سلام. ممنون از سایت خوب و آموزنده تان. من 24 سالم هست و مبتلا به تشنج هستم. در سن 17 سالگی برای اولین بار تشنج کردم و بعد از آن تحت درمان قرار گرفتم، دکتر برای من سدیم والپرات تجویز کرد ولی حملات در طول زمان ادامه پیدا کرد و دارو فایده ای نداشت و دکتر کاری به جز اضافه کردن دارو برای من نکرد. از یک عدد سدیم در روز رسیدیم به 5 عدد سدیم در روز و دو لاموتریژین. که بعد سدیم را با توپیرامات عوض کرد.. بعد از تقریبا 5 سال درمان پیش دکتر اولم و شکایت… Read more »
با سلام
برای درمان اخلاقیات و روحیاتتان بهتر است از روش های غیردارویی استفاده نمایید. دکتر قاسمی را به شما توصیه می کنیم.
برای درمان بیماری؟ دکتر خاصی هست که در این زمینه بتونه به من کمک حرفه ای بده؟
بله آقای دکتر سینا قاسمی
با سلام پسری 6ساله دارم که هنگام زایمان کیسه آب پاره شده و بعد از 12ساعت از پارگی کیسه من سزارین کردم روز اول پسرم شیر نمی خورد و شروع به تشنج کرد ودر بیمارستان گفتند قند اون پایین آمده و دور سرش رشد نکرد و میکروسفال است و یک عقب مانده و اوتیسم که تنها تمام روز آهنگ گوش می دهد حدود سه ماه قبل در خواب پای راستش تیک داشت و بعد سقوط بوجود آمد ویکبار تمام بدنش خشک شد وچشمهایش پرپر می کرد وهنگامی در بیمارستان بستری شد (29تیر93) داروی فنوباربیتال و کلونازپام و آمپولacthمصرف کرد که… Read more »
سلام
متاسفانه در مورد فرزند شما در کلینیک ما نمیتوانیم کمک خاصی انجام دهیم و توصیه میکنیم به درمانگاه مغز و اعصاب بیمارستان کودکان مفید مراجعه نمایید
سپاس
باسلام وتقدیم احترام.پسر10 ساله ام با تشنج های مکرر مقاوم به درمان وباتشخیص لیسن سفالیا(پاکی جیریا)،7 سال است که تحت تیمارانواع داروهای ضدتشنج ازقبیل سدیم والپروات(اورفریل )، کپرا، توپیرامات ، لامیکتال ،کلوبازام وسیناکتین و… زیرنظرمتخصصین مغزواعصاب بنام اصفهان وتهران قراردارد .متاسفانه هیچکدام از داروها چه به تنهایی یا همراه با هم طبق دستورپزشکان معالج نتیجه محسوسی نداشته است.بطوریکه تشنجها مکرر ونامنظم وحمله ای هم دربیداری وهم درخواب اتفاق می افتدوکودک علیرغم کلاسهای متعدد کاردرمانی وگفتاردرمانی هنوزقادر به ایستادن وحفظتعادل و راه رفتن وصحبت کردن نیست.لذاعاجزانه تقاضادارم مرا درانتخاب مسیردرمانی بهتر راهنمایی بفرمایید.باتشکر
سلام.
با توجه با تشخیص و تغییرات mri بیمار مقاوم بودن حملات قابل پیش بینی است.
توصیه می شود به مرکز جراحی تشنج در اصفهان دکتر محوری و در تهران بیمارستان خاتم الانبیا و یا سینا مراجعه کنند.
در بخش صرع و تشنج مقاوم به دارو اطلاعات اندکی موجود است میتوان با یک فرم اخرین وضعیت یک بیمار وروند صحیح ونادرست درمان را در مراحل مختلف تشخیص و به سوی درمان درست هدایت کرد.
با سلام دختری دارم که از روز اول زندگی مدام تشنج میکند. و نوع تشنج شان مقاوم به درمان هست .الان 6ماه هست.تمام دکتران مشهد و تقریبا تهران رفتم هیچ بهبودی نداشته.تقریبا تمام داروهای تشنج با دز های مختلف مصرف کرده.الان هم روزی ده بار تشنج میکنه.
حاصرم هر چه قدر خرج کنم و وقت بزارم تا تشنج نکنه .اگر راهی هست لطفا با بنده تماس یا پیامک بدید تا خودم پیگری کنم.
ممنون از لطف شما 091551
متاسفانه در صرع های مقاوم به درمان هنوز درمان های بهتری ارائه نشده است.
سلام خواهرزده من حدود 9سال دچار صرع موضعی شده و پزشک معالجه خواهرزاده من رو صرع مقام به دارو تشخیص داده است و هر دارویی که مربوط به صرع بود رو مصرف کرده است خوشبختانه خواهرزاده من تمام کارهای که یک آدم معمولی و سالم رو می تونه انجام بده ولی متوسفانه با وجود داروهای صرع دچار اضافه وزن شده و چند ماهی ست زمانی که حمله بهش دست میده نمی تونه ادار شو کنترل کنه حمله صرع خواهرزاده من در حد پرش پلک در 5 ثانیه است.ممنون میشم که در این خصوص کمکش کنید که بهتر بشه در ضمن… Read more »
باید معاینه شوند
برای دکتر یاراحمدی نوبت بگیرید
سلام
وقتتون بخیر
برادر من از 20 سالگی تا الان که 25 سالشه صرع داره. مصرف دارو کاربامازپین و لوبل و توپیرامات داره،اما تشنجش ده تا 15 روز یکبار اتفاق میافته،mri و ازمایش و نوار مغزش هم مشکل نداره،تشنجش به صورت گیجی ده تا 15 ثانیه ای هست، میفهمه چی میگی اما از جواب عاجزه،دکتر تهران چند وقت پیش بردیمش میگه باید بستری بشه شبی 4میلیون تا تشخیص بدیم چه مشکلی داره،یعنی تقریبا فقط تشخیصش 40تا60 میلیون
به نظر شما راه دیگه ای وجود نداره یا تشخیصی ندارید؟؟
ممنون میشم اگر جواب من رو بدید
دوست گرامی
از مشکلی که ایجاد شده متاسفیم
ولی باید برای ارزیابی بالینی و انجام معاینات تشخیصی مراجعه نمایید
یعنی امکان درمان دراین موارد چنددرصد هست؟؟
بعدبیمار اینطوری داشتین؟نتیجه گرفتهاز درمان شما؟؟