9 راه ساده برای ورزش مغز

 

Related image

تحقیقات نشان داده است که جسم و ذهن می توانند درطول زندگی بخوبی عمل کنند. با بکاربردن توصیه های زیرمی توانید درطول سالهای طلایی زندگی مغزی قوی و هوشیارداشته باشید:

  • نوشتن نامه تشکرآمیز. تحقیقات نشان می دهد که نوشتن برروی کاغذ مسیرنرون های عصبی موجود درمغزرا تندترکند و درعین حال ارتباطات جدیدی میان نرون ها بوجود بیاورد. همچنین هیپوکامپ  (مرکزحافظه و احساس و سسیستم عصبی درمغز) که مسئول فرم دادن به حافظه و مرکز خاطرات و داستانها است نیزتمرین داده می شود. پژوهش ها ثابت می کند که انجام کارهایی که باعث خشنودی و رضایت شما می شود سلامتی شما را بیشترخواهد کرد.
  • با دستی که کمترفعال است مسواک بزنید. انجام این کاربخشی ازمغزرا که کمترفعال است به تحرک وامی دارد. البته بسیاری ازمردم  اغلب برای انجام کارهای مختلف ازهردو نیمه مغزشان استفاده می کنند. درحین مسواک زدن برروی یک پا بایستید و تلاش کنید که تعادل خود را حفظ کنید. راه دیگراین است که نوشتن با دست غیرفعال خود را امتحان کنید.
  • روش های معمولی خود را تغییردهید. هرکسی برای انجام کارهای خود روشهایی دارد که انجام این کارها را برایش راحتترمی کند. هرچند وقت یکبارتغییراتی درروش های خود ایجاد کنید. این کارباعث تحرک  عضلات مغزمی شود. این درست مثل این است که بجای یک غذای ساده یک غذای مفصل تهیه کنید و یا تغییری درروال عادی زندگی خود بوجود بیاورید. یا مثلا سعی کنید تا کمترلجبازو خودخواه باشید. هرتغییرمثبتی که انجام می دهید می تواند ذخایریافته های مغزشما را افزایش دهد.
  • ورزش کردن. برای اینکه مطمئن شوید مغزشما در وضعیت مناسبی قراردارد باید تمرینات بدنی انجام دهید. باید  کاری متفاوت انجام دهید. بجای راه رفتن برروی تردمیل درخارج ازخانه پیاده روی کنید. هرحرکت فیزیکی شما به خنثی کردن اثرات فشارهورمون کورتیزول که ارتباط یافته های مغزرا متوقف می کند، کمک می کند.

Related image

  • بیرون رفتن و با جمع بودن. این بدان معنی نیست که اگرشما طبیعا فردی آرام و گوشه گیرهستید به تغییرات اساسی  و تبدیل شدن به فردی خیلی فعال و اجتماعی نیازدارید. بلکه منظوراین است که ازعضلات خود برای بیرون رفتن استفاده کنید و درطول پیاده روی صبحگاهی سرصحبت را با افراد بازکنید و یا با دوستان خود و کسانی که علائق مشترکی با هم دارید قرارملاقات بگذارید. شاید دروهله اول انجام اینکارها به نظرتان دورازذهن باشد اما به تدریج و با تمرین ازاین کارنتیجه مثبت خواهید گرفت. تحقیقات نشان می دهد که هرچه حضورشما دراجتماع درطول صبح مثبت ترباشد، بازده کارشما درمحیط کاربالاترمی رود.
  • به چیزهای جدید علاقمند شوید و یا درمورد آنها کنجکاوی کنید. اگرمعمولا کتابهای علمی- تخیلی می خوانید حالا سعی کنید کتاب دیگری بخوانید. اگرعلاقمند به موضوعات و شنیدن سخنرانی هستید سعی کنید موضوعات دیگری برای شنیدن انتخاب کنید.
  • زمانی را به مراقبه بگذرانید. حتی اگرشده یکباردرهفته این کاررا انجام دهید.  لازم نیست حرفی را تکرارکنید فقط خیلی ساده یک دو دقیقه چشمان خود را ببندید و نفس عمیق بکشید. با هربارتکراراین تمرین ذهن شما آرامش بیشتری پیدا می کند وبهتربرناراحتیهای خود غلبه می کنید.
  • Image result for brain exercise
  • داوطلب کمک به دیگران بشوید. ارتباط داشتن با دیگران قسمت هایی ازمغز را که مربوط به کنترل درک مشکلات دیگران و همدلی با آنان است تحریک می کند. کمک کردن به فردی غریبه بدون آنکه توقعی پشت آن باشد باعث شورو اشتیاق شما می شود.
  • مهارت جدیدی یاد بگیرید. لازم نیست یک زبان تازه یاد بگیرید و یا خودتان را مجبوربه حل جدول کنید. تحقیقات نشان داده است که هرگونه مهارت جدیدی می تواند باعث ترشح دوپامین( ماده شیمیایی انتقال دهنده اطلاعات بین مغزو بدن) بیشتری درقسمتی ازمغزکه مربوط به یادگیری است، بشود. این یک پیامد طبیعی است. شما فقط به فکریافتن چیزی تازه باشید که باعث تحریک مغز درایجاد روشهای جدید باشد.

چگونگی یادگیری آموزش به مغزکاردلهره آوری نیست. با انجام کمی تمرین و صبرو حوصله می توانید تغییراتی درمغزایجاد کنید که درطول زندگی برای شما مفید خواهد بود.

استفاده ازتعدادی ازموارد بالا و یا حتی یکی ازآنها و یا عملکرد متفاوت دیگری راهی طولانی درطول زندگی شما خواهد گشود. قدرت یادگیری شما بیشترخواهد شد و فضایی برای ایجاد روابط  جدید رو به رشد خواهید

گردآورنده :  مینو شفیعی

دکتر مغز و اعصاب مصطفی امیری

♦  دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات – دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

♦  فلوشیپ اختلالات خواب از اسپانیا

  مدیر کلینیک خواب مجموعه کلینیک های تخصصی آلومینا

[divider]

انجام و تفسیر تست خواب (پلیسومنوگرافی) در کلینیک خواب آلومینا

توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب انجام می شود.

 


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

4 دیدگاه دربارهٔ «9 راه ساده برای ورزش مغز»

  1. دكتر محترم كلنيك الومينا. دو سال پيشگرفتار مريضى ميليت شدم پاهاو كنترل ادرار ومدفوع ندارم پاهايم با فيزيو تراپى بد نيست ولى روى پاها نميتوانم بايستم واز اول مريضى پاها بشدت يك نوع درد بخصوصى دارد كه هر چندروز. يك كپسول پرگابالين مصرف ميكنم ايا دانش جديدى براى اينمرض بوجود امده ااست. راهنمايى بفرماييد. متشكرم ٦٤. ساهام

  2. سلام
    من چه کار کنم که کورتکس مغز و بافت داخلش مثل ماهیچه بدن قابلیت منقبض و منبسط شدن داشته باشد تا به علت ضعف زیاد ورزیده شود؟
    94/10/6

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      متاسفانه امکان ارائه چنین تمرینی با توجه به علم امروزی وجود ندارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *