کاهش علایم بیش فعالی/ کمبود توجه

درمان غیردارویی بیش فعالی

 

  1. هر روز صبح خود را با یک صبحانه غنی از پروتئین آغاز کنید ( غذاهای غنی از پروتئین شامل کره بادام زمینی، شیر، ماست، پنیر و تخم مرغ).

  2. در صورت امکان شرایطی را فراهم بیاورید تا کودکتان پیاده به مدرسه برود. زیرا که پژوهش ها نشان داده اند 20 دقیقه پیاده روی قبل از مدرسه می تواند کمک کند تا کودکان سر کلاس تمرکز بیشتری داشته باشند.

  3. شرایطی فراهم کنید تا فرزندتان انجام تکالیف مدرسه را در یک فضای آرام داشته باشد. (بدون وسایل الکترونیکی)

  4. فرزند شما به 30 دقیقه استراحت بعد از رسیدن به خانه قطعا نیاز دارد.

  5. با فرزندتان پیاده روی، کوه نوردی و یا دوچرخه سواری کنید.

  6. به کودک خود خوب گوش کردن را بیاموزید. تلفن همراه خود را خاموش کنید و با او در آرامش سخن بگویید.

  7. ورزش های پرفعالیت مانند فوتبال، تنیس، شنا و… را بیاموزید ( با ثبت نامشان در باشگاه ورزشی).

  8. قوانین در خانه داشته باشید. البته قوانینی که فرزندتان توانایی اجرایش را داشته باشد. مثلا ساعت 21 وقت خواب است. اگر فرزندتان قواعد شما را زیرپا میگذارد، بدون فریاد قواعدتان را اجرا کنید.

  9. نگرش مثبت را در خانه نگه دارید. دعواهای زناشویی تان را به خارج از خانه انتقال دهید. زیرا که فقط باعث اضطراب بیشتر آنها میشوید و در نتیجه فرزندتان علایم بیش فعالی/ نقص توجه را بیشتر نشان خواهد داد.

  10. ازدواج تان را شاد نگه دارید! آخرهفته ها و تعطیلات به بیرون بروید. یک زوج شاد سالم تر هستند و فرزندانی شادتر و سالم تر دارند.

  11. به کودکانتان هنر را بیاموزید تا خلاقیت بیشتری داشته باشند. موزیک، تئاتر و یا رقص به آنها کمک می کند.

  12. کودک خود را از پنج سالگی به مهدکودک بفرستید. پژوهش ها نشان می دهند که کودکانی که پس از 5 سالگی در مهدکودک بوده اند تحصیلات آکادمیک بهتر و روابط اجتماعی گرم تر را تجربه می کنند.

  13. برچسب مواد غذایی را به دقت بخوانید. برخی از کودکان پس از خوردن مواد غذایی خاصی که حاوی مواد نگهدارنده خاص و رنگ های خوراکی است، بیشتر دچار تحرک می شوند.

  14. به کودک خود اجازه خوردن نوشابه انرژی زا ندهید. جدیدترین پژوهش ها نشان می دهند که ارتباط احتمالی بین ADHD و نوشابه های انرژی زا وجود دارد.

  15. گاهی اوقات پدران بهتر می دانند! یک پژوهش در استرالیا نشان داد که پدران خیلی راحت تر با این مسئله برخورد می کنند و ممکن است راه حل های جذابی هم برای درآمدن از مشکل داشته باشند اما مادران هر رفتار کودک ADHD را خیلی خطرناک برداشت می کنند.

  16. نسبت به وضعیت مدرسه اش آگاه باشید. کودک شما در مدرسه تحت فشار نیست؟!

  17. محدودیت زمانی برای استفاده از وسایل الکترونیکی که استفاده می کنند قرار دهید ولی از آن به عنوان یک ابزار برای اذیت و آزارشان استفاده نکنید.

  18. کودک را به مقدار خیلی زیادی به طبیعت ببرید. طبیعت بر روی کودکان ADHD بسیار اثرگذار خواهد بود.

  19. هر نشانه ای از کودکتان را تحلیل نکنید ! کودک شما منحصر به فرد است و طبیعی است اگر حتی نسبت به بچه های دیگر سرشت پرتحرک تری داشته باشد.

  20. مطمئن شوید که در رژیم غذایی فرزندتان امگا 3 وجود دارد.

  21. اگر کودکتان دچار تغییرات خلقو خو و یا اضطراب می شود محیط خانه را چک کنید و با او راجع به ترس هایش صحبت کنید.

  22. کودک خود را به خواندن تشویق کنید. خواندن تاثیر آرامش بخشی بر افراد دارد.

  23. مطمئن شوید که کودک شما به میزان کافی میخوابد.9 تا 10 ساعت خواب برای فرزند شما لازم است و اگر این مقدار خواب نباشد بعید نیست که فرزندتان دچار عدم تمرکز و تکانشگری شود.

  24. غذاهای شیرین را تا حد امکان برایش کمتر کنید. اگرچه هنوز پژوهش ها در این زمینه ادامه دارد اما بهتر است والدین توجه داشته باشند که غذاهای شیرین با خلق و خوی فرزندشان مرتبط است و احتمالا موجب تحرک بیشتر آن ها می شود.

  25. آیا شام را اعضای خانواده در کنار هم میخورند؟ ساختار داشتن خانواده موجب می شود که فرزندانشان هم در ذهنشان ساختارهای قابل پیش بینی از زندگی بسازنند. می توانید یک برنامه بگذارید و هر شب بر سر میز شام هر کس مطالب مثبتی را که در روز یاد گرفته و یا انجام داده را بگوید.

  26. به کودک خود هر روز بگویید دوستش دارید. بگذارید که کودکتان احساس کند که حتی اگر نتواند از پس ساده ترین کارها هم بربیاید باز برایتان دوست داشتنی و محبوب است.

 

 

کلینیک تخصصی مغز و اعصاب و روان آلــــومینــا

 

 

[divider]

 

فاطمه امیری   فاطمه امیری –  روانشناس بالینی و نوروتراپیست

 

 


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

4 دیدگاه دربارهٔ «کاهش علایم بیش فعالی/ کمبود توجه»

  1. سلام ،پسر 8 ساله ای دارم کلاس دوم دبستان پارسال تشخیص بیش فعالی توسط دکتر روان واعصاب داده شد ونوار مغزی هم گرفتیم بعد از مصرف ریتالین درسش بهتر شد در تابستان باوجود مصرف نکردن ریتالین از پس کلاس چرتکه مالزیایی که به تمرکز بالایی در ارتباط هماهنگی بین انگشتان دست ومهره ها وحساب وکتاب داشت به خولی وباتعجب براومد به طوری که نمراتش بالای 16 میشد واکثرا 20 .امسال مطالبی که در کلاس میشنوه وباید در منزل بازگو کنه را فراموش میکنه البته پارسال هم همین مشکل بود اما امسال چون بزرگتر شده ازش بیشتر توقع میره که درمنزل موارد رو بازگو کنه ودیگه تودفتر یادداشت ننویسه وتین برام مشکل شده ودیگه اینکه تو حفظ قرآن وشعر ضعیف هست وهنوز حروف الفبا رو به ترتیب نمیدونه وجدیدا دیکته هاش دوباره با مشکلاتی مثل بگویید( به گیید،ماننده،بعذی ) شده وپرخاشگر وحساس شده ومدام باخودش یا بچه های دیگه که از خودش کوچکترند میگه اونا یعنی من وبزرگترهای دیگه دروغ میگن ودرکش نسبت به سنش همه میگن کمتره به نظر شما من باید چکار کنم به دادن ریتالین ادامه بدم ویا احتمال داره اختلال یادگیری داشته باشه ما تومنطقه 12 هستیم ممنون میشم مرکزی که بتونه به پسرم کمک کنه رو اگه میشناسید به من معرفی کنید قلبا متشکرم از این وقت گذاشتید ومشکلات پسرمو مطالعه کردید

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      بهتراست جهت بررسی میزان هوش برای جناب رستمی و میزان توجه و تمرکزش برای خانم عبداللهی و یا خانم سجادی در یکی از شعبات آزادی یا رسالت یا شریعتی نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

  2. سلام.من دختری ۴سال و ۱۰ ماهه دارم.دخترم با هیچ کسی از جمله خودم نمیسازد و در مقابل حاضر جوابی زننده میکند.با همه از روی حرص و انتقام برخورد میکند.در مقابل مهربانی ها و قربون صدقه ها هم برخورد نا مناسب و هجومی دارد.به نظر شما چه برخوردی داشته باشیم تا آرامش به دخترمان برگردد.

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      می توانید از مطالبی که جهت کودکان پرخاشگر در سایت گذاشته شده استفداه فرمائید و در صورت تمایل برای بررسی های بیشتر می توانید برای خانم عبداللهی نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *