آیا حبس کردن نفس در کودکان خطرناک است؟

فرزند من دو سالش است و هنگامی که ناراحت می شود نفس اش را در سینه حبس می کند و این موضوع مرا می ترساند. آیا این موضوع عادی است؟

نفس تنگی

این موضوع که کودکان نفس خود را در سینه محبوس می کنند موضوعی کاملا رایج در میان کودکان نوپا است. بهترین راه برای اینکه او را از این کار منصرف کنید این است که به او آرامش بدهید زیرا که بچه ها در سن 5، 6 سالگی نفس کشیدنشان راحت تر خواهد شد و تا این سن عادی است که گاهی نتوانند تنفس شان را کنترل کنند.

گاهی اوقات ممکن است که کودکتان برای مدت 30 تا 60 ثانیه قطع تنفس هایش طول بکشد، اگر این اتفاق می افتد بهتر است که با پزشک خود صحبت کنید و موضوع را با او در میان بگذارید تا او مطمئن شود که هیچ چیز جدی تری درمیان نیست. گاهی اوقات کم خونی منجر به این قطعی های تنفس می شود و هنگامی که درمان می شود مشکل قطع تنفس هم حل خواهد شد.

[divider]

در مرکز تخصصی آلومینا، تشخیص ، درمان با انواع  روش های دارویی و غیر دارویی مبتنی بر روش های مشاهدات تجربی انجام می پذیرد.

تماس با ما


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

2 دیدگاه دربارهٔ «آیا حبس کردن نفس در کودکان خطرناک است؟»

  1. سلام.پسرم 16 ماهشه.الان چند روزی هستش که مدام نفسشو تو سینش حبس میکنه بعد آزادش میکنه.فقط وقتایی که خوابه عادی نبس میکشه.در حالت عادی خیلی اینطوری نفس میکشه.چیکار کنم؟

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      حتما متخصص کودکان فرزندتان را ویزیت کنند و بهتر است از نحوه نفس کشیدنش نیز فیلم تهیه کنید تا پزشک مربوطه کاملا متوجه شوند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *