آیا پرخوری یک مشکل روحی است؟

اختلالات پرخوری

اختلالات پرخوری

اختلال در غذا خوردن به معنای پرخوری نیست. بسیاری از افراد هر از گاهی بیش از حد غذا می خورند. برای بسیاری از ما اتفاق افتاده که پس از خوردن یک غذای سنگین دچار دل درد شده ایم. افراد مبتلا به اختلال خوردن نوعی احساس اجبار به خوردن می کنند و این اجبار در طول سه ماه حداقل یک بار در هفته اتفاق می افتد.

افراد مبتلا به اختلال پر خوری نمی توانند میزان خوردن و حتی آنچه می خورند را کنترل کنند. آنها اغلب آنقدر می خورند که مریض می شوند، یا زمانی که گرسنه نیستند اقدام به غذا خوردن می کنند. پس از پرخوری نیز نسبت به رفتار خود دچار احساس گناه، شرمندگی، نفرت یا ناراحتی می شوند.

پرخوری عصبی و اختلال پرخوری یکسان نیستند گرچه دارای علائم یکسانی می باشند. افراد مبتلا به پرخوری عصبی به طور مرتب پرخوری می کنند و ممکن است دچار همان احساسات منفی شوند که افراد مبتلا به اختلال پرخوری حس می کنند – از دست دادن کنترل و احساس شرمندگی یا گناه. تفاوت اصلی بین این دو بیماری این است که افراد مبتلا به پرخوری عصبی پس از خوردن پاکسازی می کنند، یعنی خود را وادار به استفراغ می کنند و یا از مسهل استفاده می کنند و بیش از ورزش می کنند. اما این .کار را فرد مبتلا به اختلال خوردن انجام نمی دهد.

هرکسی ممکن است به اختلال پرخوری دچار شود. اما خانم ها بیشتر به این نوع اختلال دچار می شوند. مردان بیشتر در سنین میانسالی به این اختلال دچار می شوند.

چگونگی تاثیر اختلال پرخوری بر روی وزن

بسیاری از افراد مبتلا به پرخوری عصبی با وزن خود نیز دچار مشکل می شوند. در بین افراد مبتلا به این اختلال حدود دو سوم آنها چاق هستند. طی انجام یک تحقیق نیز محققان دریافتند که 30 درصد از افرادی که به دنبال کم کردن وزن هستند، به این اختلال دچار می باشند. افرادی که دارای اضافه وزن هستند در معرض خطر ابتلا به مشکلات جسمی می باشند، مشکلاتی مانند بیماری قلبی، فشار خون بالا و دیابت نوع 2.

در ادامه: علت بروز اختلال پرخوری


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *