چگونه جلوی حسادت را بگیریم؟ بخش سوم

بخش سوم: یادگیری اعتماد

این بخش نیز شامل 4 گام و چند نکته است. پیشنهاد می کنیم قبل از خواندن این بخش، بخش اول و بخش دوم را نیز مطالعه نمایید.

گام اول: اعتماد:

گفتن این حرف بسیار ساده تر از عمل کردن به آن است. اگر شما خیلی حسودی می کنید احتمالا به این خاطر است که در گذشته اعتمادتان خدشه دار شده است. شما باید از فکر کردن به گذشته دست بردارید و به آینده تان بیندیشید. آیا این فرد نیز تابحال اعتمادتان را خدشه دار کرده است؟

اگر که جواب نه است، پس شما باید فرض کنید که او فرد خوبی است نه اینکه دائما فکرهای بد کنید. دوست های خوب اغلب موجب به دست آوردن اعتماد از دست رفته می شود اما این کار در مدت زمان طولانی امکان پذیر است. اما اگر آن فرد کسی است که بارها و بارها به اعتمادتان لطمه زده است، پس شما باید تصمیم قاطع تری بگیرید! شما شایستگی بهترین ها را دارید!

حسادت

گام دوم: به احساسات خود گوش فرا دهید و مرز تعیین کنید!

گاهی اوقات احساسات به ما می گویند که چه چیزی باارزش است. اگر شما احساس حسادت می کنید یعنی اینکه موضوعی در اطرافتان در حال اتفاق افتادن است که شما زیاد دوستش ندارید! گاهی اوقات احساسات به ما هشدار می دهند که چیزی نیاز به مراقبت دارد. به عنوان مثال رفتارهای نامزد شما در برخورد با دختر یا پسرهای دیگر ممکن است که برای شما آزار دهنده باشد، اما آیا او هم همینطور فکر می کند؟ او می فهمد که رفتارش برای شما آزاردهنده است؟ به جای حسادت بهتر است که ابتدا مرزهایی را برای خودتان تعیین کنید. به نامزدتان بگویید که اگر شما نیز مثل او با جنس مخالف اینقدر راحت باشید، آیا او اذیت نمی شود؟ مرزهایتان را مشخص کنید و به او بگویید که اگر از این مرزها عبور کند شما ناراحت خواهید شد. صحبت را تا جایی ادامه دهید که بتوانید زمینه های مشترک را پیدا کنید، وقتی که به توافق رسیدید به شریک تان اعتماد کنید و حس حسادت را کنار بگذارید.

گام سوم: انتظاراتتان را معقول کنید.

آیا شما توقع دارید که همسر یا فرزند و یا دوستتان دائما با شما باشد؟ به خودتان نگاه کنید! چه چیزهای دیگری در اطرافتان وجود دارد که شما را خوشحال کند؟ افراد دیگر چطور؟ خیلی اوقات نیاز است که ما زمان بیشتری را صرف دیگران و یا فعالیت های دیگر کنیم، و از انرژی که برای یک فرد خاص و تمرکز بر او و کارهایش داریم، کم کنیم.

گام چهارم: یک دیدگاه خوش بینانه را در زندگی تان پیش بگیرید!

حسادت یک رفتار مبتنی بر ترس است، شما زمان زیادی را صرف نگرانی درباره اتفاقی می کنید که هنوز نیفتاده است. در واقع شما براساس احساسات و انرژی منفی که دارید در حال پیشگویی هستید!! اگر شما کسی را باور دارید، او را کاملا باور داشته باشید.

حسادت

و در آخر اینکه:

هرگز فکر نکنید که به اندازه کافی خوب نیستید، مادامی که این احساس را داشته باشید، افراد بهتر از شما پیدا می شوند!!

این را بدانید که شما به اندازه کافی خوب و منحصر به فرد هستید. زمانی که شما این موضوع را قبول کنید آرامتر نیز خواهید بود. یک نفس عمیق بکشید و فکرهای خوب کنید.

به خودتان حقیقت را بگویید! اگر کسی ارتقا شغلی پیدا کرده، شما به دنبال اشتباه خود بگردید و از الان برای ارتقا شغلی بعدی برنامه ریزی کنید.

از اینکه روی یک فرد حساس شوید پیشگیری کنید! کمی وقتتان را پر کنید. به یاد داشته باشید که افرادی که پرمشغله ترند نسبت به کسانی که ساعات بیکاری زیادتری دارند جذاب تر به نظر می آیند!

فاطمه امیری فاطمه امیری – کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و نوروتراپیست


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *