کافئین و تاثیر ان بر تمرکز و حافظه

کافئین 1

کافئین یک ماده تلخ و سفید است که در بیش از 60 نمونه گیاه یافت میشود مانند قهوه ,برگ های چای و کاکائو .کافئین به عنوان یک ماده ی افزودنی غذا و یک دارو در نظر گرفته میشود .

بزرگترین منبع کافئین برای بیشتر مردم قهوه و چای و سودا و شکلات میباشد .میزان ان در بین موارد یاد شده متفاوت است .میزان کافئین در هر فنجان از چای و یا قهوه بسته بر نوع گیاه کاربردی و یا نحوه اماده سازی ان و دیگر موارد متفاوت است .بیشتر نوشابه ها و نه فقط  نوشابه های مشکی دارای کافئین میباشند .

نوشیدنی های انرژی زا محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند به خصوص در میان نوجوانان و جوانان و میزان کافئین ان بین 60 تا 250 میلی گرم متفاوت است

کافئین محرک اصلی محرک های غیر دارویی میباشد و خستگی را کاهش میدهد و هم چنین هشیاری را افزایش داده و به بدن انرژی میدهد .همچنین این ماده به دیگر دارو های درمانی اضافه میشود .


اگر به دنبالی راهی برای افزایش هوش و حافظه و بهبود عملکرد مغزتان هستید، دوره تقویت هوش و تقویت حافظه دکتر مصطفی امیری را از دست ندهید.

تقویت هوش


 

کافئین چه تاثیری بر بدن شما میگذارد ؟

کافئین از معده و روده به داخل جریان خون شما حرکت میکند و سیستم عصبی مرکزی را تحریک میکند تا به شما هشیاری بیشتری دهد و تمرکز شما را افزایش دهد .این ماده ترشح اسید معده  را افزایش میدهد و تعدادی از افراد پس از ان به سوزش معده و یا سو هاضمه دچار میشوند .

چگونه از کافئین در دارو ها استفاده میشود؟

از کافئین در بسیاری از دارو های ضد سردرد و ارام بخش  و دارو های سرماخوردگی استفاده میشود .این ماده به دارو کمک میکند تا سردرد را سریعا درمان نماید زیرا بر سیستم عصبی مرکزی موثر است .

در صورتی که شما به مصرف کافئین حساسیت دارید میتوانید میزان ان را از روی بر چسب دارو ها بخوانید .

همچنین این ماده در تعدادی از دارو های گیاهی مصرفی توسط مردم یافت میشود مانند چای سبز .میزان کافئین این محصولات بروی بسته انها نوشته نمیشود .

چقدر کافئین برای بدن خطرناک است ؟

میانگین جوانان امریکایی روزانه 200 میلیگرم کافئین استفاده میکنند که معادل 2 فنجان قهوه و یا 4 نوشابه میباشد .اگر فردی روزانه به میزان 400 میلی گرم و یا در حدود 4 فنجان کافئین مصرف نماید ,مشکلی پیدا نخواهد کرد .

تاثیر کافئین بر مردم به نسبت جنسیت و حساسیت به این ماده و میزان ان متفاوت است .

میزان کمی از کافئین برای افرادی که به ان حساس هستند میتواند باعث خواب الودگی ,اختلال در ضربان قلب  و افسردگی و پریشانی شود .

 اگر فردی روزانه بیش از 600 میلی گرم و یا حدود 4 تا 7 فنجان کافئیم مصرف نماید ,به بدن خود ضرر خواهد رساند .

علائم حساسیت به کافئین چیست ؟

  • سردرد ,اضطراب و گیجی
  • سرگیجه
  • بی خوابی و یا خواب مقطع
  • افزایش ضربان قلب
  • افزایش فشار خون
  • کم ابی

بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

5 دیدگاه دربارهٔ «کافئین و تاثیر ان بر تمرکز و حافظه»

  1. سلام همسر من اخیرا چند باری دچار تپش قلب شدید و ضعف و لرزش دست و پا شد که با مراجعه به پزشک و انجام اکو و تست ورزش همه چیز نورمال دیده شده بود.تازگی به این نتیجه رسیدیم که با هر بار خوردن نسکافه و کاپو چینو دچار این احساس میشه.خواستم ببینم ممکنه دلیلش همین باشه و حساسیت به کافئین داشته باشه که در این صورت چرا با خوردن نوشابه تا به حال دچار این حالت نشده

  2. سلام من به قهوه حساسیت دارم ولی علاقه به نوشیدنش دارم ایا برای حساسیت به قهوه درمانی دارد

    1. دپارتمان ارجاع تخصصی و تحقیقات پزشکی

      سلام، دوست گرامی در صورت حساسیت باید مصرف آن را کنار بگذارید یا حداقل کاهش دهید. میتوانید از یک روانشناس کمک بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *