نقش بیماریهای مزمن و سیگار در اختلال نعوظ

در متن زیرتوضیحاتی توسط خانم دکتر فرزانه روانپزشک در مورد نقش سیگار و بیماریهای مزمن در ایجاد اختلال نعوظ در مردان بیان شده است.

نقش سیگار و بیماریهای مزمن در ایجاد اختلال نعوظ
نقش سیگار و بیماریهای مزمن در ایجاد اختلال نعوظ

دیدگاه روانکاوی

-شیوع اختلال نعوظ با بالا رفتن سن میتواند افزایش یابد که میتواند بنا به نظریه های روانکاوی، به صورت ترس روانشناختی از فقدان مردانگی یا اختگی با افزایش سن باشد. در ایجاد این اختلال ، بیماریهای جسمی و یا روانپزشکی موثر اند . در این مقاله سعی شده است که به دو بیماری جسمی مزمن که در آنها اختلال نعوظ شایع است و نیز راهکارهای درمانی آن اشاره شود.

افزایش سن و تاثیر روانشناختی از ابتلا به اختلال نعوظ
افزایش سن و تاثیر روانشناختی از ابتلا به اختلال نعوظ

علل

-اختلال نعوظ در افراد مبتلا به بیماری فشار خون بالا، دیابت قندی، مصرف کنندگان سیگار و افراد با اختلالات چربی خون بالاتر است. نکته قابل توجه این است که طبق جدیدترین مطالعات انجام شده اکثر متخصصین قلب و عروق در مورد وجود یا عدم وجود اختلال نعوظ از بیماران مراجعه کننده به مطب خود سوال نمیکنند و مشاهده شده که اکثر بیماران نیز بنا به شرم و یا مسایل فرهنگی و یا درون روانی خود به جز در موارد شدید اختلال نعوظ این مورد را به خصوص در بار اول مراجعه مطرح نمیکنند.

اختلال نعوظ
اختلال نعوظ

– اختلال نعوظ در بیماران با اختلالات مزمن قلبی-عروقی شایعتر از افراد غیرمبتلا میباشد به طوری که براساس تعدادی از مطالعات ،احتمال ابتلا به اختلال نعوظ 50 درصد تا 70 درصد در مبتلایان به اختلالات قبلی – عروقی مزمن میباشد. نکته قابل تامل بعدی این است که در این افراد دیگر تعدیلهای رفتاری و تغییرات در سبک زندگی پاسخگوی درمانی برای رفع اختلال نعوظ نمیباشد.

ارتباط اختلال قلبی-عروقی با اختلال نعوظ
ارتباط اختلال قلبی-عروقی با اختلال نعوظ

 

داروها

-بعلاوه، داروهای کاهنده فشار خون و چربی خون نیز میتوانند در تشدید این اختلال دخیل باشند. البته اخیرا درمانهای دارویی و غیردارویی مفیدی در درمان اختلال نعوظ در دسترس قرار گرفته اند. از درمانهای غیردارویی مفید میتوان به تشویق بیمار برای بازگشت به سبک زندگی متعارف اشاره کرد.

دیابت قندی

-بیماری دیگری که در اختلالات جسمی با احتمال اختلال نعوظ میباشد، بیماری دیابت قندی نوع دو میباشد که امروزه با سبک زندگی کم تحرک و مصرف غذاهای آماده و به اصطلاح فست فوود نیز شیوع بالاتری در جوامع یافته است.

