چگونه از پرخوری عصبی جلوگیری کنیم ؟

پرخوری عصبی

ایا تا به حال برایتان اتفاق افتاده که از سر کار به خانه برگردید و حس کنید که میخواهید تمام ظرف چیپس و یا یک پیتزای کامل را بخورید در حالیکه اصلا احساس گرسنگی نمی کنید ؟

غذا از لحاظ روحی و فیزیکی ما را تقویت میکند ولی گاهی اوقات ما بیشتر به دلایل روانی به غذا پناه می اوریم مانند فرار از شرایط استرس زا و تعدادی از مردم هم زمانی که ناراحت ,تنها و یا کسل هستند یه غذا روی میاورند .

غذا خوردن یک تجربه لذت بخش است ولی به شرط انکه ما از میزان ان اگاه باشیم ولی هنگامی که شما برای ارام سازی ذهن خود میخورید پس از ان عذاب وجدان پیدا میکنید و میخواهید به نوعی از شر ان غذا خلاص شوید .

در صورتی که پرخوری شما از نوع عصبی میباشد ,بهتر است که عوامل ایجاد کننده استرس در بدن خود توجه کنید تا بهتر بتوانید رفتار های ناشی از استرس را کنترل نمایید .

[divider]

پیش از مصرف غذا 

  1. ایده ی جدیدی را در ذهن خود پرورش دهید .به جای انکه خود را از همه ی غذا های موجود محروم کنید ,یک رژیم غذایی سالم و کم کالری را انتخاب کنید .
  2. یک لیوان اب بنوشید .گاهی اوقات ما فکر میکنیم که گرسنه هستیم ولی در واقع تشنه ایم . در صورتی که به ناگهان میل شدیدی به مصرف خوراکی جات پیدا میکنید بهتر است که ابتدا یک لیوان اب بنوشید.
  3. الگوی غذایی خود را تغییر دهید .زمانی که با احساس استرس شروع به خوردن میکنید ,از این روند اگاه نیستید ولی زمانی که نسبت به ان اگاه شوید میتوانید الگوی خود را تغییر دهید مثلا میتوانید در هنگام استرس هویج یا خیار بخورید و یا رانندگی کنید و مکان خود را تغییر دهید .
  4. در صورتی که استرس دارید به محیط هایی که شلوغ است نروید چون بیشتر احساس سردرگمی میکنید و احتمالا بیشتر میخورید .
  5. با خود مهربان باشید و زیاد به خود سخت نگیرید .

 پرخوری عصبی 2

[divider]

در هنگام مصرف غذا 

  1. همیشه مواد خوراکی را در بشقابی بریزید تا بدانید چقدر میخورید و نقطه نهایی برای خوردن شما وجود داشته باشد .
  2. در حین خوردن کمی به خود استراحت دهید و برای چند ثانیه  قاشق و چنگال خود را بروی زمین بگذارید تا بتوانید بهتر فکر کنید و وضعیت خود را بهتر مدیریت نمایید .
  3. غذای خود را به ارامی بجوید و سپس قورت دهید زیرا این کار کمک میکند تا کمتر بخورید و اشراف بیشتری بر میزان تغذیه خود داشته باشید .همچنین در چنین حالتی شما زودتر احساس سیری میکنید .
  4. زمانی که در حال خوردن هستید ,به بو و طعم و رنگ غذای خود توجه کنید زیرا این احساسات باعث میشوند تا شما در لحظه حال به سر ببرید و کمتر تمرکز خود را ازدست بدهید .

در صورتی که این نکات را رعایت نمایید ,میتوانید دلایل پدید اورنده ی استرس خود را بهتر بشناسید و در نتیجه انها را کنترل نمایید .

[divider]

نگارنده :فرحناز ال احمد 

کلینیک فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان الومینا     

 


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

2 دیدگاه دربارهٔ «چگونه از پرخوری عصبی جلوگیری کنیم ؟»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *