کمک به کودکان مبتلا به ADHD برای کنترل پرخاشگری

 

جالب است بدانید که حدود 45 تا 85 % از کودکان مبتلا به بیش فعالی – کم توجهی همراه با اختلال نافرمانی مقابله ای ( …. ) هستند ، طغیان های احساسی و تجاوز فیزیکی دراین کودکان قابل مشاهده بوده و میتواند خانواده را مشوش و پر از استرس کند.

 

خیلی از والدین سعی می کنند در مقابل چنین رفتارهایی  از استراتژی های سنتی استفاده کنند ، باید مد نظر داشته باشید که خیلی از این راهکارها برای چنین کودکانی موثر نیست.

 

کودک پرخاشگر

 

بسیاری از کودکان بزرگ تر رفتارهای تهاجمی و جسورانه تری دارند که بعد از سن 10 سال نیز بیشتر خواهد شد ، بهترین فرصت برای مداخله موفق برای چنین رفتار هایی در همان سنین کودکی است.

 

اگروالدین صبر کنند و منتظر باشند که با بزرگ تر شدن ، بهتر خواهند شد کاملا در اشتباه هستند و میتواند در آینده آسیب های جبران ناپذیری به زندگی خود و فرزندشان بزنند.

 

یک مطالعه جدیدی که  در ماه سپتامبر در مجله آکادمی روانپزشکی کودکان و نوجوانان آمریکا منتشرشده ، نشان می دهد که مصرف  داروی ریسپریدون به درمان و کاهش پرخاشگری در این کودکان کمک می کند.

 

در حالی که ترکیبی از دارو درمانی ، آموزش والدین و مداخلات غیر دارویی میتواند تاثیر بهتری داشته باشد.

به والدین توصیه میشود تا به مبارزه با چنین رفتارهای کودکان نپردازند و فعالیت های آنها را سازمان داده و بیشتر تحت نظارت بگیرند تا اینکه مستقیما وارد عمل شوند و ورزش و حضور کودکان در باشگا ه ها می تواند به آنها در این زمینه کمک کند.

 

کودکان پرخاشگر نیاز به آموختن  مدیریت بهتر انگیزه و احساسات خود دارند. کمک به کودکان می تواند در عملکرد تحصیلی و افزایش اعتماد به نفس آنها تاثیر بسزایی داشته و رفتار های مبارزه طلبانه آنها را کاهش دهد.

 

یکی دیگر از درمان های امیدوار کننده تمرکز حواس است که  شامل : آگاهی از افکار، احساسات و  احساسات جسمی می باشد  درمطالعه ای که در سال 2007 در مجله اختلالات عاطفی و رفتاری منتشرشد  نشان داد که آموزش و تمرین تمرکز حواس می تواند به نوجوانان  برتمرکز مثبت و رسیدگی به وضعیت ممکن کمک کند .

 

معلمان باید به وضوح و به طور مداوم به دانش آموزان با این مشکلات ، نوع رفتارشان را که از انها انتظار میرود  توضیح دهند. آنها همچنین باید کودکان را از عواقب رفتار و اعمالشان آگاه کنند و با ارائه پاداش و بازخوردهای مناسب آنها را تقویت کنند.

 

منبع:

www.healthline.com/health-news/how-can-we-help-children

 

مریم عبداللهی

مریم عبداللهی، روانشناس و نوروتراپیست

بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *