علت خودکشی در نوجوانان چیست؟ (بخش دوم)

مهم ترین علت خودکشی در نوجوانان
خودکشی در نوجوانان

آیا افسردگی با خودکشی در ارتباط است؟

اگر می خواهید از خودکشی پیشگیری کنید، لازم است ابتدا افسردگی را درک کنید. افسردگی اغلب تحت عنوان حس ناامیدی، بی ارزشی و درماندگی توصیف می شود. زمانی که نوجوانان احساس ناراحتی یا کمبود می کنند، اغلب تصور می کنند که دچار افسردگی شده اند، در حالیکه احساس افسردگی معمولا طولانی تر و جدی تر است.

متخصص سلامت روحی (مانند روانشناس یا روانپزشک) می تواند افسردگی را تشخیص داده و آن را درمان کند. افسردگی زمانی تشخیص داده می شود که فرد حداق پنج مورد از علائم زیر را دار باشد:

  • اکثر وقت ها احساس ناراحتی، افسردگی، تحریک پذیری و عصبانیت می کند.
  • فرد علاقه خود به فعالیت های روزانه را از دست می دهد.
  • وزن فرد به طور قابل توجهی کاهش یا افزایش پیدا می کند، افزایش یا کاهش در اشتها مشاهده می شود.
  • خواب فرد کم یا زیاد می شود.
  • فرد به راحتی عصبی می شود.
  • خستگی مفرط یا از دست دادن انرژی
  • فرد احساس بی ارزش بودن می کند و یا به شدت احساس گناه می کند.
  • فرد دچار مشکل در تمرکز می شود.
  • فرد بدون اقدام به خودکشی به مرگ فکر می کند و یا اینکه برای خودکشی برنامه ریزی می کند.

اگر احساس ناامیدی می کنید، بهتر است با والدین و یا دیگر حامیان خود صحبت کنید. این افراد می توانند در مراجعه به پزشک به شما کمک کنند. درمان این مشکلات با مصرف دارو یا از طریق مشاوره انجام می شود.

دسترسی به ابزار و روش های خودکشی را محدود کنید

یکی از مهم ترین عوامل محافظتی در مقابل خودکشی محدود کردن دسترسی به روش ها و ابزار آلات خودکشی است. بسیار مهم است که دوستان و اطرافیان فردی که در معرض خطر اقدام به خودکشی است، روش های رایج برای خودکشی را بشناسند و به این ترتیب دسترسی به آنها را محدود کنند. در این شرایط مراقبت از فرد و همراه بودن با وی نیز ضروری است.

اگر کسی تهدید به خودکشی کرد، چه کنیم؟

هر گونه اقدام یا تهدید به خودکشی را کاملا جدی بگیرید. حتی اگر به نظر می رسد فرد یک زندگی کامل و بدون مشکل دارد، اما آگاهی از تمام امور و مشکلات درونی وی برای شما غیر ممکن است.

اگر نوجوانی تهدید به خودکشی کرد، بهتر است بلافاصله به پزشک اطلاع دهید و وی را به نزد روانپزشک یا مشاور ببرید. حتی اگر نسبت به جدی بودن تهدید به خودکشی تردید دارید، بهتر است این مسئله را یک موقعیت اورژانسی و جدی در نظر بگیرید و اقدامات اولیه را به سرعت انجام دهید.

برای نوجوانانی که در معرض اقدام به خودکشی هستند، حامیان زیادی وجود دارند، از جمله معلم ها، دوستان و اعضای خانواده. اگر تصور می کنید فردی در اطرافیان شما دچار ناراحتی روحی است و احتمال اقدام به خودکشی توسط وی وجود دارد، لطفا مسئله را جدی بگیرید و به سریعتر به پزشک اطلاع دهید.


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)