آیا در ازدواج خود دچار آسیب شده اید؟

هنگامی که ازدواجتان آسیب دید باید چه کاری انجام دهید؟

 

لطفا توجه کنید: این مقاله در مورد آسیب هایی که به دلیل آزار جسمی یا عاطفی در ازدواج به وجود می آید نیست. اگر شما در یک ازدواج ناسالم هستید که شامل سواستفاده از همسر می باشد، لطفا از طریق مراجع حقوقی و قانونی دنبال کنید.

چرخه ی آسیب

یکی از چرخه هایی که بسیاری از زوج ها وقتی آسیبی در ازدواجشان اتفاق می افتد در آن قرار می گیرند، سخت گیری در مورد مسئله، کناره گیری از یکدیگر، بیش از حد در آسیب ماندن، کینه و لجبازی، تلخ کردن زندگی، و نهایتا قرار گرفتن در یک جنگ سرد و سرخوردگی عمیق است.

راز

اگر به دلیل چیزی که همسرتان گفت یا نگفت و یا به خاطر کاری که انجام داد یا انجام نداد دچار آسیب شدید، به منظور حفظ ازدواج خود، باید در مورد اوضاع و آزاری که دیده اید صحبت کنید.

” ازدواج ها اغلب به دلیل انباشتگی صدماتی که از بی تفاوتی، عدم حساسیت، اقدامات تلافی جویانه، آزار و اذیت فیزیکی، انتقاد، عیب جویی و غیره ایجاد شده اند منجر به شکست می شوند. وقتی ما صدمه می بینیم، دردی را در خود می سازیم، و به جای تمرکز روی طرف مقابل روی این درد تمرکز می کنیم. در این مواقع هم کسی که آسیب دیده و هم کسی که آسیب زده هردو نیاز به معالجه دارند.”

احساسات

وقتی صدمه می بینید اغلب به دنبال این صدمه احساسات منفی می آیند. این احساسات می توانند باعث به وجود آمدن افکار مضر بیشتری شوند. اگر در مورد چیزی که درونتان می گذرد صحبت نکنید، این آسیب به رشد خود ادامه می دهد. در اینجا لیستی از احساسات وجود دارد که کمک می کند درک کنید که چه احساسی دارید.

صدمات غیر عمدی و ناخواسته

از آن جایی که صدمات غیر عمدی بی شمار هستند و چیزی که به یک نفر صدمه می زند ممکن است برای فرد دیگری موجب آزار نباشد، در اینجا فقط تعدادی از طریقه های رایجی که باعث می شود زوج ها بدون اینکه بخواهند و عمدی در کار باشد به یکدیگر صدمه بزنند را ذکر می کنیم:

  • بی ملاحظه بودن
  • فراموشکاری
  • عدم حساسیت
  • سر به سر گذاشتن های آزار دهنده
  • خودخواهی
  • حرف نزدن(کم حرفی)
  • بی اعتنایی به همسر
  • بی تفاوتی

صدمات عمدی

صدمات عمدی زمانی است که شما آگاهید از اینکه در حال آزار همسرتان هستید و به کارتان ادامه می دهید. این صدمات اغلب در هنگام بحث ها، درگیری ها، و سوتفاهم ها اتفاق می افتند.

  • یکی از مثال های آزارهای عمدی، زمانی است که شما تصمیم می گیرید برنامه ای را در تلویزیون تماشا کنید که می دانید همسرتان را عصبی می کند. راه های دیگری که باعث می شود به ازدواتان آسیب بزنید شامل موار زیر است:
  • صرف زمان زیادی برای بازی های کامپیوتری، شبکه های اجتماعی، و اضافه کاری
  • دروغ گفتن در مورد امور مالی خود یا داشتن روابط نامشروع
  • مفید نبودن در کارهای خانه یا تمایل نداشتن به نگهداری از فرزندان
  • اجتناب از صحبت کردن در مورد مشکلات جنسی، تفاوت هایتان، و در مورد مسائل حل نشده ای که با یکدیگر دارید.
  • بی احترامی کردن به همسرتان
  • تخریب ازدواجتان
  • مسئولیت پذیر نبودن
  • عمل نکرن به وعده های خود

کارهایی که باید در زمان آسیب انجام دهید:

  • مطمئن شوید که چه چیزی باعث آسیب شده است.
  • در مورد آن صحبت کنید.
  • به یکدیگر گوش دهید.
  • به یک مشاور ازدواج حرفه ای مراجعه کنید.
  • ببخشید و از آسیب رها شوید.

چیزهایی که بینتان نا گفته مانده است را رها نکنید.

اگر زمانی که آسیبی اتفاق می افتد کاری انجام نمی دهید، در واقع  بدون این که بخواهید به سمت جدا شدن از یکدیگر سوق پیدا خواهید کرد. اجازه ندهید طلاق عاطفی در ازدواجتان وارد شود.

چیزی که کارشناسان ازدواج در مورد صدمه در ازدواج می گویند این است که:

“به جای اینکه همسرتان را سرزنش کنید، صحبت کنید تا به نتیجه برسید… دلیل بحث کردن در مورد مشکلات این است که روش های بهتری برای کارآمد کردن ازدواج خود بسازید”.

“وقتی به جای اینکه با تعارضاتتان رو به رو شوید آن ها را دفن و از آن ها اجتناب می کنید، وقتی به جای بیرون ریختن دردهایتان آن ها را انباشته می کنید، اتفاقی که می افتد این است که فکر می کنید با دفن تعارض هایتان از شر آن ها خلاص می شوید، اما شما آن ها را در حالی که زنده هستند دفن می کنید و آن ها در شما ادامه می یابند. اجتناب کردن شما را نهایتا به سمت جایی هدایت می کند که نمی خواهید بروید: یعنی طلاق عاطفی… “

اجازه دهید همسرتان خطا کند. چیزی که یک بانوی دانا می گوید این است که من فرصت 10 اشتباه را به همسرم می دهم. وقتی همسرش کاری انجام می دهد که او را ناراحت می کند، با خودش می گوید این یکی از اشتباهات اوست، من می توانم با آن کنار بیایم.”

یکی از راه های ازدواج موفق درک توانایی ها و نقاط قوت است. همه ی ازدواج ها مشکلاتی دارند. اما شما می توانید با استفاده ی زیرکانه از توانایی های خود قوی تر به زندگی تان ادامه دهید.”

“همه ی زوج ها به مشکلاتی بر می خورند و همه ی زوج ها تفاوت هایی دارند. این تفاوت ها ممکن است در پول، مذهب، یا هر بخش دیگری از زندگی باشد…وقتی هریک از شرکای ازدواج عقیده دارند که” فقط حرف باید حرف من باشد”، در واقع آن ها در حال بردن ازدواجشان به سمت زمستان هستند. زمستان ممکن است 1 ماه طول بکشد، یا ممکن است سی سال طول هم بکشد…”


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

2 دیدگاه دربارهٔ «آیا در ازدواج خود دچار آسیب شده اید؟»

  1. سلام, ازشیراز,هستم.من در مرحله جدایی ازهمسرم هستم, دو دختر 19و 9ساله دارم دختر بزرگم با اینکه از پدرش متنفره ,ولی خیلی ناراحت و افسرده هست لطفا راهنمایی کنید که من باید به چه پزشکی مراجعه کنم راونشناس?روانکاو?روانپزشک?

    1. دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

      سلام، دوست گرامی توصیه میشود تحت نظر روانشناس قرار گیرند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *