ایجاد یک محیط بهینه برای کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم(بخش اول)

اوتیسم

ایجاد یک محیط بهینه برای کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم(بخش اول)

تمرینات سودمند زیر سعی ندارد فقط یک مجموعه دستورالعمل برای هر خانواده با کودکانی با درجات مختلفی از اوتیسم ارائه دهد.نه تنها هر کودک ویژگی ها و نیازهای منحصر به فرد و متمایز از دیگری دارد، تفاوتهای بسیاری نیز میان هر خانه و خانواده و فرهنگ ها وجود دارد که ارائه یک راهکار یکسان را غیر ممکن می کند.

با این حال می توان اصولی را  در مورد اثرات محیط زیست بر کودکان مبتلا به اوتیسم ارائه کرد تا برای اینکه  والدین کودکان خود ، خانه و  فرهنگ خودشان را بررسی و تغییر دهند کمک کننده و مفید باشد.

محیط نگرشی

آیا خانه ی شما یک خانه ی شاد است؟آیا سطح بالایی از استرس در خانه ی شما حاکم است؟آیا انسانهای اطراف کودک شما ناراحت کننده و تنش زا هستند؟یا نه یک حالت نگرشی؛ سهل گیری،امنیت،گرمی و احساس خوب حکم فرماست؟

در اینجا  پیشنهاداتی برای کمک به ایجاد یک محیط مطلوب نگرشی برای کودکان مبتلا به اوتیسم ارائه می شود:

1)      از خودتان شروع کنید و سعی کنید آسایش و آرامش عاطفی در خود ایجاد کنید،بله همه ی شما باید بر روی خودتان کنترل داشته باشید .اگر یک نفر در محیط خانه آرامش داشته باشد بر کل سیستم خانواده تاثیر می گذارد.

2)  گفتن این مورد به نظر عجیب و غریب خواهد بود اما به یک  فرد خود خواه تبدیل شوید، جسم و روح و روان خود را در اولویت قرار دهید خوب بودن در این موارد مهمترین نکته ای است که شما می توانید برای خانواده و کودک مبتلا به اوتیسم تان مفید باشید.

3)  اگر هیچ وقتی برای صرف زمان برای خودتان ندارید،سعی کنید یک راه برای آن پیدا کنید.اجازه بدهید دیگران شما را حمایت کنند سعی کنید از اعضای خانواده و همسایگان و دوستان برای صرف زمان با کودکتان کمک بخواهید.

4)  کمک گرفتن از یک مشاور حرفه ای را دربرنامه تان داشته باشید یا با همسر خود صحبت کنید بخصوص اگر تنش درخانه بالاست و یا اگر خودتان را افسرده و خشمگین( یک بار در هفته در مقابل یک بار در ماه) احساس میکنید.سبک های مختلفی از مشاوره وجود دارد،یافتن کسی که به شما کمک کند بسیار سازنده خواهد بود تا با احساسات و تغییرات آن روبرو شوید.

5)  توجه داشته باشید شما چه احساسی دارید، ممکن است پس از  گفتگو و مشاوره با افراد خاص احساس دلسردی و کمبود اعتماد به نفس و یا خستگی به شما دست  دهد و احساس کنید زمان خود را از دست داده اید، و یا ممکن است متوجه شوید احساس مثبت و انرژی بیشتر با اعتماد به نفس بیشتر  بعد از صحبت دارید که برای درمان گذرندن وقت با این شخص برای شما ارزشمند باشد.بنابراین روابطی را که می تواند به شما کمک کند را اولویت بندی کنیدتا احساس قدرت و آرامش داشته باشد.

6)  تماس کودک خود با افراد بسیار متشنج و ناراحت کننده را به حداقل برسانید، بهترین کار این است اجازه بدهید کودکتان با افراد خوشحال و آرام رفت و آمد داشته باشد و او را از مردم و محیط های استرس زا دور کنید در حالی که به رشد مهارتها و اعتماد به نفس او می پردازید.

محیط حسی

بسیار ی از کودکان مبتلا به اوتیسم،تفاوتهای حسی با هم دارند به خصوص در یک یا چند حس خیلی حساس می باشند.مهم است که به محیط حسی کودک و اینکه چگونه بر کودک شما تاثیر می گذارد آگاهی داشته باشید.

صدا

آهنگ پس زمینه  اکثر مردم ممکن است در خط اول آگاهی کودک قرار بگیرد، موسیقی پس زمینه ،سرو صدای ماشین آلات، ترافیک و باد و گفتگوهایی که در اطراف کودک وجود دارد همه ممکن است باعث جلب توجه کودک شود در این هنگام کودک شما ممکن است ارتباط چشمی کمی برقرار کند یا کمتر تمرکز کند یا کمتر تعامل بر قرار کند تا آنجا که ممکن است شما را هایی را برای کاهش سرو صدای اطراف پیدا کنید به ویژه زمانی که با کودک خود در حال تعامل هستید.

تلویزیون  و موسیقی را خاموش کنید ماشین ظرفشویی را بعد از خواب کودک روشن کنید .به کاهش صدا در مکانهایی که می خواهید زمانی را به کودک خود تمرکز کنید توجه داشته باشید.

برخی از کودکان به صداهای خاصی حساس هستند به طوری که ممکن است وقتی صداهایی را در اطراف می شنوند  آشفته شوند،اوقات تلخی کنند،ناله و شکایت کنند و یا گوش های خود را بگیرند.

این مهم است که بدانید آیا کودکتان به صداهایی خاصی با چه حجم خاصی حساس هستند.

لازم نیست که شما این صداها را به طور کانل حذف کنید به خصوص اگر مربوط به شخص خاصی است.

سعی کنید کودکتان را با این صداها در طول بازی یا یک فعالیت خنده دار  یا زمانی که کودک آرامش دارد آشنا کنید.مثلاً رایان عاشق قلقلک بود  و همچنین به صدای خنده ی پدرش، وقتی او بلند می خندید حساس بود بنابراین پدر رایان سعی کرد هرگز بلند نخندد ،روانشناس رایان از پدرش خواست تا در طول بازی با رایان بلند بخندد و پدر وقتی رایان قلقلک می خواست  در طول قلقلک خندید و صبر کرد تا ببیند آیا رایان باز می گوید قلقلک یا نه؟

وقتی رایان باز گفت قلقلک، در طول بازی حساسیت او به خنده ی پدر  خیلی کمترشد.

منبع

بخش 2


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

0 دیدگاه دربارهٔ «ایجاد یک محیط بهینه برای کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم(بخش اول)»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *