نشانه های مشکلات نوشتاری کودکان

 

نشانه های مشکلات نوشتاری کودکانقبل از اینکه مطلب را بخوانید ، سریع پاسخ این سوال را یادداشت کنید: رنگ مورد علاقه شما چیست؟

احتمالاً به نظرتان  نیازی به فکر کردن یا یادداشت کردن نیست اما بدن و فکر شما برای کامل کردن چند قدم در مسیر درست با هم کار می‌کنند. باید یک خودکار یا مداد بردارید، آن را در دست بگیرید، به خاطر بیاورید که چه رنگی را می‌خواستید بعنوان پاسخ انتخاب کنید، فکر کنید که چه حروفی و با چه ترتیبی در آن کلمه وجود دارد، مچ و دستتان را به طریقی درست حرکت دهید تا حروف را شکل دهید، آنچه نوشته‌اید را با چشمانتان دنبال کنید، و به مقدار لازم روی کاغذ فشار بیاورید.

بااینکه نوشتن کاری است که هر روز انجام می‌دهیم، اما یکی از پیچیده‌ترین کارهایی است که انسان‌ها انجام می‌دهند، چراکه نیازمند مهارت‌های  تفکر انتقادی و حرکتی به صورت همزمان است. عجیب نیست که یاد گرفتن نوشتن فرایندی است که کامل شدن آن سال‌ها طول می‌کشد. همچنین این کار با نظم و ترتیب صورت می‌گیرد که یک مهارت پس از دیگری آموزش داده می‌شود.

کودکان نوشتن را نیز مثل خواندن از کودکی یاد می‌گیرند، مخصوصاً اگر به طور مرتب در معرض آن قرار بگیرند. وقتی برای آنها کتاب می‌خوانید یا شما را در حال نوشتن می‌بینند، فرزندتان در سن خیلی کم یاد می‌گیرد که کلماتی که نوشته می‌شوند مفهوم دارند

حدود 4-3 سالگی بچه‌ها نوشتن را تمرین می‌کنند و بین خط‌خطی‌های آنها می‌توانید حروفی را تشخیص دهید. مثلاً ممکن است متوجه شوید که فرزندتان همه حروف اسم خود را یاد گرفته است و در گوشه‌های مختلف کاغذ کشیده است. دلیل آن این است که بچه‌ها قبل از اینکه یاد بگیرند حروف را به هم چسبانده و کنار هم بنویسند، اول خود حروف را تک‌تک یاد می‌گیرند.

کودکان با ادامه خواندنشان و یاد گرفتن اینکه کلمات چه هستند، یاد می‌گیرند که چطور حروف را کنار هم دسته‌بندی کنند و کلمات را بسازند و از آنها برای اسم بردن از نقاشی‌هایی که می‌کشند استفاده ‌کنند. بچه‌های این سن معمولا از حروف بزرگ استفاده می کنند و  نمی‌دانند که باید بین کلمات فاصله بگذارند. آنها حتی ممکن است املاء اختراعی داشته باشند مثلاً دو حرف صامت را کنار هم بنویسند.

در نهایت  با تمرین و آموزش مدرسه ، اصول و قواعد نوشتن را یاد می‌گیرند: اینکه باید از راست به چپ بنویسند، اینکه چطور بین کلمات فاصله بگذارند و اینکه دیکته کلمات به چه صورت است.

هرچه فرزندتان بزرگتر می‌شود و کنترل حرکتی و مهارت های حرکتی ریز آنها رشد می کند، دست‌ خطشان نیز ریزتر و تمیزتر می‌شود. بین کلاس دوم تا چهارم، بچه ها یاد می‌گیرند کمی به دست‌خطشان قوس بدهند و آن را زیباتر کنند.


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *