کودکانی که مورد سو استفاده عاطفی قرار می گیرند، بیشتر به میگرن مبتلا می شوند!

سوء استفاده عاطفی کودکان0

طبق تحقیقاتی که به تازگی انجام شده و در نشست سالانه آکادمی مغز و اعصاب در ونکوور ( کانادا 15 تا 21 آوریل 2016) اعلام شد، کودکانی که مورد سو استفاده های عاطفی قرار می گیرند، بیشتر در معرض ابتلا به میگرن مانند بزرگسالان می باشند. ارتباط بین سوء استفاده عاطفی و بروز میگرن بسیار قوی تر از ارتباط آن با سوء استفاده جنسی و جسمی است. سوء استفاده در دوران کودکی می تواند تاثیر عمیق تر و طولانی مدتی بر روی سلامت فرد بگذارد.

در این مطالعه سوء استفاده عاطفی به وسیله پرسیدن این سوال بیان شد که: چند بار پدر و مادر و دیگر بزرگسالان  چیزهایی می گویند که واقعا باعث ناراحتی شما می شود یا احساس می کنید که شما را نمی خواهند یا دوست ندارند؟

این تحقیق شامل 14484 نفر بین سنین 24 تا 32 سال بود. حدود 14 درصد از این افراد مبتلا به میگرن بودند. از شرکت کننده ها پرسیده شد که آیا مورد در دوران کودکی مورد آزارهای عاطفی جنسی و جسمی قرار گرفته اند یا خیر. سوء استفاده جسمی به عنوان یک مشت، لگد یا انداختن روی زمین، زدن به دیوار یا پرت کردن از پله ها تعریف می شود. سوء استفاده جنسی نیز لمس کردن اندام جنسی و یا برقراری رابطه جنسی با زور و اجبار می باشد. پاسخ حدود 47 درصد از شرکت کنندگان به این سوال مثبت بود. 18 درصد مورد سوء استفاده جسمی و 5 درصد مورد سوء استفاده جنسی قرار گرفته بودند.

سو استفاده عاطفی کودکان

از بین کسانی که به میگرن مبتلا بودند، 61 درصد بیان کردند که در دوران کودکی مورد سوء استفاده قرار گرفتند. از بین کسانی که هرگز میگرن نداشته اند، 49 درصد بیان کردند که مورد آزار قرار گرفته اند. از بین کسانی که مورد سوء استفاده قرار گرفته بودند، 55 درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن بودند.

کسانی که از لحاظ احساسی مورد سوء استفاده قرار گرفته بودند، پس از بررسی دیگر سوء استفاده ها مانند سن، جنسیت، نژاد و درآمد، 52 درصد بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به میگرن بودند. در مقابل کسانی که مورد سوء استفاده های جنسی یا جسمی قرار گرفته بوند، در مقایسه با دیگران، به طور قابل توجهی در معرض ابتلا به میگرن نبودند.

زمانی که محققان نتایج را با افسردگی و اضطراب تنظیم کردند، ارتباط بین سوء استفاده احساسی و میگرن همچنان بر جای خود باقی ماند. در این بررسی افرادی که مورد سوء استفاده احساسی قرار گرفته بوند، 32 درصد بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به میگرن بودند.

محققان بیان کردند که این بررسی ها ارتباط بین سوء استفاده های احساسی دوران کودکی، که یک اتفاق بسیار معمول است، را با میگرن نشان می دهند و در حقیقت نشان دهنده علت و معلول نیستند، گرچه یافته هایی که احتمال ابتلا به میگرن را افزایش می دهند، با افزایش انواع سوء استفاده ها افزایش می یابد.

با این حال برای درک بهتر ارتباط بین سوء استفاده های دوران کودکی و میگرن بررسی های بیشتری لازم است. این مسئله چیزی است که پزشکان نیز در زمان درمان افراد مبتلا به میگرن در نظر می گیرند.

نگارنده: سمیه محمدی

گروه پزشکان آلومینا


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *