بیش فعالی/کم توجهی بزرگسالان: نکاتی برای مهار گفتار تکانشی

پرحرف

صحبت کردن زیاد یکی از نشانه های اختلال بیش فعالی است که البته این علامت بیشتر در خانم ها دیده شده است اما  راه هایی برای کنترل زیاد صحبت کردن آنها وجود دارد.

در ادامه به بعضی از این راهها می پردازیم

*استفاده از سیستم چراغ راهنما

شما می توانید قبل از اینکه وارد مهمانی شوید با فرد بیش فعال هماهنگ کنید و به وی این سیستم را آموزش دهید ،مثلا زمانی که در حالت آرامش به سر می برد و همه چیز مرتب است چراغ سبز است وقتی چراغ نارنجی را نشان می دهید یعنی باید احتیاط بیشتری در زمینه صحبت کردن کند و چراغ قرمز نشان دهنده صحبت کردن زیاد است که باید کنترل شود ، این سیستم نوعی مانند زنگ هشدار و جز وسایل یاد یار می باشد .

* مثل یک توپ در میان یک مکالمه نپرند،ولی در عوض به آنها یاد دهید چطور ذهنشان را کنترل کنند، کلمات را در دهانشان نگه داشته و یاد بگیرند بعد از اتمام مکالمه حرف خود را بگویند.

* آنها را تشویق کنید تا هنگام  صحبت کردن،  آرام و آهسته سخن بگویند.

* یاد بگیرند قبل از نزدیک شدن به حریم شخصی یک نفر، خودشان را مورد بررسی قرار دهند چرا که این یک تغییر بزرگ است.

* نقش بازی کردن(ایفای نقش)

روانشناسی بنام الیزابت لوجسن (دکتری روانشناسیاز دانشگاه یو سی ال ای) گفته است که ” بازی نقش یا نقش ایفا کردن می تواند در بهبود مهارتهای اجتماعی به انها کمک کند.

وی می گوید : در ابتدا قبل از اینکه آنها وارد یک مکالمه ای شوند باید اول تماشا کنند و خوب گوش دهند زیرا آنها از لحاظ حسی ضعیف هستند وباید انها را وادار کرد تا این شنیده ها را تمرین کنند ،این تمرین توسط درمانگر با این افراد انجام میشود البته می توانید در خانه هم این تمرین را انجام دهید.

* تمرین گفتگوهای دو طرفه

این تمرین برای افراد بیش فعالی که مستعد زیاد صحبت کردن هستند ،بسیار مفید است.

*تمرین حالات و سناریو

باید به فرد آموزش دهیم تا صحبتی را که قرار است جلوی جمع بکند در خلوت خود تمرین کند البته نیاز نیست که با صدای بلند تمرین کنند، این تمرین ساده یک روش آنی و سریع برای جلوگیری از صحبت کردن های زیاد در انها است.

*مراقبه ذهنی

این روش برای بزرگسالان بیش فعال بسیار مفید می باشد،این تمرین به این صورت است که آرام بنشینند و تمام تمرکز خود را بر روی تنفس هایشان قرار دهند،این تمرین را بهتر است هر روز 30 دقیقه انجام دهند و با انجام این تمرین ،هر روز بهتر خواهند شد.

http://www.webmd.com/add-adhd/features/impulsive-speech?page=2

مریم عبداللهی

مریم عبداللهی (روانشناس ،نوروتراپیست و درمانگر کودکان با اختلال بیش فعالی/نقص توجه)

 

کلینیک آلومینا مرکز تخصصی درمان بیش فعالی/نقص توجه است.


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

5 دیدگاه دربارهٔ «بیش فعالی/کم توجهی بزرگسالان: نکاتی برای مهار گفتار تکانشی»

  1. کاش مشکل فقط پرحرفی بود…همه چیز قاطی پاتیه….دیر رسیدن سر کار ….بی قراری….خسته ای اما نمیتونی آروم بشینی…دلم میخواد بشینم دو روز گریه کنم.انگار یه چیزایی دست خودت نیست اما همه فکر میکنن تو عمدا این رفتارا رو داری .من تا به خودم میام میبینم خیلی ها ازم ناراحت شدن.یا وسط حرفشون پریدم یا یادم رفته که باهاشون قرار داشتم یه کاری انجام بدم یا حوصلم اون لحظه سر رفته یه چیز گفتم که بهشون برخورده و ناراحت شدن…

    1. دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

      سلام دوست عزیز
      توصیه می شود به روانپزشک مراجعه فرمایید. با توجه به میزان این اختلال، راهکار مناسب اتخاذ می گردد. تکنیک های رفتاری و دارودرمانی، در کنترل و بهبود این اختلال بسیار موثر می باشد.
      در صورت تمایل می توانید با یکی از مراکز تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند.

  2. به عنوان یه بیش فعال گفتاری باید بگم خیلی چیزه سختیه وقتی که دیگران کلافه میشن از پر خرفی‌ت

    1. یوگا و مدیتیشن انجام بدین تا تمرکز زیاد بشه، استفاده از وسایل الکترونیکی رو محدود به ساعت خاص کنید، همین دوتا کار دنیاتو عوض می‌کنه.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *