انچه که والدین باید درباره داروهای درمانی اختلال کم توجهی -بیش فعالی بدانند

بیش فعالی 3

در امریکا کودکان زیادی به دلایل اختلالات ذهنی توسط دارو مورد درمان قرار میگیرند و بیش از 8 میلیون کودک بین 6 ماه تا 17 سال در این کشور تحت درمان هستند .مشکلات این کودکان معمولا اختلالات کم توجهی ,شناختی و رفتاری میباشد .

در این پست میخواهیم به تعدادی از حقایق موجود در خصوص داروهای درمانی اختلالات کم توجهی -بیش فعالی بپردازیم و امیدواریم که این حقایق بتوانند اطلاعات بیشتری را در اختیار والدین قرار دهند و انها را نسبت به این داروها اگاه تر نمایند .

مورد اول :در استفاده بلند مدت از این دارو ها ,ابهامات زیادی بوجود می اید .

شاید شما برای مدتی طولانی روزانه یک قرص را به کودک خود میدادید و البته لیستی بلند از تمام عوارض جانبی موجود هم در ذهن خود داشتید مانند اعتیاد به دارو ها و یا حتی مرگ .به نظر شما چقدر طول میکشد تا شما مطمئن شوید که این دارو ها برای کودکتان بی خطر است و میتوان انها را برای مدتی طولانی استفاده نمود ؟شاید شما هم با خود فکر کنید که کسانی که این دارو ها را میفروشند به بسیاری از نکات توجه نمیکنند  و البته مطالعه در این زمنیه به یک تا دو سال زمان نیاز دارد .

حتی نمیتواند تصور کنید که چقدر زود یک دارو مجوز فروش میگیرد .

اخرین داروی تجویز شده برای درمان این اختلال ویوانس نام دارد .این دارو برای کودکان بین 6 تا 12 سال تجویز میشود و مدت زمان استفاده از ان بین 3 تا 4 هفته است .این کودکان مبتلا به اختلالات کم توجهی -بیش فعالی بودند .

این کودکان در طی مراحل درمان مورد ازمایش  قرار نگرفتند و تاثیر این دارو بروی مغز,ارگانهای داخلی و سیستم عصبی نامشخص است .

همچنین اطلاعاتی در خصوص تاثیر این دارو ها بروی نوزادان و پیش دبستانی ها نداریم .

به نظر شما روند تایید این دارو های کاملا استاندارد و با توجه به وضعیت پزشکی کودکان میباشد ؟

[divider]

مورد دوم :داروهای درمانی این اختلال اعتیاد اور هستند 

اگر شما در یک موتور جستجو نام یکی از دارو های درمانی اختلال کم توجهی -بیش فعالی را بزنید ,لیستی کامل از مشخصات دارو و عوارض ان خواهید دید .

همچنین میبینید که چگونه شرکت ها در خصوص امکان حمله قلبی صحبت میکنند و سپس به امکان وابستگی به دارو هم اشاره میکنند و البته این جمله یعنی دارو اعتیاد اور است و بهمین دلیل است که این نوع دارو های در گروه درمانی دوم قرار میگیرند .

چرا باید پزشکان در خصوص قطع ناگهانی این دارو ها هشدار میدانند در صورتی که این دارو ها اعتیاد اور نبودند ؟حتما تا به حال شنیده اید که باید پیش از قطع این دارو ها با پزشک خود مشورت نمایید .

این دارو ها همانند هروئین میمانند که برای ترک بیمار ابتدا به وی متادن تجویز میکنند و سپس به ارامی دوز مصرفی را کاهش میدهند تا از بروز علائم خطرناک جلوگیری نمایند .

ایا مصرف این دارو ها و روند قطع انها برای کودکی که در مراحل رشد به سر میبرد صحیح است ؟ایا این کودک از این روند اسیب خواهد دید و دارو ها در تعاملات اجتماعی وی تاثیر بدی خواهند داشت ؟


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

4 دیدگاه دربارهٔ «انچه که والدین باید درباره داروهای درمانی اختلال کم توجهی -بیش فعالی بدانند»

  1. پسری هفت ساله دارم الان نزدیک سه ساله ریسپریدون میخوره ولی الان واقعا نمیدونم تا کی این دارو را باید بخوره

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      مصرف دارو با توجه به نوع مشکل و شدت آن دارد و سوال شما بسیار کلی است .

  2. دختری 13ساله دارم که بیش فعال است چند ماه اتوموکستین 10میالی میخورده والان دوز 40را اقای دکتر داده وزنش 37کیلو است خیلی از عوارضش میترسم ودقیقا میخواستم بدونم مزایای این دارو چیست

    1. داروی نسبتا خوبی است و دوماه اول عوارضی همچون سردرد و سرگیجه و بی اشتهایی دارد، و پس از سه تا چهار ماه شاهد افزایش توجه خواهید بود، خیلی بهتر از داروهای غیر محرک مثل ریتالین است و همچنین شدت عوارضی مانند اونا نداره

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *