آشنایی با اختلال هذیانی و انواع آن

توهم

 

وقتی یک فرد دچار اختلال هذیانی است ،آنها باور دارند که چیزهایی درست نیست به عنوان مثال وقتی او عاشق چیزی است فکر می کند که دیگران قصد آسیب رساندن به وی را دارند.

این افکار ممکن است ناشی از اندوه بزرگی باشد که البته راه های درمانی برای کمک به این افراد وجود دارد

این اختلال دارای چه نشانه هایی است؟

فرد مبتلا به این اختلال به احتمال زیاد با افکار نادرست ،شناخته میشوند،این افکار میتواند خسته کننده باشد و زندگی واقعی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد و حتی در شغل و روابط فرد نیز تاثیر می گذارد ، ممکن است افسرده و یا عصبانی باشد و کارهای عجیب وغریبی بپردازد.

کمک هایی که می توان انجام داد:

دارو درمانی توسط پزشک متخصص و بستری در بیمارستان ها و کلینیک های بهداشت روان ، با استفاده از این روش ها تا حدی می توان از شر علائم این اختلال رها شد.

با استفاده از دارو ، آنها کمتر احساس افسردگی می کنند و به آنها کمک خواهد کرد تا درست فکر کنند البته دارو ممکن است عوارضی نیز به همراه خواهد داشت که پزشک متخصص داروها را تحت کنترل خواهد داشت، بعد از مدتی فرد با مصرف داروها احساس بهتری پیدا خواهد کرد ،نباید اجازه داد نا بدون تشخیص پزشک دارو ها را قطع کرد زیرا ممکن است که نشانه ها دوباره بروز پیدا کنند.

مشاوره و بحث های درمانی:

درمانگران می توانند کمک بسیار خوبی باشند و درک بهتری داشته باشند ، فقط صحبت کردن با یک درمانگر ممکن است کمک بزرگی به این افراد با چنین اختلالی کند ، دراین جلسات آنها یاد خواهند گرفت که چطر افکار خود را کنترل کنند و چگونه از بروز مشکلات در آینده جلوگیری کنند.

هذیان های متداول:

هذیان پارانوئید

افراد مبتلا بر این باورند که دیگران قصد آسیب رساندن به انها را دارند ،حتی ممکن است از خشونت برای محافظت از خود استفاده کنند و افراد عصبانی هستند.

هذیان های جسمی

در این نوع از هذیان ممکن است که حواس فرد تحت تاثیر قرار گیرد، مثلا  خزیدن حشراتی را در زیر پوست خود احساس کنند.

هذیان حسادت

آنها ممکن است که ادعا کنند که دارای استعداد یا مهارت خاصی هستند ، احساس مشهور بودن و نسبت به دیگران حس حسادت داشته باشند، ممکن است آنها متقادتان کنند که عشقشان وقادار نیست و سعی کنند تا اعمال طرف مقابل را کنترل کنند.

منبع :

kramesonline


بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب و نوبت انجام تست خواب ☎ 02122648627

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021


درمان بی خوابی در منزل بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان افسردگی بدون دارو آنلاین

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

4 دیدگاه دربارهٔ «آشنایی با اختلال هذیانی و انواع آن»

  1. باسلام و خسته نباشید .آیا بیماری هذیان جسمی برای کودک ۸ ساله هم ممکن است اتفاق بیفتد؟لطفا پاسخ دهید خیلی نگرانم

  2. سلام، مادر من چهار بار به دلیل این بیماری در بیمارستان بستری شده اند و هر بار از خوردن دارو خودداری میکنند، بار آخر که راضی شد متاسفانه پزشک دارو را ناگهان قطع کرد که دوباره منجر به تشدید علایم شد، برای برخورد با این گونه بیماران علی الخصوص برای ترغیب به مصرف دارو چه باید کرد؟ میتوانید کتاب جامعی در زمینه این بیماری و نحوه برخورد با آنان به من معرفی کنید؟ممنون

    1. مرکز تحقیقات مغزواعصاب و روان

      سلام
      کتابی در این زمینه نمیشناسیم ولی میتوانید از مقالات روی سایت استفاده نمایید.
      برای ترغیب مصرف دارو شکل گیری رابطه درمانی با پزشک و اعتماد به پزشک یکی از اصول اساسی است
      سپاس

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *