اختلال کمبود توجه و بیش فعالی در بزرگسالان

بیش فعالی در بزرگسالان2

 

فرد در برقراری ارتباط مشکل داشت. ذهن وی متمرکز نبود و کامل کردن فعالیت ها و وظایف برای او سخت بود، بنابرایین در مدرسه نقش فعال و موثری نداشت و اکنون نیز در کار خود دچار مشکل می شود. گاهی این وضعیت باعث ناراحتی و افسردگی فرد می شود. این ها علائم اختلال بیش فعالی و کمبود توجه (ADHD) می باشند. در این زمینه بهتر است با پزشک مشورت کنید، وی می تواند کمک بیشتری به شما کند.

 

علائم بیش فعالی یا ADHD در بزرگسالان

  • مشکل در فکر کردن به مسائل
  • عزت نفس پایین
  • افسردگی
  • مشکل در حفظ شغل
  • مشکلات حافظه
  • بروز مشکل در ازدواج و رابطه با شریک زندگی
  • نداشتن نظم

 

ADHD چیست؟

اختلال ADHD تمرکز را برای فرد مبتلا دشوار می سازد. فرد ممکن است در طول روز رویا پردازی های زیادی داشته باشد و بیشتر اوقات بیقرار باشد. در نتیجه این فرد با مشاغل خسته کننده و کارهایی که با جزئیات سر و کار دارد، به خوبی ارتباط برقرار نمی کند. به علاوه انجام یک پروژه به مدت طولانی برای وی دشوار خواهد بود. این فرد اغلب دچار فراموشی نیز می شود و مطالب مهم را در یک جلسه یا سخنرانی فراموش خواهد کرد. این افراد حتی با نشستن در سینما یا کنسرت مشکل دارند، در این مواقع آنها عصبانی و بی حوصله خواهند شد. به خاطر وجود تمام موارد ذکر شده در برقراری رابطه با دیگران نیز دچار نشمل خواهند شد.

 

 

ADHD بر روی چه کسانی تاثیر می گذارد؟

ADHD در دوران کودکی شروع می شود و گاهی علائم مربوط به آن با افزایش سن بهبود می یابند. اما این علائم ممکن است تا دوران بزرگسالی تداوم داشته باشند. اغلب تصور می شود ADHD مشکلی مربوط به دوران کودکی است، به همین دلیل در بزرگسالان نادیده گرفته می شود. در حقیقت بسیاری از والدین پس از تشخیص این اختلال در فرزند خود، متوجه می شوند که خودشان هم به آن مبتلا هستند.

 

چه عاملی باعث بروز ADHD می شود؟

علت اصلی ADHD مشخص نیست. این اختلال در بین اعضای یک خانواده به صورت موروثی منتقل می شود. اگر والدین به این اختلال دچار باشند، احتمال بروز آن در کودکان آنها نیز خیلی بیشتر خواهد بود. در این اختلال بخشی از مغز که مسئول کنترل توجه می باشد، درگیر خواهد شد. عدم تعادل مواد شیمیایی مغز نیز عامل دیگر بروز این اختلال می باشد.

 

چه کاری می توان انجام داد؟

اولین مرحله این است که مطمئن شوید آیا واقعا به ADHD مبتلا هستید. پزشک با استفاده از راهنمایی های خاص خود به شما در تشخیص این بیماری کمک می کند. کمک به بزرگسالان مبتلا به ADHD به وسیله درمان و راهنمایی انجام می شود. در برخی موارد نیز برای بهبود علائم پزشک داروهایی را تجویز می کند.

 

نگارنده: سمیه محمدی
غیر دارویی

مریم عبداللهی

  • مریم عبداللهی
  • روانشناس ، نوروتراپیست
  • درمانگر اختصاصی بیش فعالی در کودکان

 

گروه پزشکان جایروس


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

2 دیدگاه دربارهٔ «اختلال کمبود توجه و بیش فعالی در بزرگسالان»

  1. سلام خسته نباشین. پدر من 60سالشه و از دوسال پیش متوجه شدیم که فراموشی داره البته در کودکی بیش فعال بود.بسیار تمرکز پایینی داره بیقراره خوابش کم شده و اینکه اصلا یک جا بند نمیشه مدام در حرکت هستش و دوست داره همش فعال باشه کارهارو نصفه رها میکنه از نظر اقتصادی مشکل حسابرسی داره و اینکه دکترها تشخیص الزاینر دادن و قرص یاسنال 10و ریتالین مصرف میکنه ولی در عکسهایی که از مغزش گرفتن دچار تغییری نشده. من میترسم همون بیش فعالی و کمبود توجه باشخ و ما از سر نادانی قرص الزایمر میدیم. نمیدونم. البته سابقه بیماری دمانس در خانوادشون هست.
    شما از کادر پزشکیتون کسی از رشت هم هست که ما همینجا کارمون انجام بشه؟ و اگه نه یک پزشک خوب با تجربه به من معرفی میکنین؟ممنونم

    1. مرکز تحقیقات مغزواعصاب و روان

      خانم دکتر وهابی کلینیک شریعتی یا رسالت
      انجام تست حافظه توسط خانم رفیعی قبل از ویزیت خانم دکتر وهابی نیز توصیه میشود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *