چگونه می توان با اختلال هراس مقابله کرد؟

اختلال هراس

آیا مضطرب هستید؟ آیا گاهی احساس به دام افتادن می کنید و فقط می خواهید کار خود را تمام کنید، اما نمی توانید؟ در چنین شرایطی ممکن است دچار حمله هراس شده باشید. حمله هراس نوعی انفجار وحشت می باشد که معمولا با مشکل تنفسی، لرز، عرق کردن یا احساس خفگی همراه است. حملات هراس واقعا وحشت آور هستند و در هر مکان و هر شرایطی ممکن است بروز کنند، به عنوان مثال زمانی که با دوستان خود هستید، روی تکالیف خود کار می کنید یا در کلاس مدرسه نشسته اید. اما اگر یاد بگیرید که در چنین شرایطی خود را آرام کنید، در رژیم غذایی و سطح فعالیت های خود تغییراتی ایجاد کنید و به دنبال کمک های تخصصی باشید، می توانید کنترل این شرایط را به دست بگیرید.

خود را در زمان حمله هراس آرام کنید

  1. علائم را بشناسید. هر چه زودتر علائم را شناسایی کنید، بهتر می توانید آن را کنترل کنید. حملات هراس به طور ناگهانی بروز می کنند، اما دارای الگوهای مشخصی هستند. این افراد معمولا احساس ترس، خطر و عذاب می کنند یا کنترل خود را از دست می دهند. در این شرایط فرد ممکن است احساس کند تمام چیزهای اطرافش غیرواقعی هستند.
  2. برای بسیاری از افراد حمله هراس با ترس های دیگری، مانند ترس از فضای بسته، همراه است. این افراد دچار ضربات قلب شدید، عرق کردن، لرز، مشکل تنفسی و حتی سرگیجه می شوند. پزشکان سابقا تصور می کردند که این ترس مربوط به قرار گرفتن در محیط های عمومی می شود. اما اکنون می دانیم که این افراد از ترس بروز حمله هراس از قرار گرفتن در محیط های عمومی اجتناب می کنند.
  3. بر روی چیز دیگری تمرکز کنید. به جای فرار، به خود یادآوری کنید که این ترس تمام می شود. بهتر است بر روی موارد بدون خطر و اشیا قابل مشاهده تمرکز کنید، به عنوان مثال اجناس ویترین مغازه یا عقربه های در حال حرکت ساعت، تا زمانی که احساس آرامش کنید.
  4. اگر می توانید چیزی، مانند قطعه ای از یک شعر را حفط کنید و با خود تکرار کنید. این کار ذهن شما را از آنچه باعث بروز حمله هراس شد، منحرف می سازد. یا می توانید به یک جای آرام فکر کنید، به عنوان مثال به یک مکان یا موقعیتی که باعث آرامش شما می شود. به عنوان مثال می توانید به دریا یا خانه مادر بزرگتان فکر کنید.
  5. تنفس خود را کنترل کنید. سعی کنید بر روی تنفس خود نیز تمرکز کنید. در شرایط حمله هراس تنفس های کوتاه و سطحی خواهید داشت که اضطراب را بدتر می کند. سعی کنید آرام و عمیق نفس بکشید. تا 4 بشمرید و نفس خود را به داخل بدهید و سپس به بیرون نفس بکشید. این باعث آرامش ذهن و جسم خواهد شد.
  6. ترس خود را به چالش بکشید، اما با حمله به وجود آمده نجنگید. به خود بگویید که ترس به وجود آمده موقت است و سعی کنید عامل بروز این ترس را به یاد آورید. اجازه ندهید که این عامل زمان شما را خراب کند. به خود بگویید احساس به وجود آمده ناخوشایند است، اما آسیبی به شما نمی رساند.

 

در ادامه :سبک زندگی خود را تغییر دهید


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

2 دیدگاه دربارهٔ «چگونه می توان با اختلال هراس مقابله کرد؟»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *