نشانههای بدنی دلمردگی (افسردگی) گاهی نادیده گرفته میشوند یا با بعضی بیماریهای دیگر به غلط گرفته میشوند نشانههای بدنی دپرشن (افسردگی) را بشناسید تا قادر باشید سریعتر به وجود بیماری در خود پی ببرید.
نشانههای بدنی دلمردگی (افسردگی)
دلمردگی (افسردگی) مضاف بر اینکه در روحیه فرد گرفتار اثر میگذارد، دارای نشانههای بدنی و فیزیکی هم هست که در ادامه به بااهمیتترین نشانههای بدنی دلمردگی (افسردگی) میپردازیم.
۱ دلمردگی (افسردگی) و مشکلات خواب
دلمردگی (افسردگی) در واقع به همون اندازه که روی مغز و ذهن اثر میگذارد، بر روی جسم و پیکر (بدن) نیز تاثیراتی میگذارد
عدم توانایی در خوابیدن یا چالش در تداوم خواب از رایجترین نشانههای دلمردگی (افسردگی) است.
ولی بعضی گرفتاران به دپرشن (افسردگی) بیشتر از حد میخوابند.
۲ دلمردگی (افسردگی) و درد قفسه سینه
این درد امکان دارد نشانه وجود مشکلی در شش (ریه)، معده یا قلب باشد، بنابراین آغاز پسندیدهتر است وجود هریک از این مشکلات را رد کنید گاهی درد قفسه سینه یکی از نشانههای دلمردگی (افسردگی) است.
دلمردگی (افسردگی) میتواند ریسک ظهور بیماری قلبی را بالا ببرد بعلاوه کسانی که افزونتر گرفتار و دچار حملات قلبی شده اند، زیادتر در خطر مبتلا شدن به دپرشن (افسردگی) بوده اند.

۳. دلمردگی (افسردگی) و ملال و خستگی سهمگین و شدید
چنانچه حس خسته بودن سهمگین و شدید انجام میدهید (می کنید)، طوریکه برای انجام فعالیتهای هرروز خود نیرو (انرژی) مکفی (کافی) ندارید، حتی زمانیکه به میزان مکفی میخوابید یا استراحت انجام میدهید (می کنید)
این شکل (نوع) ملال و خستگی میتواند نشانه دلمردگی (افسردگی) باشد.
دلمردگی (افسردگی) و ملال و خستگی سهمگین و شدید هر دو یکدیگر را وخیمتر میکنند.
چهار دلمردگی (افسردگی) و درد ماهیچهها (عضلات) و مفاصل
وقتی که با درد یکسره زندگی انجام میدهید (می کنید)، ریسک مبتلا شدن به دپرشن (افسردگی) در شما افزایش پیدا میکند
بعلاوه دلمردگی (افسردگی) منتهی به بروز درد میشود، چرا که دلمردگی (افسردگی) و درد هر دو دارای پیام رسانهای کیمیایی (شیمیایی) مشترک در مغز هستند.
اشخاص افسرده سه برابر سایرین در خطر مبتلا شدن به دردهای یکسره هستند.
پنج دلمردگی (افسردگی) و مشکلات گوارشی
مغز و دستگاه گوارشی ما شدیدأ با هم در رابطه هستند که البته به همین علت است که وقتی مضطرب و نگران هستیم، گرفتار دلاشوب (تهوع) و معده درد میشویم.
دلمردگی (افسردگی) بر روی روده شما هم اثر میگذارد و منتهی به دلاشوب (تهوع)، اختلال گوارش (سؤ هاضمه)، شکم روش (اسهال) یا یبوست میشود.
۶ دلمردگی (افسردگی) و درد سر (سردرد)
پژوهشی در این عرصه نمایش میدهد اشخاص گرفتار (مبتلا) به دپرشن (افسردگی) اساسی سه برابر سایرین در خطر مبتلا شدن به میگرن هستند و گرفتاران به میگرن نیز پنج برابر سایرین در خطر مبتلا شدن به دپرشن (افسردگی) هستند.
۷ دلمردگی (افسردگی) و تغییر در اشتها و وزن
برخی اشخاص در وقت مبتلا شدن به دپرشن (افسردگی) کمتر حس گشنگی انجام میدهند
بعضی دیگر نیز پرخور میشوند.
برآیند این دگرگونیها (ی) در اشتها سبب ازدیاد یا کاهش وزن شده که کاهش نیرو (انرژی) را نیز در پی خواهد داشت.
دلمردگی (افسردگی) با اختلالات میل کردن (خوردن) مانند پرخوری عصبی، اشتها نداشتن عصبی و اختلال پرخوری در رابطه است.
۸ دلمردگی (افسردگی) و کمردرد
وقتی کمر شما به شکل منظم درد میگیرد، میتواند نشانه دلمردگی (افسردگی) باشد و کسانی که گرفتار دیپریشن (افسردگی) هستند، چهار برابر سایرین در خطر مبتلا شدن به دردهای سهمگین و شدید و ناتوان کننده در منطقه گردن و کمر خود هستند.
۹ تحریک پذیری و بیقراری
مشکلات خواب یا دیگر نشانههای دلمردگی (افسردگی) منتهی به تحریک پذیری و بیقراری میشوند مردان افزونتر از خانمها در زمان مبتلا شدن به دپرشن (افسردگی) گرفتار این حالت میشوند.
۱۰ دلمردگی (افسردگی) و مشکلات جنسی
در وقت دلمردگی (افسردگی) علاقه خود را به روابط جنسی از دست میدهید
برخی دواهایی که برای درمان دلمردگی (افسردگی) تجویز میشوند بر روی کارکرد و کششهای جنسی اثر میگذارند.
در زمینه گزینههای دارویی خود با پزشکتان مشاوره کنید.
درمان دلمردگی (افسردگی) با فعالیت بدنی (ورزش)
تحقیقات نشان داده اند که چنانچه به شکل منظم فعالیت فیزیکی کنید.، ترکیب شیمیایی در مغز آزاد میشود که به بروز حس پسندیده یاری نموده و اخلاق و رفتار را بهتر میکند و حساسیت را به درد کاهش میدهد.
گرچه فعالیتهای بدنی به تنهایی دپرشن (افسردگی) را مداوا نمینمایند، اما در درازمدت به بهتر شدن نشانههای آن کمک میکنند در صورت مبتلا شدن به دپرشن (افسردگی) فرد نیرو (انرژی) اندکی برای فعالیت بدنی (ورزش) کردن دارد، ولی بهتر است به یاد داشته باشید که فعالیت بدنی (ورزش) کردن به کاهش ملال و خستگی مفرط یاری نموده و سبب التیام و بهبود خواب میشود.
بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران
شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!
کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است
شماره تماس های نوبت گیری سریع
مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.
واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎
واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627 ☎
واحد مشاوره و روانشناسی ☎ 22636863_021 ☎
اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.
درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)
اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)
درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)