چگونه با طرد شدگی کنار بیاییم ؟

طرد شدگی

همانطور که میدانید سری داستانهای هری پاتر و یا گرگ و میش برای چندین بار رد شدند و کسی حاضر نبود ان ها را چاپ نماید و اگر نویسندگان ان داستان شان را به انتشارات متفاوت نمیدادند و تا ان اندازه تلاش نمیکردند ,ما از انها محروم میشدیم .

زندگی یعنی تلاش برای رسیدن به خواسته هایمان و در این راه به حمایت و مشارکت دیگران هم نیاز داریم پس ممکن است به دفعات با طرد شدگی روبرو شویم .

بزرگ و یا کوچک ,طرد شدگی بر همه تاثیر میگذارید 

طرد شدگی حتما نباید در خصوص موضوعات بزرگی مانند عدم توانایی در پذیرش در دانشگاه مورد علاقه و یا تشکیل تیم و یا مواردی این چنینی باشد .هر وضعیتی میتواند چنین احساسی را در شما ایجاد نماید مانند زمانیکه هیچ کسی به جوک های شما نمیخندد و یا صندلی را برای شما به هنگام صرف ناهار خالی نمیکند و یا فردی که به او علاقه دارید با همه صحبت میکند به جز شما .

همه ما با چنین موقعیت هایی روبرو شدیم ولی  رد شدگی بدین معنا نیست که فرد بی ارزش و یا تنفر امیز است .بلکه فقط به این معنی است که یک زمانی با یک فردی شرایط به خوبی پیش نرفته است . همین !

نمیتوانید از طرد شدگی پرهیز نمایید زیرا در کمین است و ممکن است با افرادی روبرو شوید که به دلیل ترس از طرد شدگی هرگز به دنبال خواسته های خود نمیروند .البته که انها طرد شدگی را تجربه نمیکنند ولی به انچه که میخواهند هم نمیرسند .

چگونه با طرد شدگی کنار بیاییم ؟

خب همانطور که گفتیم نمیتوان از طرد شدگی فرار کرد ولی میتوان با ان کنار امد تا زندگی راحت تر شود به کمک این نکته ها میتوانید با طرد شدگی و عدم پذیرش کنار بیایید :

صادق باشید 

کنار امدن با عدم پذیرش شامل دو مرحله میباشد :انچه که شما حس میکنید و انچه که شما فکر میکنید

بیایید با عواطف اغاز کنیم :اگر شما مورد پذیرش قرار نگرفتید حس نامطلوب خود را بپذیرید و سعی نکنید با ان بجنگید و یا ان را نادیده بگیرید .به جای ان با خود فکر کنید که داشتن چنین حسی در این گونه موارد تا چه اندازه ای طبیعی است ؟

به شدت احساسات خود توجه نمایید :ایا این وضعیت اشک شما را دراورده است ؟ایا حس خیلی نامطلوبی به شما داده است و یا خیر ؟سپس بهتر است حالت خود را با واژه ای مناسب توصیف نمایید مثلا من ناراحتم یا نا امدیم یا افسرده ام و البته توجه نمایید که هر کدام از این کلمات بار منفی به خصوص خود را دارند .

حتی میتوانید عواطف خود را با یک فرد دلسوز در میان بگذارید در این صورت

  1. شما حس خوبی دارید که یک نفر میتواند درکتان کند 
  2. شما مجبور میشوید تا عواطف خود را به واژه ها تبدیل نمایید .

پس اگر عواطف خود را با دیگری در میان بگذارید و یا ان را برای خود نگاه دارید  در واقع قدمی بزرگ در جهت پذیرش عواطف درداور خود برداشته اید .

مثبت فکر کنید 

زمانی که شما با عواطف منفی دست و پنجه نرم میکنید ,به سختی میتوانید از شر ان ها راحت شوید ولی گیر افتادن در انها مثل تکرار یک فاجعه به دفعات زیاد است .این حالت نه تنها حال شما را بدتر میکند بلکه به شما اجازه نمیدهد تا از این رخداد به سلامت عبور کنید .


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *