7 مهارتی که فرزند بیش فعال شما باید یاد بگیرد

7مهارت لازم که باید به فرزند بیش فعال خود آموزش دهید!

آموزش مهارت

خود شما احتمالا برخی از مهارتهایی که برای زندگی لازم است را می دانید و به راحتی انجام می دهید اما یک نوجوان بیش فعال نیز به همین راحتی مهارتهایی را که شما یاد گرفته اید را انجام میدهد؟

کودکان و نوجوانان با اختلال بیش فعالی تمایل به آهسته انجام دادن فعالیت هایشان دارند و این یک چالش عملکردی است و مشکل شان تنها انجام یک فعالیت نیست بلکه آهست هانجام دادن آنها نیز خودش مشکل دیگری است که اغلب خانواده با آن مواجه هستند.
بهتر است این 7 مهارت را به فرزندان خود آموزش دهید:

1 . استقلال

چون آنها برخی فعالیت ها را آهسته انجام میدهند شما عادت کرده اید که به جای آنها انجام دهید سعی کنید این عادت را بشکنید و به تدریج مسئولیت هایی را بر عهده آنها قرار دهید واجازه دهید تا فعالیت هایی را مستقلانه خودشان انجام دهند.

2 . مدیریت زمان

کودکان و نوجوانان با اختلال بیش فعالی یک حس کاذب از زمان دارند  به آنها آموزش دهید که هر فعالیتی تقریبا چقدر زمان نیاز دارد و مهارت مدیریت زمان را با استفاده از یک تایمر به آنها یاد دهید.مثلا برای انجام فعالیت ها ی طولانی ،زمان و تکالیف را به قطعه های کوچک زمانی تبدیل و تقسیم کنید.

3 . سازماندهی

در برابر انبوهی از لباس ها، کتاب ها ،و دیگر فاجعه در اتاق فرزند خود که در شما ایجاد وسوسه می کند تا آنها را تمیز کنید مقاومت کنید، تا خودشان بتوانند کارهایشان را سازماندهی کنند. مثلا برای مرتب کردن کتاب های خود از یک قفسه استفاده کنند .

4 . پول

از آنجا که پول می تواند یک مشکل واقعی برای هر کسی که با مسائل تکانشگری است باشد  ، شروع کنید تا مهارت داشتن حساب بانکی مستقل برای خود باز کنند و یاد بگیرند که چگونه  هزینه های خود را مدیریت و ذخیره کنند و یا اگر کارت اعتباری دارند ،محدودیت های مالی را تا حدی برای آنها قائل شوید.

5. داروها

اگر آنها از دارو استفاده می کنند باید یاد بگیرند که خوردن دارو بخشی از زندگی آنها است و باید یاد بگیرند که این مسئولیت را از خود سلب نکنند و می توانند از زنگ گوش های هوشمند خود برای یاداوری استفاده کنند.

6. مهارتهای ارتباطی

این مهم است که آنها بتوانند افراد اطراف خود را تحت تاثیر قرار دهند و جمع نهراسند و بتوانند مهارت لازم در برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی کسب کنند.

یک راه خوب برای انجام این کار ، تشویق نوجوانان به انتخاب دوست که با شخصیت وعلائق وی مشابه باشد ویا ثبت نام در کلوپ های ورزشی و گروههای اجتماعی است.

7 . تصمیم گیری

به علت تکانشگری که یکی از علائم این اختلال است باعث میشود تا این افراد بیشتر به سمت مواد مخدر،الکل و رانندگی های پر خطر روی آورند .

برای جلوگیری از این اتفاقات باید برای آنها جریمه هایی را مد نظر قرار داد و از آنها بخواهیم مثلا به مدت 2 هفت هاجازه ندارند از اتومبیل استفاده کنند ، برای جلوگیری از رفتار تکانشی بر روی عواقب تمرکز کنید و شما نقش راهنما را داشته باشید.

منبع:

http://www.webmd.com/add-adhd/childhood-adhd/features/adhd-life-skills


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *