بسیاری از افراد گمان میکنند که داروهای خاصی برای هر بیماری وجود دارند ومثلا داروی A ضد افسردگی و داروی B ضد اضطراب است.
این درک اشتباه باعث مشکلات متعدد برای مردم و کادر درمان میشود.زیرا که مثلاً یک پزشک ممکن است داروی A را برای فشار خون برای فردی تجویز کند و همان داروی A را برای اضطراب فرد دیگری تجویز کند و هردوی تجویز ها صحیح باشند.حال اگر این دو نفر در خیابان هم را ببینند ممکن است یکی از آنها فکر کند که چون داروی ضد اضطراب برایش تجویز شده پس اضطراب تشخیص پزشک بوده است و دارو را سرخود قطع نماید و…!
در ادامه مثال هایی کلی از روند انتخاب درمان در افراد مختلف میزنیم که با کلیات این موضوع و تفاوت های اساسی آشنا شوید:
1- بیمار اول خانمی 68 ساله با افسردگی است
پزشک برای ایشان داروی A را تجویز میکند چرا که این دارو اثر خواب آور هم دارد و میتواند اضطراب زمینه ای ایشان را نیز با مکانیسم دیگری بهبود ببخشد.
2- بیمار دوم آقایی 54 ساله با افسردگی است
پزشک برای ایشان هیچ دارویی شروع نمیکند و جلسات رواندرمانی را برای ایشان تجویز میکند ( بدلیل اینکه در جلسه مصاحبه پزشک پی میبرد که بیمار تحمل دارویی ندارد و ضمناً هیچ یک از داروها برای ایشان موثر نخواهد بود)
3-بیمار سوم خانمی 25 ساله با افسردگی است
پزشک برای ایشان داروی B را تجویز میکند چراکه ایشان کارمند است و فرصت ورزش کردن ندارد و تمایل دارد دارویی مصرف کند که علاوه بر درمان افسردگی منجر به کاهش وزن ایشان شود
4- بیمار چهارم آقایی 44 ساله با سابقه مشکلات کبدی و افسردگی است
پزشک برای ایشان نمیتواند داروی A یا B را تجویز نماید چون هردوی این داروها در افراد دچار مشکلات کبدی ممنوع است و پزشک داروی C را انتخاب میکند.
5- بیمار پنجم دختر خانمی 18 ساله با افسردگی است
ایشان خودشان از پزشک میخواهند که روش های غیردارویی را تجویز نمایند و پزشک دو روش غیردارویی قابل انجام برای ایشان را شرح میدهد و از خود بیمار میخواهد که روش مورد نظرش را انتخاب نماید.
6- بیمار ششم خانمی 46 ساله با افسردگی از سن 23 سالگی است
این بیمار به کلیه داروهای رایج مقاوم است و پزشک ترکیب داروی B و D را برای ایشان شروع میکند چراکه طبق مطالعات در چنین فردی این بهترین ترکیب دارویی موثر است.
شاید بتوان دهها حالت دیگر را نیز متصور بود ولی برای طولانی نشدن بحث از نوشتن آنها خودداری میکنیم.
خواننده اگاه با خواندن مطالب فوق به اهمیت مصاحبه بالینی و ذکر شرح حال دقیق در مطب پزشک پی برده و به خوبی میداند پزشک و درمانگری که به حرف بیمارش به دقت و با گذاشتن زمان گوش ندهد هرگز نمیتوان بیمارش را درمان مناسب نماید.
بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران
شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!
کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است
شماره تماس های نوبت گیری سریع
مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.
واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎
واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627 ☎
واحد مشاوره و روانشناسی ☎ 22636863_021 ☎
اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.
درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)
اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)
درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)