دیابت قندی
دیابت قندی

-در افراد مبتلا به دیابت قندی تیپ دو، احتمال اختلال نعوظ حدود 3 برابر بالاتر است که میتواند به علت درگیری اعصاب محیطی ویا عروقی باشد. مشخص شده که به خصوص احتمال اختلال نعوظ شدید در این افراد بالاتر است که البته نکته نگران کننده این است که اخیرا در افراد با سنین پایینتر نیز شایع شده است. از عوامل دخیل در اختلال نعوظ افراد مبتلا به اختلال دیابت قندی میتوان به میزان کنترل قند خون، سن و مدت ابتلا به اختلال دیابت قندی اشاره کرد. از عوارض اختلال نعوظ در افراد مبتلا به دیابت قندی میتوان به کاهش کیفیت زندگی و کاهش اعتماد به نفس و اجتناب از روابط جنسی به خاطر ترس از ناتوانی جنسی در حین رابطه اشاره کرد در حالیکه اگر میل جنسی در افراد مبتلا به دیابت قندی کاهش نیافته باشد، احتمال ابتلا به اختلالات افسردگی و اضطرابی افزایش می¬یابد.
در مطالعات اخیر، در مورد ارتباط بین شدت علایم افسردگی و احتمال اختلال نعوظ در افراد مبتلا به دیابت قندی نوع دو اشاره شده است.

3

-ذکر این نکته به افراد مبتلا که بیماری دیابت به این صورت که دیابت بیماری مزمنی هست که دارای درمانهای دارویی متنوع و با کارآمدی بالا در جامعه امروز میباشد، میتواند در کاهش اضطراب ناشی از ناتوانی جنسی در افراد مبتلا و بهبود سلامت روانی ایشان موثر باشد.

سلامت روان تا چقدر مهم است؟
سلامت روان تا چقدر مهم است؟

[button color=”blue” size=”small” link=”www.drnedafarzaneh.ir” target=”blank” ]سایت دکتر ندا فرزانه[/button]

دکتر ندا فرزانه
دکتر ندا فرزانه

بورد تخصصی روانپزشکی

روانپزشک و رواندرمانگر

عضو انجمن روانپزشکان ایران

عضو انجمن رواندرمانی ایران

عضو کمیته اختلالات جنسی انجمن روانپزشکان ایران

 


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

11 دیدگاه دربارهٔ «نقش بیماریهای مزمن و سیگار در اختلال نعوظ»

  1. سلام خسته نباشید ببخشید یه سوالی داشتم اینه که من الان سه روزه صبح ها یه نصفه سرترالین پنجاه مصرف میکنم خواستم ببینم اگه الان قطعش کنم مصرفو دچار سندرم ترک میشم یا خیر؟

    1. فاطمه حسنی دپارتمان بررسی و ارجاع تخصصی

      با سلام لطفا دارو را بدون مشورت پزشک مصرف یا قطع ننمایید

  2. سلام و خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم من سه دفعه س که صبحا یه نصفه سرترالین پنجاه میخورم خواستم ببینم اگه بعد از سه دقعه سترالین ناگهانی قطع بشه دچار سندرم ترک میشم یا خیر؟

    1. فاطمه حسنی دپارتمان بررسی و ارجاع تخصصی

      با سلام لطفا بدن مشورت پزشک دارویی را قطع یا مصرف نکنید

  3. سلام .سندروم قاعدگی شدید دارم ب حدی ک دلم واقعا مرگ میخواد و…
    قبلا فلوکستین استفاده کردم نمیدونم چرا چند برابر بدترم کرد
    برای مشکلم چه دارویی استفاده کنم
    دارویی که عوارضی مثل افسردگی و میل ب خودکشی نداشته باشه
    لطفا کمکم کنید

    1. دکتر ندا فرزانه روانپزشک و رواندرمانگر

      با سلام و احترام
      در صورتیکه افکار مرگ و ناامیدی وجود دارد،نیاز به ویزیت روانپزشکی هست تا با توجه به شرایط شما داروی مناسب تجویز شود.میتوانید به دکتر فرزانه در کلینیک شریعتی یا ازادی مراجعه نمایید.
      برای کسب اطلاعا ت بیشتر میتوانید به مقاله ای که در سایت با عنوان ایا سندرم قبل از قاعدگی نیاز به درمان دارد مراجعه نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *