نقص توجه و رفتار تخریبی در کودکان و ادامه آن در بزرگسالی

دو نوع اختلال سلوک وجود دارد: اختلال مربوط به دوران کودکی و اختلال مربوط به دوران بزرگسالی. اختلال دوران کودکی زمانی شروع می شود که کودک حداقل یکی از علائم بیان شده را قبل از سن 10 سالگی نشان دهد. بسیاری از افرادی که در دوران کودکی مبتلا به اختلال سلوک بوده اند، به مردانی تبدیل شده اند که افرادی تهاجمی می باشند. این کودکان معمولا با هم سن و سال های خود رابطه خوبی ندارند و به علاوه ممکن است دچار اختلال نافرمانی مقابله ای دوران کودکی (که در ادامه توضیح داده می شود) باشند.

A angry hyperactive young boy screaming. Isolated on white.

در اختلال سلوک مربوط به دوران بزرگسالی، تا قبل از سن 10 سالگی هیچ گونه علائمی مشاهده نمی شود. این کودکان کمتر رفتارهای خشونت آمیز نشان می دهند و معمولا با هم سن و سالهای خود رفتار طبیعی دارند. به نظر می رسد میزان شیوع این مشکل در بین زنان و مردان یکسان باشد. افراد مبتلا به این مشکل کمتر دچار اختلال سلوک مداوم یا اختلال شخصیت ضد اجتماعی یا دیگر اختلالات شخصیتی دوران بزرگسالی می شوند.

اختلال سلوک یک مشکل رایج بوده و در سال های اخیر تعداد کودکان مبتلا به آن افزایش یافته اند. طبق بررسی ها، میزان 1 تا 10 درصد کودکان به این اختلال مبتلا هستند.

محققان دریافتند که اختلال سلوک تحت تاثیر عوامل ژنیکی و محیطی می باشد. این اختلال بیشتر در بین کودکانی رایج تر است که دارای والدین معتاد به الکل، مبتلا به اختلالات خلقی ( مانند افسردگی)، اسکیزوفرنی، ADHD و یا اختلال سلوک می باشند. افراد دارای هوش کلامی کمتر و مشکلات مغزی ( مانند به خاطر سپردن، فکر کردن و غیره) بیشتر در معرض ابتلا به این اختلال هستند. این شرایط بر روی توانایی کودک برای حل مشکلات، توجه به مسائل، قضاوت و اجتناب از دخالت در رفتارهای نامناسب تاثیر می گذارند.

عوامل محیطی که باعث بروز اختلال سلوک می شوند، عبارتند از: مشکلات خانوادگی ( به عنوان مثال قرار گرفتن در معرض درگیری های طولانی والدین، محدود بودن منابع مالی و عاطفی، بی ثباتی و اختلالات ارزش های خانواه)، طرد شدن از طرف هم سن و سال ها و عملکرد ضعیف در مدرسه. عوامل محیطی معمولا همه تابعی از یکدیگر هستند. به عنوان مثال کودکی در مدرسه ضعیف عمل می کند، توسط هم کلاسی ها و معلمین خود طرد می شود، در انتهای کلاس قرار می گیرد و تمایل بیشتری به فرار از مدرسه و ترک تحصیل نشان می دهد. بروز هر یک از این عوامل، مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت.

نگارنده: سمیه محمدی

[divider]

مریم عبداللهی

مریم عبداللهی

روانشناس و نوروتراپیست

 

کلینیک فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان آلومینا


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *