شباهت اختلال بیش فعالی با اختلال بی ثباتی هیجانی

شباهت اختلال بیش فعالی با اختلال بی ثباتی هیجانی

 

شباهت اختلال بیش فعالی با اختلال بی ثباتی هیجانی

در هر دو اختلال  اختلال بیش فعالی – نقص توجه ( ADHD ) و اختلالات بی ثباتی عاطفی (مانند اختلال شخصیت مرزی ،اختلال ضد اجتماعی و همچنین اختلال نافرمانی مقابله ای  در کودکان)، مغز تغییرات مشابهی را در مناطقی که همپوشانی دارد نشان می دهد، این بدان معنی است  که انی دو نوع اختلال میتوانند با هم مرتبط باشند و با در طول تشخیص به این مساله توجه کرد.

این تحقیق به گفته پژوهشگران موسسه کارولینسکا جدیدا در مجله روانپزشکی مولکولی  منتشر شده است ، نتایج ممکن است منجر به درمان گسترده تر برای هر دو اختلال شود.

توجه بالینی به مدت طولانی به این واقعیت پرداخته شده است که افراد مبتلا به اختلال بیش فعالی – نقص توجه (  ADHD ) نیز مشکلات عاطفی مانند پاسخ های هیجانی، اضطراب و افسردگی را نشان می دهند.

با این حال، ارتباط بین اختلال بیش فعالی ( ADHD ) و اختلال در تنظیم عاطفی مشخص نشده است، حتی اگر نظریه ها یی وجود داشته باشد  که هر دو اختلال ریشه در اختلال در عملکرد مغز در پردازش اطلاعات خود دارند.

این مطالعه که توسط محققان در سوئد انجام شده است  شامل بیش از 1000 نوجوان بود.

با کمک تصویر ساختاری مغز  (MR)، این تیم محقق توانست نشان دهد که چگونه اختلال بیش فعالی – نقص توجه ( ADHD) و مشکلات رفتاری در نوجوانان خود را به شکل کاهش حجم مغز در قسمت های لوب فرونتال و مناطق نزدیک نشان می دهند.

قسمت های آسیب دیده مغز به طور کلی همپوشانی داشتند، اما محققان تغییراتی را نیز مشاهده کردند که به طور خاص در ارتباط با علائم اختلال بیش فعالی – نقص توجه (ADHD)  و یا علائم دیده شده در اختلال رفتاری بودند. این مطالعه همچنین شامل آزمایشهای رفتاری بود که هر دو اختلال را نشان داد.

 

دکتر پتروویچ می گوید: “این نتایج نشان داده است که این امر به تغییرات مغز مرتبط است و این تغیرات شبیه به آنهایی است که در بیماران مبتلا به ADHD مشاهده شده است، که می تواند منجر به درک بیشتر و تشخیص بهتر شود.”

این مطالعه بخشی از پروژه IMAGEN بود که همکاری میان کشورهای اتحادیه اروپا را در بر می گیرد که هدف آن درک بهتر این است که مغز و رفتار چگونه رشد می کنند.

امید است که این مطالعه نه تنها منجر به تشخیص بهتر، بلکه همچنین درمان های بهتر را به همراه داشته باشد،.

 

دکتر پتروویچ می گوید: “ما همچنین باید تحقیق بیشتری انجام دهیم تا درک کنیم که آیا داروهای محرک سیستم اعصاب مرکزی که برای اختلال بیش فعالی – نقص توجه (ADHD ) به کار میرود می تواند نتایج مثبتی برای افراد مبتلا به اختلالات بی ثباتی عاطفی ایجاد کند یا خیر؟

 

مرکز تخصصی اختلالات بیش فعالی 

گروه درمانگران با تجربه جایروس اعم از :

روانشناس و نوروتراپیستروانشناس کودک( رفتاردرمانی -نوروفیدبک )

روانپزشک کودک (درمان دارویی )

گفتاردرمانگر ( مشکلات گفتاری و…)

کودک اماده ارائه خدمات تخصصی درمان دارویی و غیردارویی با توجه به علم روز دنیا

 

“همین امروز قبل از ورود به مدرسه اقدام کنید”

 

 


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

0 دیدگاه دربارهٔ «شباهت اختلال بیش فعالی با اختلال بی ثباتی هیجانی»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *