عفونت ریه

%d8%b9%d9%81%d9%88%d9%86%d8%aa-%d8%b1%db%8c%d9%87

لزوما هر کس که به بیماری انسدادی مزمن ریوی (COPD) مبتلا باشد، دچار عفونت فعال ریه نخواهد بود. اما افراد مبتلا به COPD مستعد ابتلا به عفونت های ریه هستند. و اگر بیماری انسدادی مزمن ریوی در فردی تشخیص داده شود، عفونت ریه می تواند بسیار خطرناک باشد.

عفونت ریه باعث بدتر شدن COPD می شود. در واقع برآورد شده که در 80 درصد موارد عفونت های تنفسی باعث بدتر شدن بیماری های ریوی می شوند. این امر باعث کم شدن کیفیت زندگی، بدتر شدن بیماری ریوی، بستری شدن فرد و حتی مرگ می شوند. تشدید بیماری هزینه های زیادی نیز در پی خواهد داشت.

به علاوه تحقیقات نشان داده اند که عفونت های باکتریایی نیز باعث بدتر شدن شرایط بیماری انسدادی مزمن ریوی یا COPD می شوند – افزایش نوسان در تنگی نفس، سرفه و خلط که آنقدر شدید نیستند که نگران کننده به نظر برسند.

به همین دلیل بسیار مهم است که علائم عفونت ریه را بشناسید. اگر عفونت ریه شما باکتریایی باشد، پزشک آنتی بیوتیک هایی تجویز خواهد کرد که به بهبود علائم کمک می کنند. آنتی بیوتیک ها معمولا به مدت 3 تا 7 روز تجویز می شوند. دوره مصرف آنتی بیوتیک ها را کامل کنید و مصرف آنها را متوقف نکنید، حتی اگر احساس بهبود داشتید. توقف مصرف آنتی بیوتیک بدون مشورت پزشک منجر به مقاومت بدن در مقابل آنتی بیوتیک ها خواهد شد.

اگر عفونت ریه براثر ویروس آنفلوآنزا بروز کند، با مصرف داروهای ضد ویروس بهبود پیدا خواهید کرد. افراد مبتلا به COPD باید هر روز آمپول آنفلوآنزا دریافت کنند.

علائم زیر مربوط به عفونت ریه هستند و در صورت مشاهده هر یک از آنها بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

  • تب

دمای طبیعی بدن در افراد مختلف یکسان نیست، اما به طور کل 37 درجه سانتی گراد است. تب داشتن – یعنی بالاتر بودن دمای بدن از این مقدار – به این معناست که ممکن است به عفونت ریه مبتلا شده باشید.

  • افزایش تنگی نفس

تنگی نفس یکی از مشخصه های COPD می باشد. با این حال این مشکل اگر بدتر شد می تواند نشانه بروز عفونت ریه باشد و لازم است به پزشک مراجعه کنید.

  • سرفه

سرفه مزمن یکی از علائم COPD می باشد، اما زمانی که این سرفه ها بدتر شدند و همراه با خلط بودند، ممکن است یکی از علائم عفونت ریه باشد که مراقبت های پزشکی فوری لازم دارد.

  • تغییر در مخاط

بسیاری از افراد مبتلا به COPD از وجود مخاط زیاد شکایت می کنند. زمانی که عفونت ریه بروز می کند، نه تنها میزان این مخاط افزایش می یابد، بلکه غلظت آن بیشتر شده و رنگ آن نیز تغییر می کند. حتی ممکن است در این شرایط مخاط دارای بوی بدی هم باشند.

  • درد قفسه سینه

این نوع درد قفسه سینه ارتباطی به بیماری قلبی ندارد. درد ناشی از عفونت ریه در قفسه سینه گاهی به عنوان یک درد تیز توصیف می شود که با تنفس عمیق یا سرفه کردن بدتر می شود. این نوع درد ممکن است شبیه فشار یا سفتی در داخل دیواره قفسه سینه باشد. با ای حال هر نوع درد در قفسه سینه غیر طبیعی است و لازم است بلافاصله به پزشک مراجعه شود.

لینک منبع: اینجا را کلیک کنید.

نگارنده: سمیه محمدی

گروه پزشکان جایروس


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *