علل آسیب دیدگی سالمندان

Related image

متخصصان می گویند که علت محدود کردن داروی بنزودیازپین بخصوص درافراد 65 سال و بالاتراین است که درهنگام مصرف این دارو احتمال افتادن، آسیب دیدگی، مصرف بیش ازحد بطوراتفاقی، و مرگ فوری وجود دارد.

انجمن سالمندان امریکا درسال 2012 داروهایی را که برای درمان بی خوابی، اضطراب و یا دلیریوم (هذیان) استفاده می شد داروهایی نامناسب خواند. استفاده از بنزودیازپین ها دردرمان اختلالات روانی ممنوع شده است. علت این امروجود شواهدی است مبنی براینکه این داروها احتمال خطربیماری دمانس و مرگ را افزایش می دهند. این موضوع را تحقیقات جدید نشان داده است.

بنزودیازپین ها شامل داروهای تجویزی مانند والیوم، آتیوان ، زاناکسو کلونوپین هستند. این گروه ازداروها درسال 1960 توسط FDA تأیید شده بود و این باور وجود داشت که آنها جانشین مناسبی برای باربیتوراتها هستند.

اما با وجود پروتکل های جدید روانی، هنوزهم بعضی ازپزشکان به تجویزداروهای بنزودیازپین به عنوان درمان اولیه برای بی خوابی، اضطراب، اختلال استرس بعد ازبروزسوانح، اختلال وسواس جبری و سایربیماری ادامه می دهند.


اگر به دنبالی راهی برای افزایش هوش و حافظه و بهبود عملکرد مغزتان هستید، دوره تقویت هوش و تقویت حافظه دکتر مصطفی امیری را از دست ندهید.

تقویت هوش


 

نتیجه پژوهش های انجام شده بسیارواضح است و پزشکان باید دردرمان بیماران خود آنها را به سمت استفاده ازداروهای دیگری هدایت کنند. ثابت شده است که استفاده ازداروهایی مانند داروهای ضد افسردگی بهترو مؤثرتراست.

به دلیل کمبود متخصصان سلامت روانی در مناطق روستایی ، پزشکان عمومی با مشاهده علائم بیماریهای روحی- روانی ازاین دسته دارویی (بنزودیازپین ها ) برای مداوای  بیماران استفاده می کنند. اما اگرنگاهی دلسوزانه به این موضوع داشته باشیم، می بینیم که داشتن یک استراتژی بلند مدت برای درمان بیماران بسیاراهمیت دارد.

یک بررسی درکانادا برروی 9000 بیمارکه به مدت 3 ماه داروی بنزودیازپین گرفته بودند انجام شد و نشان داد که احتمال خطراختلال زوال عقل دراین بیماران مشابه کسانی است که هرگزازاین دارو استفاده نکرده اند. اما مصرف این دارو برای مدت 3 تا 6 ماه احتمال خطربیماری آلزایمررا تا32% افزایش داد و استفاده ازدارو به مدت بیش از6 ماه احتمال خطررا تا 84% بالا برد. درتحقیقات انجام شده توسط محققین فرانسوی برروی بیش از1000نفرازمیانسالان نتایج مشابهی دیده شد.

بسیارضروری است که این اطلاعات به سالمندان انتقال پیدا کند زیرا ما شاهد ارتباط شدید بین مصرف داروهای بنزودیازپین و گسترش اختلالات زوال مغزی ازجمله آلزایمرهستیم.

گردآورنده :  مینو شفیعی

Image result for pillsدکتر مغز و اعصاب مصطفی امیری

♦  دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات – دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

♦  فلوشیپ اختلالات خواب از اسپانیا

  مدیر کلینیک خواب مجموعه کلینیک های تخصصی آلومینا

[divider]

انجام و تفسیر تست خواب (پلیسومنوگرافی) در کلینیک خواب آلومینا

توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب انجام می شود.


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

2 دیدگاه دربارهٔ «علل آسیب دیدگی سالمندان»

  1. سید علی موسوی

    با سلام بنده نزدیک به چهار سال هست بیماری اعصاب دارم و داروهای آلپرازولام و پاروکستین 20 میخوردم و الان نزدیک به یک سال هست آلپرازولام را با داروی کلونازپام ترک کردم یعنی الان کلونازپام هم مصرف نمیکنم فقط تنها الان داروی پاروکستین مصرف میکنم روزی یک عدد حالا میخوام ترکش کنم ولی نمیتونم باید چه کار کنم وقتی نمیخورمش بعد از دو روز سر گیجه و اضطراب پیدا میکنم باید چه کار کنم خواهش میکنم کمک کنید با تشکر فراوان.

    1. مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

      سلام
      متاسفانه د زمینه تشخیص ، درمان و تنظیم دوز مصرفی بدون بررسی بالینی امکان پذیر نمی باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *