کشمکش بین والدین و نوجوان، تا کجا؟

 صحبت با نوجوانی که  عزیزی را از دست داده

شاید سوال شما این باشد که آیا بالاخره این دعواها حل و فصل میشوند یا تا مدت ها ادامه ها خواهند یافت؟

تردیدی نیست که این روند با افزایش سن و نیاز نوجوان به استقلال بیشتر، ادامه میابد. تا جایی که والدین به فرزندان خود آزادی بیشتری اعطا کنند تا آن ها هم در خانواده از حقوق کم و بیش یکسانی برخوردار شوند. بدین ترتیب می توان گفت که کشمکش میان والدین و نوجوانان به معنی خدشه دار شدن رابطه آن ها نیست بلکه تا حدودی لازمه تحول و کسب استقلال است.

وقتی نوجوان استقلال بیشتری کسب می کند، طبیعتا با انتظارات بیشتری نیز مواجه می شود. از آن جا که بسیاری از نوجوانان برخلاف کودکان، والدین خود را بی عیب و نقص نمی بینند، در اتخاذ تصمیم های زندگی کمتر به آنان متکی هستند و باید شخصا برای زندگی خود تصمیم های مناسبی اتخاذ کنند. به عبارت دیگر در دوران نوجوانی پیوند میان والدین و فرزندان از بین نمی رود بلکه شکل تازه ای می گیرد.

کشمکش بین والدین و نوجوان

نکته مهم اینجاست که اگر والدین مقررات مورد نظر خود را همراه با استدلال های منطقی با نوجوانان در میان بگذارند، درباره انتظارات و خواسته های خود توضیحات قانع کننده ارائه دهند و در عین حال با آنان نیز رابطه ای صمیمی و حمایت کننده داشته باشند، نوجوانان نیز استقلال موردنیاز خود را با سهولت بیشتری کسب می کنند. در جریان فرزندپروری خانواده هایی موفق می شوند که ضمن داشتن قاطعیت لازم، به تدریج فرزندان خود را به کسب استقلال بیشتر هدایت کنند. در فضاهایی که والدین از لحاظ عاطفی، بیش از حد عاطفی، طردکننده و بیش از حد سخت گیر یا سهل گیر باشند، احتمال عصیان فرزند نیز بیشتر خواهد بود.

درضمن ذکر این نکته نیز ضروری است که عصیان نوجوانان همیشه بازتابی از رفتار والدین نیست. بلکه می توان ساختار ژنتیکی آن ها را نیز عاملی تعیین کننده به حساب آورد. به عبارتی خلق و خوی ویژه هر فرد، در والدین، رفتارهای خاصی را برمی انگیزاند.

[divider]

کلینیک آلومینا، پیشــــگام در آموزش روش های تربیتی صحیح به خانواده ها

فاطمه امیری فاطمه امیری – کارشناس ارشد روانشناسی بالینی،نوروتراپیست و درمانگر کودک


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

2 دیدگاه دربارهٔ «کشمکش بین والدین و نوجوان، تا کجا؟»

  1. من و مادرم اصلا باهم نمیسازیم و هرروز بحث و دعوا داریم مادرم از رفتن پیش مشاور فرار میکنه اون حتی ب من ابراز علاقه هم نمیکنه توروخدا کمک کنید بعضی وقتا فکر خودکشی ب سرم میزنه لطفا بهم راهنمایی کنید در ضمن من 13 سالمه

    1. مرکز تحقیقات مغزواعصاب و روان

      سلام
      با یکی از بزرگترها برای حل مشکل مشورت کنید و در صورت عدم حل شدن مشمل،نهایتا چاره ای جز راضی کردن ایشان به همراهی شما و انجام مشاوره های مشترک نمیباشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *