چطور یک پادکست خوب و تاثیر گذار بسازیم؟

پادکست
پادکست

این روزها پادکست و ویدئو طرفدار زیادی پیدا کرده اند، چرا که از طریق این دو می توان به شکل حقیقی تری با مخاطب ارتباط برقرار کرد، با آنها صحبت کرده و هدف مورد نظر را به آنها برسانیم. به علاوه مخاطبان بیشتری جذب می شوند و بسیاری از آنها به پیگری خود ادامه می دهند.

استفاده از صدا و تصویر تاثیر بیشتری بر مردم دارد و فردی که دچار مشکل باشد با کلام بهتر ارتباط برقرار می کند. البته این روش در کشور ما بیش از هر جای دیگری موثر است، زیرا که مردم ما علاقه زیادی به دنیای مجازی دارند و متاسفانه تمایل زیادی به مطالعه ندارند.

اما چطور می توان یک پادکست یا ویدئوی خود و تاثیر گذار تولید کرد. البته در ویدئو مخاطب چهره سخنران را مشاهده می کند، بنابراین راحت تر ارتباط برقرار می کند، اما در پادکست ها فقط صدا شنیده می شود، بنابراین کار کمی سخت تر است.

نکاتی برای بهتر شدن پادکست ها:

  • نکات بیان شده در پادکست ها مهم هستند، اما چگونگی بیان آنها بسیار مهم تر.
  • آماده کردن متن پادکست قبل از شروع بیان باعث روانی کلام و تسلط به موضوع می شود.
  • برای برقراری ارتباط با مخاطب خواندن متن آماده شده کافی نیست، بلکه بهتر است از طریق متن با مخاطب خود صحبت کنیم.
  • نوشته آماده شده را به عنوان راهنمایی و توصیه های دوستانه برای دیگران در نظر بگیریم (بهتر است از جنبه های تبلیغاتی در متن خود پرهیز کنیم.).
  • حس خود بزرگ بینی بیش از حد نسبت به دیگران یا برعکس حس کوچک تر بودن از دیگران اشتباهاتی است که تاثیر کلام را کم می کنند.
  • در هنگام بیان صحبت ها راحت بودن و اعتماد به نفس تاثیر بیشتری بر روی مخاطب می گذارد.
  • قبل از آغاز بیان بهتر است افکار خود را سازماندهی کنیم، پریشانی افکار به شنونده و مخاطب منتقل می شود.
  • صحبت کردن نوعی ورزش است، قبل از شروع ورزش مطمئنا خود را گرم می کنیم. در صحبت نیز عضلات بخش های مختلفی، از جمله صورت، دیافراگم، قفسه سینه و غیره درگیر می شوند. قبل از شروع بیانات نیز کشیدن نفس های عمیق به تمرکز بیشتر، بسیار کمک خواهند کرد.
  • انتخاب یک حالت راحت و مناسب بسیار مهم است. ایستاده یا به حالت خمیده صحبت کردن زیاد راحت نیست. بنابراین بهتر است صاف بنشینیم تا دچار تغییر صدا یا تنگی نفس در هنگام صحبت نشویم.
  • در هنگام صحبت با دیگران تن صدای خود را تغییر می دهیم، به صدای خود احساس می دهیم، گاهی خیلی سریع و گاهی خیلی آهسته صحبت می کنیم. تمام این موارد را می توانیم برای پادکست های خود نیز استفاده کنیم تا شنونده ما را دنبال کند و منتظر صدای ما باشد.
  • شنونده ی خود را در ذهن تجسم کنیم و با خود فکر کنیم که قرار است کمک بزرگی به او بکنیم.
  • تصور کنیم مخاطب ما فقط یک نفر است و آن یک نفر را در ذهن تجسم کنیم، می تواند شخص مورد علاقه مان باشد. به این ترتیب با انگیزه بیشتر و راحت تر صحبت می کنیم.
  • به صحبت های خود اعتقاد داشته باشیم – صدای ما تمام احساس ما را بیان می کند و شنونده نیز این احساس را درک می کند – همه می دانیم برای متقاعد کردن دیگران باید خودمان هم به آنچه می گوییم اعتقاد داشته باشیم.
  • نفس عمیق کشیدن، زبان بدن، تنوع در صحبت و کلمات انتخاب شده راه های موثری هستند که به شما کمک می کنند مخاطب خود را متقاعد کنید.
  • شنونده و مخاطبین ما عامه مردم هستند، بنابراین بهتر است آنچه بیان می کنیم برای همه قابل درک باشد.

باز هم تاکید می کنیم خیلی مهم است که در پادکست های خود یکنواخت صحبت نکنید، احساسات خود را به مخاطب انتقال دهید، کمی شوخی کنید، حرف خود را بدون تعارف و شعار، به طور مستقیم بیان کنید. شعار داد زیاد در کلام از تاثیر آن می کاهد.

مطالب خود را طوری بیان کنید که مخاطب حس کند در حال یادگیری مطلب جدیدی است و این امر باعث می شود با اشتیاق بیشتری شما را دنبال کند. خود شما نیز زمانی که بازخورد کلامتان را می بینید، خیلی خوشحال خواهید شد.

لینک منبع

نگارنده: سمیه محمدی 

گروه پزشکان جایروس


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *